۹۵ هوش - نسخهی قابل چاپ |
RE: 95 هوش - izadan11 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: تبریک میگم خیلی زیااااااااااد تشکرات فراوااان |
۹۵ هوش - mehdi.m2 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ
مبارک باشه انشاا... تو کل زندگیتون موفق باشید |
۹۵ هوش - Morris - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ
تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارم . |
۹۵ هوش - fulgent - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ
تبریک میگم، هرچند فکر میکردم رتبه شما زیر ۲۰ میشه....امیدوارم موفق باشید. |
RE: 95 هوش - izadan11 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: مبارک باشه انشاا... تو کل زندگیتون موفق باشیدممنون شما هم همینطور (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارم .ممنون و همچنین برای شما (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: تبریک میگم، هرچند فکر میکردم رتبه شما زیر ۲۰ میشه....امیدوارم موفق باشید. سپاس دیگه نشد امیدوارم شما هم نیز موفق باشید |
RE: 95 هوش - izadan11 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: افشین دادا وض خرابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!۱ |
RE: 95 هوش - izadan11 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:ینی الکی ، کلا نا امید شدم اشتباه کردم اومدم نرم !!! چرا? چی شده |
۹۵ هوش - maryam.raz - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ
تبریک میگم. |
۹۵ هوش - ezra - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ
این AI چند شد رتبش !!! کف کردیم باو ............ کسی خبر نداره ؟؟ |
RE: 95 هوش - izadan11 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: تبریک میگم.سپاس (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: این AI چند شد رتبش !!! فعلا که لو نمی ده ولی با شناختی که ازش دارم ۳ حالت زیره ۱ لو نمیده ۲ تا یه مدت گذشت (مثلا موقع نتیج نهایی) می آد لو میده ۳ امکانش هست اگر این پست رو بخونه سر لجبازی بیاد لو بده |
RE: 95 هوش - sorlin - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ق.ظ
اقا تبریــــک.ایشالله تهران قبولی من دلم روشنه |
RE: 95 هوش - izadan11 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ق.ظ)sorlin نوشته شده توسط: اقا تبریــــک.ایشالله تهران قبولی من دلم روشنه ممنون ما هم امیدواریم الکی الکی |
۹۵ هوش - abji22 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ
حالا فوق فوش تهران نیارید ی رشته خوبشو بقیه جاها که میارین الکی منفی بافی نکنید |
۹۵ هوش - maryam.raz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ
۹۵ هوش تهران نمیاره؟؟ izadanو Rieman دیگه خیلی دارن ناز میکنن! |
RE: 95 هوش - Amoojan - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: ۹۵ هوش تهران نمیاره؟؟ نمیاره مریم! من ۹۰ هم لبه مرزم... دانشگاه های خوب تهران ۶۶ تا تو نرم روزانه دارن... یعنی احتمالا به ما نمیرسه... izadan ، Rieman بیاین تو بغل عمو همه با همه زار بزنیم! |