پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - نسخهی قابل چاپ |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - خانه سبز - ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ق.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط:الان بحث روز احتمال گران فروشی هست فک کنید ۱۵۰ تومان رو برنگردونه میشه یدونه نون لواش خرید باش(29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: ۱۸۵۰ تومن ۴ تا تخم مرغ میدن؟طرف هدفش پول نبوده، قضیه سیاسیه |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - boy.unique1366 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ
وجود سازمان سنجش یعنی بی عدالتی مطلق |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - mohammad.ardeshiri - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ق.ظ
حالا خوبه سوالا رو فروخته صلواتی نذاشته برای دانلود |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - perlan - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ
چرا خدایی میگه احتمال لو رفتن دو رشته کامپیوتر ومعماری ؟بین این همه رشته چرااا کامپیوتر؟ خیلی حالمون خوبه هردم از این باغ بری میرسد |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - niyayesh.r - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ق.ظ
یه چیزی می گم واقعا جالبه وقتی خبر رو شنیدم مامانم ازم پرسید چه اتفاقی افتاده با ناراحتی گفتم سوالای ارشد لو رفته مامانم گفت بسیار ناراحت کننده هستش اما مطمئن باش بین این همه رشته ... کی می یاد سوالای کامپیوتر رو لو بده شاید سوالات رشته های چیپتر لو رفته و وقتی که من شنیدم اتفاقا سوالای کامپیوتر بوده قیافه هامون دیدنی بود از یه جهتی خودمون جوون مردونه خودمون رو جای کسی بزاریم (که بر فرض صدق این خبر ) سرچ رو توی گوگل انجام میده حتی شده محض کنجکاوی هم شده سوالات رو می خریدیم و این که بگیم ردشون رو بزنند و حذف کنن هم جالب نیست اما ازجهات دیگه فقط حق ما ضایع می شه... واقعا آدم حیرون می مونه که چی بگه!!!!!!!!!!!!!! |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - Mohammad.K - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ
از منظر زیبایی شناختی اگر به قضیه نگاه کنیم، متوجه یک سری مسائلی میشیم... که متاسفانه در این مقال نمیگنجه |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - sadradin - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ق.ظ
شاید هم میلیونی با چند نفر معامله کرده باشن وحالا اومده باشن یک جورایی عدالت رو برقرار کنند !!! سوالات ای تی امسال البته یکجورایی بود ..... |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - matias - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ
خداییش میخوام یه اعترافی بکنم منم شب عصر پنجشنبه اون سایت رو دیدم چون دنبال سوالای علوم میگشتم اما گفتم مگه میشه سوالا به این زودی اومده باشه تازه سوالای مهندسی رو هم داشت و وقتی میزدی میرفت به درگاه پرداخت!!! منم گفتم حتما کلاهبرداره یا بعدا سوالارو میفرسته بیخیال شدم اصلا آقا چرا ۱۸۵۰؟ خب بگو دو هزار تومن رندش کن ملت مشکوک نشن اما بچه ها ارشد نه آخر راهه نه اول راه.... هزار راه نرفته وجود داره زیاد خودتون رو بند این حرفا نکنین همیشه برنامه برا آینده داشته باشین |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - fatima.sr68 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ)perlan نوشته شده توسط: چرا خدایی میگه احتمال لو رفتن دو رشته کامپیوتر ومعماری ؟بین این همه رشته چرااا کامپیوتر؟آخه میدونستن سوالای کامپیوتر قابل حل کردن نیست، کامپیوترو لو دادن که حق کسی ضایع نشه |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - mehdi.m2 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ)matias نوشته شده توسط: خداییش میخوام یه اعترافی بکنم منم شب عصر پنجشنبه اون سایت رو دیدم چون دنبال سوالای علوم میگشتم اما گفتم مگه میشه سوالا به این زودی اومده باشه تازه سوالای مهندسی رو هم داشت و وقتی میزدی میرفت به درگاه پرداخت!!! منم گفتم حتما کلاهبرداره یا بعدا سوالارو میفرسته بیخیال شدم Big Grin یکی از دوستان شب پنجشنبه تاپیک زد سایت رو معرفی کرد منم به سایت سر زدم وقتی این قیمت رو دیدم اولین چیزی که گفتم این بود که این کلاه برداره!!!!!!! احتمالا هنوز تو لاگ سیستم مونده باشه تاپیک حذف شده |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - sadradin - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ق.ظ
من در تعجبم ، منبع اصلی که این سوالات را میفروشه و الآن هم فیلتر شده ، سوالات رو همان روز به صورت عمده ای دفترچه ای هزار تومان میفروشه (بعد از آزمون ) !! اولین خریداهاشم سنجش ۳ و آزمون این هستن ! جالب اینکه دفترچه ها حتی یک خط هم داخلشون نیست و پاکه پاک هستن !!!( مشخصصه که دفترجه داوطلبان نیست ) و معلومه با یک رانت قوی به دستشون میرسه !! فعلا" تا همینجا بسته ..... |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - Amoojan - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ
وجدانا قیمتش مارو گرفت! قیمت رقابتی داده بنده خدا... مثلا رقبا میدادن ۱۸۸۰ ... این بنده خدا داده ۱۸۵۰ ... ولی واقعا میدونی این وسط چرا سوالای کامپیوتر رو داده ... چون ملت که رشته های دیگه تحصیل میکنن فرق گوگل رو با گاگول نمیدونن! مثل ما نیستن که مامان آدم میگه برو نون بگیر ، نون گرفتن رو گوگل کنیم! رشته مارو داده که بچه ها این چیزا رو کلی سرچ میکنن ، زود پیداش کنن! |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - sadradin - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ
اینکه سنجش بیاد تکذیب کنه خیلی طبیعیه راحت هم مسئله رو شرعی میکنن میگن دروغ مصلحتی !!!! |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - mammad_asir - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ ب.ظ)kabirzad نوشته شده توسط: ۱۵ ماه درس خوندم!!! از زندگیمو همه چیم زدم آخرش میشه این!!! سوالاتی طرح میکنن که راهی جز با ابهام جواب دادن نداری! ازونورم که بازار سیاه درست میکنن.چه خبره بابا ۱۵ ماه........... یکشو بردار دادا |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - M@A - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ
سلام خداییش تو این وضعیت خوب میتونید شوخی کنید منکه داغونم آی تی شرکت کردم کاری ندارم سوالای رشته ی من لو رفته یا رشته دیگه ،هممون زحمت کشیدن سختی کشیدم تو این چند ماه... خداییش من ۳ساله واسه قبولی شریف میخونم فکر اینکه سوالا لو رفته و امسالم هم دود برشه داره آتیشم میزنه... همه ی سختیهای قبل کنکورم یه طرف این خبرم یه طرف...خدا خدا میکنم یه شوخی باشه |