حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/ توسط masoud67 - نسخهی قابل چاپ |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - masoud67 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ق.ظ)marjanmoodi نوشته شده توسط: اون سوال زمانبندی کارها با ددلاین چرا di نمیشه؟ (فک کنین روش خواهشن:دی)di واسه موقعی هست که جریمه نداشته باشیم. ولی اینجا با di نمیشه. مثال نقض هم میشه واسش زد. منم با مثال نقض ردش کردم مثال نقضش باشه با خودتون. من دیگه مخم راه نمیده نصف شبی |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - mahdi-313 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ق.ظ)marjanmoodi نوشته شده توسط: اون سوال زمانبندی کارها با ددلاین چرا di نمیشه؟ (فک کنین روش خواهشن:دی) به نظر من: اگر می خواست فرمول درستی برای این کار در نظر بگیره باید مشابه HRRN در نظر می گرفت یعنی w/s چون اینجوری جریمه براش در نظر گرفته میشه، نه با منها کردن! من گزینه چهار رو زدم یعنی هیچکدام! (۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: باز هم تا کلیدها نیاد هیچی معلوم نیستمن نمیگم من حتما درست میگم اما این فرمولی که اینجا به کار رفته با فرمول موجود در سوال یکی نیست |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - masoud67 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: اما این فرمولی که اینجا به کار رفته با فرمول موجود در سوال یکی نیستگفتم که با توجه به ماتریس. من فقط خواستم یه ماتریس نشونت بدم. (۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: نه متاسفانه اینطوری که بنده در کتاب پوران دارم مشاهده می کنمآخه منم واسه حلش اول رفتم سراغ الگوریتم پوران و دقیقا حرف شما درست بود که فرض C[i+1,i]=0 را ننوشته ولی تو ماتریسی که کشیده درایه های C[i+1,i]=0 هست. توی اینترنت هم هر چی ماتریس دیدم به همین شکل بوده |
حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - mahdi-313 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ق.ظ
راجع به سوال ۱۱۸: سازگاری k: گوییم یک csp در سازگاری k است اگر برای هر k-1 متغیر از ان csp و برای هر انتساب سازگار از آنها بتوان یک مقدار سازگار به متغیر kام نسبت داد (راهیان ارشد ص۱۸۳) |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - izadan11 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:تو پرکردن ماتریس مشکل پیش میاد اگر تو رابطه i رو یک در نظر بگیریم می رسیم به خونه ی C[1,0]lکه تعریف نشده(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: اما این فرمولی که اینجا به کار رفته با فرمول موجود در سوال یکی نیستگفتم که با توجه به ماتریس. من فقط خواستم یه ماتریس نشونت بدم. البته مشکل گزینه ۳ اینه که وقتی مجبور باشیم i رو در نظر نگیریم نمی تونم تک گره ها رو یک سمت ببریم یعنی هر دوتا اشکال دارن ولی اشتباه در سطحی نیست سوال رو حذف کنند همون یک رو در نظر می گیرند |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - masoud67 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: راجع به سوال ۱۱۸:اینو که خودمم میدونم. سوالو بگو حلش چی میشه برادر |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - masoud67 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: تو پرکردن ماتریس مشکل پیش میاد اگر تو رابطه i رو یک در نظر بگیریم می رسیم به خونه ی C[1,0]lکه تعریف نشدهتوی پوران ماتریسی که کشیده سطرها از یک شروع شده و ستونها از صفر. واسه همین مشکلی پیش نمیاد. البته یادم نیست اینجا i از یک شروع میشد یا صفر ? |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - mahdi-313 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: راجع به سوال ۱۱۸:اینو که خودمم میدونم. سوالو بگو حلش چی میشه برادر سازگاری ۳ را سازگاری مسیر گویند. این روش سازگاری بررسی می کند هر سه متغیر همجوار (۳ گره که در csp دو به دو وصل باشند) با هم سازگار باشند اینجوری که راهیان گفته k=3 میشه ولی من زدم k=2 |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - izadan11 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: تو پرکردن ماتریس مشکل پیش میاد اگر تو رابطه i رو یک در نظر بگیریم می رسیم به خونه ی C[1,0]lکه تعریف نشدهتوی پوران ماتریسی که کشیده سطرها از یک شروع شده و ستونها از صفر. واسه همین مشکلی پیش نمیاد. تو پوران [tex]c_{i,i-1}[/tex] رو صفر گرفته تو سوال[tex]c_{i 1,i}[/tex] و i از یک شروع میشه |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - masoud67 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: سازگاری ۳ را سازگاری مسیر گویند. این روش سازگاری بررسی می کند هر سه متغیر همجوار (۳ گره که در csp دو به دو وصل باشند) با هم سازگار باشندحالا اون چیزی که گفته با یه رنگ، شکل را رنگ کنیم چی میشه؟ |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - masoud67 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: تو پوران [tex]c_{i,i-1}[/tex] رو صفر گرفته تو سوال[tex]c_{i 1,i}[/tex]دیگه خودت بگو، من حال فکر کردن ندارم. تو گزینه ها گزینه یک که کوچکتر مساوی داره درست میشه یا گزینه ۳ که فقط کوچکتر داره؟ |
حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - mahdi-313 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ق.ظ
سوال ۱۱۰ و ۱۱۱ و ۱۱۴ رو فکر کنم مثل شما جواب دادم ۲ ، ۱ و ۲ (۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: سازگاری ۳ را سازگاری مسیر گویند. این روش سازگاری بررسی می کند هر سه متغیر همجوار (۳ گره که در csp دو به دو وصل باشند) با هم سازگار باشند بله درست می فرمایید |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - mahdi-313 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: به نظر من: اگر می خواست فرمول درستی برای این کار در نظر بگیره باید مشابه HRRN در نظر می گرفت یعنی w/s این که داره راجع به مهلت و lexity میگه و اصلا تاخیر معنی نداره براش ما می خوایم جریمه براش محسوب کنیم. توضیح بیشتر بدهید و اینکه من مقاله رو باید بخرم و بخونم؟؟؟ |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - izadan11 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: این که داره راجع به مهلت و lexity میگه و اصلا تاخیر معنی نداره براش ما می خوایم جریمه براش محسوب کنیم. توضیح بیشتر بدهید و اینکه من مقاله رو باید بخرم و بخونم؟؟؟نه بابا این الگوریتم اسمش least laxity هست(گزینه ی ۳) که برای سیستم های بلادرنگ استفاده میشه که که کارها نباید تاخیر داشته باشند این الگوریتم آپتیمال هست یعنی بهترین حالت ممکن رو پیدا می کنند hrrn هم جواب نمی ده (الان حال ندارم مثال بزنم بعدا توضیح میدم) اگر least laxity جواب نده باید داینامیک حلش کردن اون وقت میشه هیچکدام |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - mahdi-313 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: این که داره راجع به مهلت و lexity میگه و اصلا تاخیر معنی نداره براش ما می خوایم جریمه براش محسوب کنیم. توضیح بیشتر بدهید و اینکه من مقاله رو باید بخرم و بخونم؟؟؟نه بابا این الگوریتم اسمش least laxity هست(گزینه ی ۳) که برای سیستم های بلادرنگ استفاده میشه که که کارها نباید تاخیر داشته باشند این الگوریتم آپتیمال هست یعنی بهترین حالت ممکن رو پیدا می کنند مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پیداش کردم، یعنی گزینه ۳ درست میشه با این حساب! (۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: این که داره راجع به مهلت و lexity میگه و اصلا تاخیر معنی نداره براش ما می خوایم جریمه براش محسوب کنیم. توضیح بیشتر بدهید و اینکه من مقاله رو باید بخرم و بخونم؟؟؟نه بابا این الگوریتم اسمش least laxity هست(گزینه ی ۳) که برای سیستم های بلادرنگ استفاده میشه که که کارها نباید تاخیر داشته باشند این الگوریتم آپتیمال هست یعنی بهترین حالت ممکن رو پیدا می کنند اگر حال پیدا کردی بعدا یه مثال راجع به این موضوع بزن. متشکرم سرویس شدیم با این سوال های امسال! هر سال بهتر از پارسال. دینگ دینگ |