|
|
به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب سایت - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب سایت - ایرسا - ۱۴ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ق.ظ
همون قالب قبلی خیلی بهتر بود! وقتی به این قالب جدید نگاه میکنم حس افسردگی بهم دست میده، دست و دلم نمیره پست بزنم. دلم میخواد گریه کنم چرا اینجا شکلک جدید نداره؟؟؟ |
|
به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب سایت - behdad - 14 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۸ ق.ظ
وااااای چه خوشگل شده اینجا دکتر خدا قوت |
RE: به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب سایت - mosavat - 14 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۳ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: جالبیش اینه که دارم به صورت realtime قالب طراحی میکنم. بدون ذخیره کردن و بک آپ!!!!! این روحیات ریسک پذیری شما خیلی جالب و بامزه هست این پس زمینه نیلی رنگ خیلی آرامش بخش هست ، ولی امکانات بیشتری اگه اضافه بشه خیلی خوبه راستی دکتر : سرور مانشت جدی جدی داره میخوابهها از دیروز تا الان چندین بار ، سایت بطور کلی لود نمیشد : "سرور مشغول است، لطفا مجددا تلاش کنید ... " گویا همه هجوم آوردن ببینن دکتر اینجا رو چه تغییراتی داده خدا کنه مانشت ما کوپنی نشه
|
|
به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب سایت - هاتف - ۱۴ تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۶ ق.ظ
اووووووووووو خیلی خوب شده قالب!! مرسی آقای دکتر تنهایی مرسیییی |
RE: به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب سایت - موج - ۱۴ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ق.ظ)ایرسا نوشته شده توسط: همون قالب قبلی خیلی بهتر بود! چه عجب بعد این همه تعریف یکی دست به انتقاد زد این قالب یه خوبی هایی داره ولی به قول شما رنگش خیلی سرده. آدم بغضش میگیره |
RE: به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب سایت - fatima1537 - 14 تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: اون لوگوی بالا هم اگر متحرک بود قشنگتر بود.مثلا اون ماهه می رفت کنار و خورشید می اومد و قله مانشت پیدا می شد و ۴ فصل مانشت رو نشون می داد و همین دوباره تکرا ر می شد.این متحرک سازی هاسایت رو سنگین میکنه هرچند که کم حجم باشن.بعدشم یا نیاز به نصب فلش پلیر هست یا خود مرورگر مشکل ساز میشه (۱۴ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: در مورد تالار و معرفیش خیلی دوست ندارم چیزی اون بالا بزنم که ما کامپیوتری هستیمدکتر میخواید اینجا حالت راز گونه و ناشناخته داشته باشه و طرف با هر رشته ای بیاد و جذب اینجا بشه؟!
|
RE: به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب سایت - admin - 14 تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ق.ظ)ایرسا نوشته شده توسط: همون قالب قبلی خیلی بهتر بود! هر تغییری یه خرده ممکنه آدمها رو اذیت کنه. اما همیشه باید به استقبال تغییرات رفت. نظر شما خیلی برای من محترم هست. قالب قبلی مشکلات زیادی داشت و زیباییهای خودش رو هم داشت. اما واقعا دیگه خسته کننده شده بود. سعی کردم قالب رو به سمت قالبهای مدرن پیش ببرم. سیستمی که ما استفاده میکنیم برای انجمن یه سیستم کدباز هست و قالب حرفهای براش ساخته نمیشه. این قالب برگرفته از قالبهای روز دنیا است و برای سیستم ما منحصر به فرده. ان شا الله با این قالب و فضای جدید که درست شده همه دوباره یه یا علی بگیم و کار رو آغاز کنیم. کنکور ۹۱ در پیشه ![]() شکلکها رو سعی میکنم جدیدشون کنم
|
|
به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب سایت - admin - 14 تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۰۱ ب.ظ
یه چیزی یادم رفت: مشکل دیروز مربوط به مانشت نبود. بلکه اینترنت ایران مشکل اساسی داشت. باز مانشت باز میشد!! توی شریف به زور میتونستم سایتها رو باز کنم. اینترنت اکثر جاها هم قطع شده بود. نمیدونم چه مشکلی وجود داشته. |
|
به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب سایت - Maryam-X - 15 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ق.ظ
دکتر جون هر کی دوست داری ساعت تالار رو درست کن. خواهش می کنم.... التماس می کنم..... تمنا می کنم.... یک ساعت از جهان عقبیم.! |
|
به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب سایت - admin - 15 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ق.ظ
مشکل به سادگی حل شد!!! |
|
به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب سایت - admin - 15 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ ق.ظ
تست ساعت! الان ساعت ۲:۲۰ ایناست! |
|
به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب سایت - Br2012 - 15 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ ق.ظ
دستت درد نکنه دکتر جان با اون همه که سرت شلوغه ولی باز داری زحمت میکشی سایتو آپ میکنی آدم با معرفت مثل شما کم پیدا میشه گلی به جمالت |
|
به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب سایت - javadjj - 15 تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۴۳ ق.ظ
دکتر جان سلام و خسته نباشید!!! بی وفا شده بودم یه یک هفته ای بود به مانشت سر نزده بودم اما خوب میبینم با این قالب جدید واقعا مانشت لطیفتر از قبل شده و دوست داری هی نگاش کنی. دست مریزاد دکتر ای ول داری خسته نباشی با این قالب زیبا |
|
به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب سایت - admin - 15 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ب.ظ
متشکرم. نکتههای جالبی در مورد قالب عوض کردن وجود داره. تعداد ثبتنام در روز کاهش پیدا کرده!! تعداد ارسال در روز افزایش و تعداد موضوعات جدید هم کم شده و تاثیری هم روی بازدیدها نداشته. البته باید یه بازه یک ماهه رو در نظر گرفت. |
|
به روز رسانی کلی سیستم تالار+ قالب سایت - Br2012 - 15 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۱ ب.ظ
به نظر من با این روند مانشت ممکنه بعدا با مشکلاتی رو به رو بشه چون که کم کم داره انجمن های فرعی تو مانشت پیدا میشه که مانشتو به سمت یه انجمن عمومی میبره و اگر اینجور بشه به دلیل این که انجمنو تعداد زیادی کاربر که در زمینه ارشد عضو نشدن باعث شلوغی سایت و در نتیجه مشکلاتی میشه به نظر من مانشت در همین حد بمونه بهتره در زمینه تحصیلات تکمیلی حالا اگر در همین زمینه هم رشد کنه که دیگه چه بهتر |