|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - hoomanab - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ)setareh70 نوشته شده توسط: زبان ۵۰% شما خودتو رتبه ۱ تا ۵ بدون |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - amirnem - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ
اعصابم خیلی بهم ریخته هست... خیلی خیلی امسال امید داشتم گند بزنن با این کنکورشون.. زبان: ۲۷/۷% مشترک:۱۵/۵% تخصصی:۳۳/۳% معماری:۱۹/۴% |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Nfrs - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ
سلام دوستان زبان یادم نیست دقیق ولی حدود ٣٠ میشه مشترک ٤٣ تخصصی ٧٤ معماری ٤٤ |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - مهندس خانم - ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ
با این درصدا رتبه چند میشم؟؟؟ خیلی پرتم نههههه؟؟؟؟ زبان ۱۸ مشترک ۱۵ تخصصی ۴۰ مدیریت ۳۵ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - bakhooleh - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ
زبان : ۵۰ تا ۵۵ ( یادم نیست بعضییی گزینه هارو) مشترک تخصصی : ۵۱ مشترک : ![]() ![]() ![]() ۲۰ مدیریت : ۶۴ ( البته منم اعتراض دارم به سوال ۱ ) بچه ها ایین درصدا اصلا زیر ۱۰۰ مییشه ؟! |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - مهندس خانم - ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط: با این درصدا رتبه چند میشم؟؟؟ خیلی پرتم نههههه؟؟؟؟چرا هیشکی جواب منو نمیده؟؟؟؟من گناه دارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - ka arman - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط: با این درصدا رتبه چند میشم؟؟؟ خیلی پرتم نههههه؟؟؟؟چرا هیشکی جواب منو نمیده؟؟؟؟من گناه دارم فک کنم اوضاع خیلی ها عین من و شماس به خاطر همین هم کسی ج نمیده... |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - salamsalam100 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ
زبان: ۴۰ مشترک : ۲۰ تخصصی : ۳۵/۵ معماری : ۱۰ دوستان لطف کنید یه تخمینی هم برا ما بزنید ! ؟ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saho - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط: زبان ۴۰ میانگین درصداتونو حساب کنین میشه (۲۵/۶۴)با این میانگین والبتع باتوجه به معدل حدود ۲۰۰تا ۲۵۰ گرایش ۲و۳شدن. کارنامه های پارسالو ببینین دستتون میاد |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - masoudtizhoush - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط: زبان ۴۰ به نظرتون خوبه؟؟ کجا قبول میشم؟؟؟؟ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saho - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط:بازم بستگی به سختیه سوالات داره.(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط: زبان ۴۰ فکر کنم امسال تخصصی مشترک و معماری اسونتر بوده.اما اگه پارسال این درصدارو میزدین شانس روزانه گرایش ۲و۳ داشتین. |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - masoudtizhoush - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط:بازم بستگی به سختیه سوالات داره.(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط: زبان ۴۰ شبانه چی؟؟؟ قبول میشم؟؟؟؟؟ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - m_ok - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ ب.ظ
واااای چه درصدای خفنی!!!!! همه مشترک خفن زدن که!!!! |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - be_sooye_movafaghiat - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ
من دوستم گفت بپرسم این درصدا تو آی تی امیدی به تهران هست اصلا؟ خیلی ناراحته ![]() زبان ۲۰% مشترک خیلی خیلی بد ۵% مدیریت ۶۸% تخصصی ۴۰% خواهشا نظرتونو بگین... |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - infinity31 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ
کسی راجع به درصدای من نظری داره؟ (البته دو تا سوال که شک داشتم، گزینه درست رو انتخاب کردم برا خودم :دی) زبان : ۶۱ مشترک: ۳۲ مدیریت: ۶۰ تخصصی: ۷۵ معماری: ۱۱ |