تجربه بازی رایانه ای ...... - نسخهی قابل چاپ |
RE: تجربه بازی رایانه ای ...... - inteligentium - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ب.ظ
خوره بازی اینجا نداریم فکر کنم!همه یا قارچ خور بازی کردن یا هواپیمای آتاری یا شورش در شهر...بابا یه کم از این بازی های معنا گرا برید بازی کنید... ضمنا در حضور من از pes حرف نزنین که قاط میزنم!رقیبی وجود نداره... |
RE: تجربه بازی رایانه ای ...... - mass2009 - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۸ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ب.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: خوره بازی اینجا نداریم فکر کنم!همه یا قارچ خور بازی کردن یا هواپیمای آتاری یا شورش در شهر...بابا یه کم از این بازی های معنا گرا برید بازی کنید... inteligentiumجان قطعا منو تو باید یه بازی pesبزنیم این طور نمیشه، ... کم کم بریم تو بازی های امروزی، من از بازی های اکشن سبک جنگی خیلی خوشم میومد، فکر میکنم دیگه پایان این ژاندر کال آف دیوتی باشه .. دوستان دیگه تجربهی بازی قشنگتری هم دارن |
RE: تجربه بازی رایانه ای ...... - blackhalo1989 - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ب.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: خوره بازی اینجا نداریم فکر کنم!همه یا قارچ خور بازی کردن یا هواپیمای آتاری یا شورش در شهر...بابا یه کم از این بازی های معنا گرا برید بازی کنید... من خیلی زیاد بازی میکردم. یعنی کل سال فقط بازی بود. تابستون که فقط بازی بود ساله تحصیلی هم مدرسه بود با بازی. درس نبود کلا. تمام بازی های معروفی که بود رو هم تموم کردم. منتهاش بازیای خاطره انگیز قدیمی رو خواستم بگم. وگرنه من خودم عشق dmc هستم. |
تجربه بازی رایانه ای ...... - lucifer - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۳۸ ب.ظ
من که کلا عشق Resident Evil هستم.( البته به جز قسمت مزخرف ۴) از Medal of honor هم بیشتر از COD خوشم میاد. بازی استراتژیک هم Warcraft و StrongHold Planets vs Zombies هم خیلی باحاله ولی هیچی مثل Counter Strike تحت شبکه نمیشه. یادش بخیر تو خوابگاه و خونه دانشجویی، شب های ماه رمضون تا سحر با بر و بچ کانتر می زدیم. یاد باد آن روزگاران یاد باد...... |
RE: تجربه بازی رایانه ای ...... - hanif - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ق.ظ)mass2009 نوشته شده توسط:بازی انلاین چقدر سرعت می خواد و حجم دانلودش چقدر تا یه باری با هم انلاین بازی کنیم؟(30 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: این بازی های خشن چیه؟ |
تجربه بازی رایانه ای ...... - ف.ش - ۳۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۶ ب.ظ
harry potter اولین بازی کامپوتری که خریدم بود خیلی خوب بود تا آخرش رفتم. tom & jerry رو هم دوست داشتم .(میکرو) سوپر ماریو که جای خود داره. |
تجربه بازی رایانه ای ...... - ف.ش - ۰۴ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ب.ظ
آره هرکول رو من هم بازی کردم . هیت من مستر بین: دی و ........ |
ماریو - هاتف - ۱۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۲ ب.ظ
این متن رو سیاه سفید بخونید!!!! یادش بخیر، این میکروها که حافظه نداشتن که تا یه مرحله ای رفتی ذخیره کنی، تا سرحدی که آداپتور دستگاه نترکیده (از فرط داغی) بازی میکردیم، بعد به ۴/۴ که میرسیدیم از ترس اینکه الان خیلی داغ کرده میسوزه، آداپتور رو توی جایخی (اون موقع ما فریزر نداشتیم) یخچال میزاشتیم تا سرد شه دوباره ادامه ) تازه وقتی یکبار ۴/۴ رو رد میکردی بازی سختتر میشد، سرعت اون جوجه تیغیها بیشتر میشد و کلاغها هم دیگه نبودند. چقدر توی مرحله ای که اون لاک پشته چکش پرت میکرد استرس داشتیم اون آخرا حرفه ای شده بودیم، تاج میگرفتیم جونمون تموم نشه، هرکس هم که راه مخفی شهر جایزه رو بلد بود کلی فخر میفروخت پیر شدیماااا راستی یکی بود گفت PES کو؟؟ حریف و ازینا هم شنیدماااا میخوای لیگ مانشت PES راه بندازیم؟ |
RE: تجربه بازی رایانه ای ...... - polarisia - 15 تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۱۴ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بهترین بازی که تو عمراً دیدم! خیلی دوسش دارم! به طرز فجیعی پیشنهاد میکنم، حتما بازی کنید. لینک دانلود: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
تجربه بازی رایانه ای ...... - mfXpert - 15 تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۰۲ ب.ظ
من تقریبا تمام بازی های معروف رو بازی کردم از جمله: Call of Duty، Far Cry 2، Assassin's Creed، fifa 11 و سه نقطه. متاسفانه یک عادت بدی که من دارم اینه که یه بازی مثل Call of duty یا در حالت کلی بازی های اکشن رو حداکثر دو یا سه روزه تموم می کنم.یعنی وقتی یه بازی نصب کنم از صبح تا شب بازی می کنم تا تمومش کنم بعد که تموم شد و خیالم راحت شد(!) از رو سیستم پاکش می کنم |
RE: تجربه بازی رایانه ای ...... - blackhalo1989 - 15 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۱۴ ب.ظ)polarisia نوشته شده توسط:این بازی عالیه.من عشق این سبک هستم و چند تا از بازیاشم دارم.نقطهٔ اوج این سبک دههٔ ۹۰ بود.پیشنهاد میکنم neverhood و braid رو هم بازی کنید. اگه خواستید بازم میتونم توی این سبک بازی معرفی کنم. (۱۵ تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۰۲ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: من تقریبا تمام بازی های معروف رو بازی کردم از جمله: Call of Duty، Far Cry 2، Assassin's Creed، fifa 11 و سه نقطه.عادت منم هست. |
RE: تجربه بازی رایانه ای ...... - polarisia - 15 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(15 تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۱۴ ب.ظ)polarisia نوشته شده توسط:این بازی عالیه.من عشق این سبک هستم و چند تا از بازیاشم دارم.نقطهٔ اوج این سبک دههٔ ۹۰ بود.پیشنهاد میکنم neverhood و braid رو هم بازی کنید. اگه خواستید بازم میتونم توی این سبک بازی معرفی کنم. حتما معرفی کن. ممنون میشم! |
RE: تجربه بازی رایانه ای ...... - blackhalo1989 - 15 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ب.ظ
اینارو امتحان کنید: neverhood samorost 1&2 braid Alchemia fullpipe Hamlet or the Last Game without MMORPG Features, Shaders and Product Placement world of goo And Yet It Moves Crayon Physics Deluxe super meat boy Time Gentlemen Please من از این بازیا خوشم اومد. همشون توی همون سبک نیستن ولی توی همشون خلاقیت به چشم میخوره. یه ویژگی دیگه که اکثرشون دارن خلق یه دنیای فانتزیه. |
تجربه بازی رایانه ای ...... - موج - ۲۹ تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۴۶ ب.ظ
این بازی تصویرش منو یاد شورش انداخت هنوز دانلود نکردم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینم بازی هواپیمای آتاری مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: تجربه بازی رایانه ای ...... - summer_66 - 29 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ ب.ظ
من بازیای استراتژیک رو خیلی دوست دارم مثلا farm frenzy البته عاشق بازیایی نظیر hit man و dino crissis (نمیدونم درست نوشتم یا نه) هم هستم. |