معرفی کلی نرم افزار شهید بهشتی (اساتید و خوابگاه و ....) - نسخهی قابل چاپ |
RE: معرفی کلی نرم افزار شهید بهشتی (اساتید و خوابگاه و ....) - reza6966 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۵۰ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:اینکه چرا بهشتی رو حذف کرده ؟!!!(27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۶ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: چرا ؟ بخاطر اینکه خوابگاه نمیدن ؟نه اون خوابگاه هم فک کنم یه چیز دیگس قضیش، izadan11 بپرس بهتر میدونه. |
RE: معرفی کلی نرم افزار شهید بهشتی (اساتید و خوابگاه و ....) - gogooli - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: کفش کتونی مارک خوب و استاندارد تهیه کن . البته داخل دانشگاه آژانس داره ما خودمون میخواستیم بریم دانشکده کامپیوتر با آژآنس میرفتیم هزار و پونصد تومن ..... تا دانشکده کامپیوترش که دیگه راهی نیست من رفتم...شماها از من هم تنبل ترین؟! جابری پور آره ... ولی روحانی رو کاملا مخالفم خدای پایگاه داده ندیدی |
RE: معرفی کلی نرم افزار شهید بهشتی (اساتید و خوابگاه و ....) - Morris - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۷ ب.ظ)unknown! نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: حالا چرا منفی دادید ؟خوابگاه که تو دفترچه نگفته نمیدن.میدن بهشتی ... مدرس |
RE: معرفی کلی نرم افزار شهید بهشتی (اساتید و خوابگاه و ....) - izadan11 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: اینکه چرا بهشتی رو حذف کرده ؟!!! تا اونجایی که من میشناسمش دلیلی برای کاراش نداره مثلا نزدم دور هم بخندیم |
معرفی کلی نرم افزار شهید بهشتی (اساتید و خوابگاه و ....) - Samaneh1991 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط: قضیه خوابگاه شهید بهشتی چیه ؟ قرار نیست خوابگاه بده ؟ بچه های ارشد که الان خوابگاه دارن همه، من ندیدم به کسی خوابگاه نرسه.نگران نباشید (۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: کفش کتونی مارک خوب و استاندارد تهیه کن . البته داخل دانشگاه آژانس داره ما خودمون میخواستیم بریم دانشکده کامپیوتر با آژآنس میرفتیم هزار و پونصد تومن ..... دانشکده کامپیوتر ۳،۴ ساله که جاش عوض شده و رفته پیش دانشکده حقوق. اتفاقا خیلی راه هست. واقعا خسته میشه آدم مخصوصا اگه بخواد بره سلف و برگرده. جالبه،فکر نمیکردم رو دکتر روحانی کسی حرفی داشته باشه!!! |
RE: معرفی کلی نرم افزار شهید بهشتی (اساتید و خوابگاه و ....) - parinaz_st70 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: کفش کتونی مارک خوب و استاندارد تهیه کن . البته داخل دانشگاه آژانس داره ما خودمون میخواستیم بریم دانشکده کامپیوتر با آژآنس میرفتیم هزار و پونصد تومن ..... تا چند سال پیش که جوونتر بوده حتی همون شریفشم پایگاه داده پیشرفته اشو روحانی درس میداده.....کامپایلر و زبان برنامه سازیشم دکتر جابری پور .... من ابتدایی بودم هنوز نمیدونستم بهشتی چیه اعضای خونواده ام باهاشون تو شریف کلاس داشتن .... فعلن که تا وقتی زنده هستن خدا هستن ....... |
RE: معرفی کلی نرم افزار شهید بهشتی (اساتید و خوابگاه و ....) - gogooli - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ)Samaneh1991 نوشته شده توسط:من سال ۹۰ رفتم شهید بهشتی...(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط: قضیه خوابگاه شهید بهشتی چیه ؟ قرار نیست خوابگاه بده ؟ |
معرفی کلی نرم افزار شهید بهشتی (اساتید و خوابگاه و ....) - gaslakh - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ
بهشتی خوبه )))))))))) بیاین منتظرتونم !!!! |
معرفی کلی نرم افزار شهید بهشتی (اساتید و خوابگاه و ....) - rubeus - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ق.ظ
با نام و یاد خدا اومدیم بهشتی :دی |
RE: معرفی کلی نرم افزار شهید بهشتی (اساتید و خوابگاه و ....) - Amoojan - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ق.ظ)rubeus نوشته شده توسط: با نام و یاد خدا اومدیم بهشتی :دیثبت نام کردی؟ فردا شروع میشه ثبت نام که؟! |
RE: معرفی کلی نرم افزار شهید بهشتی (اساتید و خوابگاه و ....) - rubeus - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:نه هنوز، ثبتنام اینترنتی کردم (ثبتنام حضوریم ۳روز دیگس)(16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ق.ظ)rubeus نوشته شده توسط: با نام و یاد خدا اومدیم بهشتی :دیثبت نام کردی؟ فردا شروع میشه ثبت نام که؟! یادمه وقتی میخواستم انتخاب رشته کنم اومدم اینجا نظر دادم، بخاطر همین یاد گذشته کردم |