![]() |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: zaban 30 11 2 --> 34%یعنی شریف قبول میشم! وای وای وای مامانم اینا! ![]() ![]() ![]() |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - bahar1369 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ
هی خدااااااااااااااا ![]() درد دلامونو کجا بنویسیم؟؟؟؟؟؟ اینجا فقط جای درصداس. |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - hoohoo - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ
زبان ۴۴ ریاضی ۲۷ مشترک ۴۱ تخصصی نرم ۲۲ (میتونه تا ۳۶ بالا بیاد حدودا) :'( |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - pink_floyd_nsf333 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ
سلام ، کسی دفترچه B نداره ؟؟؟؟؟ خواهشاً اگه کسی دفترچه B داره من نیازش دارم ، یه مقدار شک دارم که کدوم گزینه و زدم ؟؟؟ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - saeed.rasouli - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط: من تو اون تاپیک نوشتم what? ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - LadyBird - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ
زبان ۵ ریاضی ۵۰ مشترک ۲۴ تخصصی نرم افزار ۴۰ ها؟ ![]() |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - unicornux - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ ب.ظ
الان باید درصد گرفت؟ من دفترچه B بودم کلیداش فرق داره با A? |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - pink_floyd_nsf333 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: الان باید درصد گرفت؟ من دفترچه B بودم کلیداش فرق داره با A? منم همین مشکلو دارم ، نمیدونم فرق داره یا نه اگه دفترچه B بود خیلی خوب میشد. |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - sahar_rostami2 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ
AI چرا سپاس میزنی!!! بیا درصداتو بگو! ![]() بچه های ای تی کجان پس؟مشترک ۱۱ درصد خیلی افتضاس؟! ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - nlp@2015 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:من فکر میکردم فقط ایشون انقد بالا زدن.الان دیدم نه ماشالا زیادن مشترک بالاهاا(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: zaban 30 11 2 --> 34%یعنی شریف قبول میشم! وای وای وای مامانم اینا! ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - maryam.raz - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:سه سوال از مشترک؟؟ کدوما مثلا؟(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: ولی کلید اولیه سنجش هم چندتا غلط داشت. منتظر بمونم تا کلید نهایی بیاد و ببینم بهتر میشم یا نه. چون از هر قسمت (مشترک ، تخصصی و ریاضی) یه دونه سوال الکی غلط حساب شد واسم |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mehdi.m2 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ
عاقا گروه درسی رو از کی راه بندازیم؟؟؟؟؟؟ فردا خوبه؟؟؟؟؟ ای تی زبان ۱۰ مشترک ۱۱ مدیریت سفید تخصصی ۳۳ معماری ۰ :| کامپیوتر زبان ۱۲ ریاضی ۴- (تا حالا رکورد زدم) مشترک ۱۰ نرم ۳۵ هوش ۸- (ببینم کی می تونه رکوردم رو بزنه) :| برا ای تی خونده بودم قرار بود کامپیوتر گرایش هوش رو خوب بزنم ![]() ![]() ![]() فک کنم اگه نخونم درصدام بهتر بشه برای سال بعد ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - maryam.raz - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:شما میگی غلطن, اونایی که من زدم بنظرم کلیداش مشکلی نداشت.(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: سه سوال از مشترک؟؟ کدوما مثلا؟ آره بابا من که شریفیم!! ![]() |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - unicornux - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ب.ظ
دفترچه B فرق داره کلیدش با A? دفترچه B از کجا گیر بیارم؟ |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - El@he - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ
زبان ۱۰% ریاضی ۶% مشترک ۳۳% تخصصی نرم ۳۷% زیر ۲۰۰ بیارم راضی ام... |