![]() |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصد - navid_itboy - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: نوید جان بحث سر اینن فرق کسی که شبکه خونده با نخونده چی؟ آقا من خودم خورده بودم شبکرو به والله اما یه دونه بیشتر نزدم دیگه شانسمونه دیگه ولی اینو میدونم تعداد افرادی که گسسته خوندنو خوب زدن قطعا کمتر از اونایی که شبکه خوندنو وضعشون خرابه ....... (۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ب.ظ)salamsalam100 نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط: دوست من پارسال درصداش اینا بود ۹۷ آورد و خواجه میخونه الان : فدایت ایشالا همه قبول شیممممم فقط همییییییننننن |
RE: درصد - navid_itboy - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: آقا من ۶ فصل اصلی گریمالدی رو چند بار خوندم اما یه تست گسسته بیشتر نتونستم بزنم. صد در صد همینطورههههههههههههههه |
درصد - neda.h - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ
زبان ۱۰ مشترک ۳۲ تخصصی ۴۶ معماری ۴۴ چند؟؟ |
درصد - خانه سبز - ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: آقا من ۶ فصل اصلی گریمالدی رو چند بار خوندم اما یه تست گسسته بیشتر نتونستم بزنم.امسال بچه های علوم زیاد بودن اتفاقا مهمه |
درصد - خانه سبز - ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:نخیر تغییر منابع...(28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: امسال بچه های علوم زیاد بودناگه منظورتون علوم، علوم کامپیوتر هست که کنکور اونها با ما زمانش دقیقا یکسان هست. |
RE: درصد - neda.h - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: زبان ۱۰ دم همه اونایی که جواب مارو نمیدنو نظری واسه ما ندارن گرم ![]() ![]() پارسال وضعیت مانشت تو این روزا بهتر بود |
RE: درصد - *afsoon* - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: زبان ۱۰ بهتر از درصدایی هست که تاحالا دیدم و شنیدم (مقایسه نسبی) امیدتون به خدا باشه ![]() انشاالله زیر ۵۰ درصدای خود من زیادم مهم نیستن اما ۱<رتبه<100 انشاالله ![]() |
RE: درصد - neda.h - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ق.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط: بهتر از درصدایی هست که تاحالا دیدم و شنیدم (مقایسه نسبی) توروخدا راست می گی؟؟؟؟ من که دارم دق می کنم ![]() ![]() ![]() چرا امسال همه چی یجوریه!! همه حرفا و نظرا نا امید کنندست. الان احساس می کنم با این درصدا باید فقط بشینم زانوی غم بغل بگیرم! ![]() بعدشم، چرا میگی بهتر از درصداییه که تاحالا دیدی؟! اینهمه درصد بهتر تو مانشت دیدم!! انگار من اوضام خیلی خرابه!!:'( ![]() |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - *afsoon* - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط:گفتم که نسبی دوست من(29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ق.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط: بهتر از درصدایی هست که تاحالا دیدم و شنیدم (مقایسه نسبی) چرا زانوی غم !!! مگه درصداتون چه مشکلی دارن دروس مشترک که مهم تر از همه هستن خیلی خوبه تخصصیتونم درصدش بالاست معماریم که دیدین فعلا خبری از درصد کسی نیست خیلی از رتبه های برتر پارسال زبانشون صفر بود بهتره به چیزای خوب فکر کنین چیزایی که دوست دارین اتفاق بیافتن تنها در این صورته که موفق میشین توکلتون به خدا باشه ![]() |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - neda.h - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط: گفتم که نسبی دوست من خیلــــــــــــــــــــــــــــــــی ممنونم ازتون. ان شاالله که شماهم نتیجه ی خوبی بگیرید ![]() |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - *afsoon* - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط:انشاالله همه دوستانی که تلاش کردن نتیجه ی خوبی میگیرن(29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط: گفتم که نسبی دوست من امسال خیلی از رتبه های برترمون از همین مانشت تو بهترین دانشگاها قبول میشن چرا که همه تلاش کردن و توکلشون به خداست ![]() |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - jamshidi - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط:واسه ما هم دعا کنید دوستان گرامییییییییییییییییییییییییییی(29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط:انشاالله همه دوستانی که تلاش کردن نتیجه ی خوبی میگیرن(29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط: گفتم که نسبی دوست من |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - sinaaaaa - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ
زبان ۳۰ مدیریت ۸۰ اقو امضامو بردارم قبل از این که ضایع بشم؟ ![]() |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - jamshidi - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ)sinaaaaa نوشته شده توسط: زبان ۳۰ نه داداش واسه چی برداری ؟ من واست جا نگه می دارم فقط شمارتو بده تک بزنم. ![]() |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - sinaaaaa - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ق.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:به نظر شما با این ۲ تا درصد مجاز نمیشم؟(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ)sinaaaaa نوشته شده توسط: زبان ۳۰ ![]() تو بدترین شرایط مشترک و اختصاصی را مثلا ۵ درصد زده باشم |