|
|
رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - نسخهی قابل چاپ |
RE: رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - sherlock holmes - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ)sarah_azd نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط:آقای سیمایی کی الزهرا می خونه از همکلاسیاتون؟شبانه یا روزانه؟ شما ؟؟!! من میشناسمتون؟؟!!:دی فامیلیم لو رفت ) والا شبانه روزانشو نمیدونم خانم معرفت خواه اگه میشناسین.. |
رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - fa_shinobi - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ق.ظ)iatii2 نوشته شده توسط: بین آی تی و تجارت کدوم یکی راحت تره و پیش زمینه کمتری (از کارشناسی) می خواد ؟اگه نزدیک به تهران هستید الزهرا رو قبل اصفهان بزنید (۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ق.ظ)iatii2 نوشته شده توسط: من ۱۶۷ شدم .اصلا اینطوری نیست. نزدیک ۱۶۰-۱۷۰ تا فقط روزانه شبانه تهرانه. مطمئن باش جای بهتری میاری |
رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - Mohammad-A - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ)fa_shinobi نوشته شده توسط: اصلا اینطوری نیست. نزدیک ۱۶۰-۱۷۰ تا فقط روزانه شبانه تهرانه. مطمئن باش جای بهتری میاریانشاا... همینطوره پارسال رتبه ۱۰۹ هم شبانه علم و صنعت قبول شده بود. |
RE: رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - iatii2 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ)fa_shinobi نوشته شده توسط: اگه نزدیک به تهران هستید الزهرا رو قبل اصفهان بزنید ترجیحم تجارته و اینکه به اصفهان نزدیکترم . هر چند که زیادی امیدوارم
|
|
رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - shivap69 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ق.ظ
من فکر میکنم اگر پایه قوی ندارید آی تی ها رو آخر بزنید چون پیش زمینه نسبتا بهتری از بقیه میخواهد مثلا itشیراز رو بزارید آخر و بیشتر برید ظرف مدیریت و تجارت و محیظ های چند رسانه ایی . |
RE: رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - saeedorage - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ق.ظ)shivap69 نوشته شده توسط: من فکر میکنم اگر پایه قوی ندارید آی تی ها رو آخر بزنید چون پیش زمینه نسبتا بهتری از بقیه میخواهد مثلا itشیراز رو بزارید آخر و بیشتر برید ظرف مدیریت و تجارت و محیظ های چند رسانه ایی . میشه واسه این حرفتون یه دلیل بیارید؟ منظورم اینه که آی تی به پیش زمینه چه ربطی داره؟ آی تی ها رو بالاتر بزنید اتفاقا! هم گرایش شیرینیه و هم پایه خیلی قوی نمیخواد! رتبتون هم به خیلی جاها میخوره! |
RE: رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - iatii2 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ق.ظ)saeedorage نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ق.ظ)shivap69 نوشته شده توسط: من فکر میکنم اگر پایه قوی ندارید آی تی ها رو آخر بزنید چون پیش زمینه نسبتا بهتری از بقیه میخواهد مثلا itشیراز رو بزارید آخر و بیشتر برید ظرف مدیریت و تجارت و محیظ های چند رسانه ایی . خیلی می ترسم از انتخاب هام . تجارت خیلی کمه ظرفیتش . امیدوارم قبول بشم ![]() به نظر شما اصفهان چند درصد احتمال قبولی دارم ؟ تجارت |
|
رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - shivap - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ق.ظ
دلیلم چارت درسیش هست.تجارت و مدیریت جنبه ی تءوری بیشتری نسبت به آی تی دارن.این که دیگه با نگاه کردن به واحدهای درسیشون قابا درکه.خود دانی. |
|
رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - iatii2 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ق.ظ
به نظرتون من چه مهارت هایی لازم دارم ؟ یه زبان برنامه نویسی ؟ یا نرم افزار خاصی ؟ می خوام تا وقت دارم یه چیزی یاد بگیرم |
|
رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - master of net - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۰ ق.ظ
تو شروع کن کمی با یه زبان برنامه نویسی تحت وب کار کن ، فرقی نمیکنه چی. نترررررس.....همه مثه توااان.بترسی الکی خودتو گم میکنی فقط.... |
RE: رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - iatii2 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۰ ق.ظ)master of net نوشته شده توسط: تو شروع کن کمی با یه زبان برنامه نویسی تحت وب کار کن ، فرقی نمیکنه چی. نترررررس.....همه مثه توااان.بترسی الکی خودتو گم میکنی فقط.... واقعا از لطفتون ممنونم . خیلی خیلی زیاد . واقعا با راهنماییتون استرسم کم میشه |
RE: رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - saeedorage - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ق.ظ)shivap نوشته شده توسط: دلیلم چارت درسیش هست.تجارت و مدیریت جنبه ی تءوری بیشتری نسبت به آی تی دارن.این که دیگه با نگاه کردن به واحدهای درسیشون قابا درکه.خود دانی. اتفاقا با همون نگاه کردن به چارت درسی و پرسیدن از افرادی که این گرایش رو میخونن حرف شما رد میشه! (۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ق.ظ)iatii2 نوشته شده توسط: به نظرتون من چه مهارت هایی لازم دارم ؟ یه زبان برنامه نویسی ؟ یا نرم افزار خاصی ؟ بستگی داره! واسه هر گرایش یه سری پیش زمینه میخواید! واسه امنیت، شبکه و متلب خوبه! واسه آی تی و تجارت هم که دوستمون گفتن! امنیت واسه این گفتم دانشگاه شاهد با ضرائب گرایش آی تی، امنیت میگیره و رتبتون هم به روزانش میخوره! اما بیشتر از همه اینا به نظر من زبانتون رو قوی کنید و خودتونو عادت بدید به مقاله انگلیسی خوندن! این از همه مهمتره! |
|
رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - sixsixsix - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ب.ظ
تهران بهتر از شهرستان... هر طور شده برو تهران. شده شبانه هم برو جدا که آیندتو میسازی با وامی که میگیرید راحت میتونید شهریتون رو پرداخت کنید الزهرا رو بیارید بالا هم روزانه و هم شبانه شیراز رو ببرید پایین چون تازه آوردتش |
|
رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - shivap - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ب.ظ
ببینید دوست عزیز من دارم در مقایسه با تجارت و مدیریت میگم نه رشته ی امنیت و شبکه.چند روزه دنبال این سوالم حتی با اتاق یکی از اساتید شریف هم تماس گرفتم.الان هم از دانشگاه رازی برمیگردم و بت اسلتیدش صحبت کردم.بین این رشته ها مدیریت و تجارت مباحث تءوری تر و ونسبتا راحت تری داره اما آی تی و محیط های چند رسانه ایی بیشتر پایه نرم افزار داره و چند رسانه ایی یک مقدار توفاز هوش هم هست.حالا شما دوست داری تحلیل دیگه ایی داشته باشی خوب من بحثی ندارم. دانشگاه شاهد اعتبار علمی داره؟یکی از اساتید میگفتن یک چیزی تو مایه های دانشگاه جامع امام حسین.جوش بسته است و واسه اپلای و دکترا گرفتن خیلی معتبر نیست.نظر شماچیه؟ |
RE: رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - saeedorage - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: ببینید دوست عزیز من دارم در مقایسه با تجارت و مدیریت میگم نه رشته ی امنیت و شبکه.چند روزه دنبال این سوالم حتی با اتاق یکی از اساتید شریف هم تماس گرفتم.الان هم از دانشگاه رازی برمیگردم و بت اسلتیدش صحبت کردم.بین این رشته ها مدیریت و تجارت مباحث تءوری تر و ونسبتا راحت تری داره اما آی تی و محیط های چند رسانه ایی بیشتر پایه نرم افزار داره و چند رسانه ایی یک مقدار توفاز هوش هم هست.حالا شما دوست داری تحلیل دیگه ایی داشته باشی خوب من بحثی ندارم. من هم کاملا در مقایسه با تجارت و مدیریت میگم ![]() اصلا اون همه که میگید اینجوری نیست! من با دوستام که این رشته رو میخونن خیلی حرف زدم! تحلیل باید با سند و مدرک باشه! ما هم میگیم، فقط قصدمون کمکه! دشمنی که نداریم! میخوام گمراه نشه کسی! |