تالار گفتمان مانشت
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - gholizadeh1992 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ق.ظ

من زدم ۲ ,

RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - nasim** - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ب.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:  
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:  
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  دوست عزیز ۶۴ گروه اسمی میشه. صفحه‌ی ۱۴۶ مبانی مدیریت رابینز.

ولی با احتمال ۹۹%میتونم بگم در شرایط گروه اسمی عنوان شده افراد در یک مکان نیستند... که درصورت سوال اومده افراد شرکت کننده همانند گروه های سنتی باید در یک مکان حضور یابند(تقریبا یه چیز تو همین مایه هاTongue) مگر اینکه پارسه و مقسمی و رضاییان اشتباه گفته باشنHuh

سریعا حرفمو پس میگیرمConfused و بسیار عصبی می باشم Angry آخه چرا اشتباه به این بزرگیSad

۶۱ چی میشه؟ من زدم مدیریت بین هدف و برنامه

هدفگذاری بهتر.

بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - farzad67 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ

کلید مدیریت پارسه اومد.

من با این کلید مدیریت ۵۰ زدم.

بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - gholizadeh1992 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ

من با کلیدای پارسه ۷۳ درصد ! ۱۲ درست ۳ غلط
فقط شبکه مونده پارسه بزنه ، من خیلی به پارسه اعتماد دارم ، خدایا به امید تو ...

بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - Mohammad-A - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ

اشتباهات پارسه برای کلیدهای مدیریت:

» سوال ۶۴ رو غلط نوشته. صورت این سؤال عیناً متن صفحه‌ی ۱۴۶ رابینز است که اشاره به گروه اسمی دارد. (پیوست رو ببینید)
» سؤال ۶۸ سه گزینه‌ی صحیح داره.
» سوال ۷۲ مصحح پارسه، گزینه‌ی ۲ رو انتخاب کرده درحالیکه این جمله هم عیناً متن کتاب رابینز است. (البته طبق کتاب رابینز من این سؤال رو غلط زدم، حذف بشه به نفعم هست Big Grin)

اشکال پارسه اینجاست که سؤالات رو می‌خواد با تطبیق کتاب‌های خودش جواب بده که گاهی نمیشه.

بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - gholizadeh1992 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ

سوال ۶۴ به نظر منم میشه گروه اسمی ، آخه جلسه الکترونیک ربطی به کنار هم نشستن به صورت سنتی نداره که ، تو کتاب رابینز هم گفته که جلسات الکترونیکی همون گروه اسمی هست ولی به صورت اینترنتی .
سوال ۶۸ گزینه دو رو زدم ، بقیه گزینه ها هم درسته ، ولی برجسته ترینش گزینه ۲ هست بنظرم.
سوال ۷۲ : من زدم گزینه ۱ ، هنوزم نمی دونم دقیق چی میشه ، ولی فک کنم من اشتباه زدم

البته خیلی برام مهم نیست ، دلم میخواست بالای هفتاد بشم که احتمالا همینطوره ، البته اگه ۶۴ درست زدم باشم اسمی درصدم میشه ۸۰ Big Grin
محمد تو با کلیدا چند شد درصدت ؟

بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - Mohammad-A - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ

سوال ۶۸ رو برای این میگم گزینه ۱ که دقیقاً بعد از مطرح کردن همین سوال در کتاب رابینز، این جمله رو آورده.
به این کلید برای مدیریت اصلاً اعتماد ندارم Big Grin

بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - shivap - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ ب.ظ

بهتره سوالهایی که همه اتفاق نظر داریم که غلطه خیلی خوب و تمیز و هماهنگ همگی واسه سازمان سنجش بفرستیم. چون افرادی که تجربه دارند میگند باید با انسجام و مدرک اعتراض کرد و با اتفاق نظر .

بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - farzad.arshad - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۸ ب.ظ

سوال ۶۱ میشه ۳؟؟؟ هماهنگی بین برنامه و کنترل
اصلا کسی اینجا ۶۱ رو گزینه ۳ زده؟

توی رابینز چی گفته؟

بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - Good! - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ق.ظ

سوال ۶۱ من ۴ زدم یه سری هم ۲/ینی هرچی بشه گزینه ۳ نمیشه بنظرم.دقیقا نکته اینجاس که ما کنترل نمیکنیم بلکه ترغیب میکنیم