درخواست معرفی کتاب در زمینه وب سرویس و C#و معماری سرویس گرا - نسخهی قابل چاپ |
آموزش #c - hanif - 12 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۹ ب.ظ
دوستان یه سوال دارم که مربوط به این بحث نمیشه ولی از اونجایی که نخواستم یه موضوع جدید براش درست کنم اینجا سوالم رو مطرح می کنم . دوستان چیزی به نام داوا اسکریپت داریم؟ چند روز پیش یه جایی تو تبلیغات با این اسم اشنا شدم!!!!!!!! |
آموزش #c - fatima1537 - 13 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ
اشتباه تایپیه؟ "جاوا اسکریپت " داریم ولی "داوا" نداریم زبون جذابیه ولی من بلد نیستم. بوسیله اون متحرک سازیهایی رو توی وب سایتها انجام میدن و به درد گرافیک سایت و تبلیغات میخوره حجم فایلهاش هم کمه |
RE: آموزش #c - alime - 13 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ
من هم فکر کنم همون java script بوده،همونطور که گفتن برای گرافیک و محرک کردن سایت ازش استفاده می شه،یادگرفتنش هم آسونه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
آموزش #c - hanif - 13 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ق.ظ
اره میدونم من تا حدودی هم ازش سر در میارم ولی با دیدن این تبلیغ واقعا شوکه شدم جالب بود هم انگلیسیش رو dava نوشته بود هم فارسیش رو ! |
RE: آموزش #c - alime - 13 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۲ ب.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ق.ظ)roya نوشته شده توسط: اره میدونم من تا حدودی هم ازش سر در میارم ولی با دیدن این تبلیغ واقعا شوکه شدم جالب بود هم انگلیسیش رو dava نوشته بود هم فارسیش رو ! پس شاید منظورش واقعا dava script بوده ،ممکنه یه چیزی خودشون اختراع کرده باشن!!؟اما انگلیسی که سرچ کنی هیچی براش نمیاد،اگه فهمیدین به ما هم بگین جالبه ها! |
آموزش #c - hanif - 13 تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۲۶ ب.ظ
احتمالا!!!! |
RE: C# - sheyda - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ق.ظ
یه کتاب مرجع برای سی شارپ :
C# Language Reference Authors : Anders Hejlsberg and Scott Wiltamuth Type : CHM-ebook Size : 822 KB *** |