![]() |
بررسی دوباره کلید - IT - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی دوباره کلید - IT - nasim** - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ)m_ok نوشته شده توسط: خیلی جالبه...هیچ کس به سوال ۷۱ مدیریت اعتراضی نداره ؟؟؟؟ "کار را درست انجام دادن" عین جمله ایه که من از روی رابینز توی خلاصه هام نوشته بودم !!!!! پس چرا اعتراض نمی زنید ؟ مخصوصا برای ۴۹/ |
بررسی دوباره کلید - IT - killerphp - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ب.ظ
سوال ۴۳ چه جوری میشه ۳ آخه؟ ۴۸ چرا ۳ نمیشه؟ اعتراض زده کسی این ها رو؟ |
RE: بررسی دوباره کلید - IT - مهندس خانم - ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ)m_ok نوشته شده توسط: خیلی جالبه...هیچ کس به سوال ۷۱ مدیریت اعتراضی نداره ؟؟؟؟ "کار را درست انجام دادن" عین جمله ایه که من از روی رابینز توی خلاصه هام نوشته بودم !!!!! اعتراض دارم به ۴۹ شدیدا!!!! خیلی واضحه که غلطه!!! مگه اعتراض فایده ای هم داره؟؟؟؟؟ |
RE: بررسی دوباره کلید - IT - nasim** - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ)m_ok نوشته شده توسط: خیلی جالبه...هیچ کس به سوال ۷۱ مدیریت اعتراضی نداره ؟؟؟؟ "کار را درست انجام دادن" عین جمله ایه که من از روی رابینز توی خلاصه هام نوشته بودم !!!!! دوست عزیز اگه فایده ای هم نداشته باشه ![]() ![]() |
RE: بررسی دوباره کلید - IT - مهندس خانم - ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:باشه اعتراض میکنم ولی شما هم خواهشا برای سوالات اشتباه تایپی دار مثل هوش و سوال ۷۶ پایگاه اعتراض بزنید همچین سوالاتی رو باید حذف کنن اشتباه تو صورت سواله!!!! وظیفشونه حذف کنن به نفع همس که حذف بشه(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ)m_ok نوشته شده توسط: خیلی جالبه...هیچ کس به سوال ۷۱ مدیریت اعتراضی نداره ؟؟؟؟ "کار را درست انجام دادن" عین جمله ایه که من از روی رابینز توی خلاصه هام نوشته بودم !!!!! |
RE: بررسی دوباره کلید - IT - mary1234 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: بچه سوال ۴۸به نظر من میشه گزینه ۳ !! نظر شما چیه?گزینه ۳ مثال نقض داره آخه دکتر سید جوادی به عنوان نکته تو جزوش گفته بود که اگر درخت پوشای پریم و کروسکال مثله هم باشن حتما گراف ما یال های متمایز داره !! ![]() |
بررسی دوباره کلید - IT - Mohammad-A - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: آخه دکتر سید جوادی به عنوان نکته تو جزوش گفته بود که اگر درخت پوشای پریم و کروسکال مثله هم باشن حتما گراف ما یال های متمایز داره !!سؤال رو یه بار دیگه بخوانید. سؤال گفته: «ترتیب خروج یالها در دو الگورتم» نه درخت نهایی دوستان من باز هم خواهش میکنم با ارجاع به مرجع اعتراضها رو بنویسید تا همه بررسی کنیم. خود سوالات رو هم اگر لطف کنید در تاپیک درسی بررسی کنید خیلی خیلی ممنون میشم مثلاً سؤال Coupling رو من خودم دادهای زدم ولی به احتمال بسیار همون برچسبی میشه بنابراین نمیشه روی هر چیزی اعتراض زد. |
بررسی دوباره کلید - IT - Mindhunter - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ
آقا اینطوری نمیشه اعتراض کرد بابا!!!! شیر تو شیییره!!! بهتره واسه هر درس یه تاپیک باز بشه خواهش میکنم این کارو انجام بدید (۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:متاسفانه من هم داده ای زدم ولی به مرجع مراجعه کردم و جواب استمپی بود، بنظر میاد نباید کتاب مدرسان رو جای پرسمن میخوندم(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: آخه دکتر سید جوادی به عنوان نکته تو جزوش گفته بود که اگر درخت پوشای پریم و کروسکال مثله هم باشن حتما گراف ما یال های متمایز داره !!سؤال رو یه بار دیگه بخوانید. سؤال گفته: «ترتیب خروج یالها در دو الگورتم» نه درخت نهایی |
RE: بررسی دوباره کلید - IT - bakhooleh - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: دوستان برای کلیدهای زیر دلایل قطعی برای نادرست بودن کلید سنجش وجود دارد. |
RE: بررسی دوباره کلید - IT - itmanesh - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ
دوستان سوال ۳۹ که ۱۰۰ درصد گزینه ۱ میشه(سنجش ۴ زده)، مثلا در مرتب سازی درجی چه نیازی به مقایسه حتمی کوچکترین و بزرگترین عدد داریم و خیلی مثال نقض دیگه هم میشه آورد- و مرتب سازی سریع هم برای عبارت الف (پارسه هم ۱ زده) سوال ۹۵: گزینه ۴ که سنجش گفته، پر از مثال نقضه همیشه در این شکل سوال که گفته ضرب M بیتی و M+2 بیتی، اونی که اول میاد میشه ضرب شونده و دومی میشه ضرب کننده(مثل سراسری نرم افزار ۷۵) که به این صورت هیچ مثال نقضی برای گزینه ۳ نمیشه آورد. حتی اگه برعکس ضرب کنیم، اگه M فرد باشه اصلا گزینه ۴ نمیشه(طبیعتا در سوالات ادوار گذشته تقسیم خالی رو باید تقسیم صحیح(کف) در نظر بگیریم). |
بررسی دوباره کلید - IT - ka arman - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ ب.ظ
من به سوال ۳۹ اعتراض کردم ، شما هم اعتراض کن و در سوال ۹۵ هم کاملا با شما موافقم... خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا................ |
بررسی دوباره کلید - IT - Mohammad-A - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۸ ب.ظ
دوستان اگر برای سؤال ۴۱ دلیل قطعی دارید ممنون میشم بگید تا همه اعلام کنیم |
RE: بررسی دوباره کلید - IT - itmanesh - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۰ ب.ظ
سوال ۱۰۱ دقیقا مثالش در جزوه ی دکتر اجلالی موجوده اینم مشخصا میشه ۱/۵ (دقیقا ۲۰ تقسیم بر ۱۳) یعنی گزینه ۳ ولی سنجش گزینه ۲ زده ![]() اونوقت میگن چرا سکته قلبی در جوانان زیاد شده! |
RE: بررسی دوباره کلید - IT - f_8169 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۱ ب.ظ
من به سوالات ۳۹ ، ۴۱ و ۴۲ شدیدا اعتراض دارم ![]() سوال ۳۹ گزینه ۱ درسته مثالشم مرتب سازی سریع !!! سوال ۴۱ گزینه ۲ درسته یعنی یکی درسته وقتی عملگر یکانی داریم مشخصه که گزاره های الف و ب غلطن !!!!!!! |
بررسی دوباره کلید - IT - ka arman - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ ب.ظ
دوستان عزیز در مورد سوال ۵۶ شبکه باید بگم که طبق کتاب گارسیا صفحه ۴۱۱ و ۴۱۲ (فارسی) با انجام قسمت بندی فقط در مبدا باعث افزایش سرعت ارسال بسته ها در طول مسیر می شود که این خود باعث اضافه شدن سرایند توسعه به هر بخش از بسته قسمت بندی شده می شود... با توجه به این توضیحات هم گزینه ۱ درسته هم گزینه ۴ چرا گزینه ۱ : با توجه به توضیحات اگر ما در مسیریابهای میانی قسمت بندی کنیم باید به هر بخش یک سرایند توسعه اضافه کنیم. |