![]() |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - gholizadeh1992 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ق.ظ
من زدم ۲ , |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - nasim** - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: دوست عزیز ۶۴ گروه اسمی میشه. صفحهی ۱۴۶ مبانی مدیریت رابینز. هدفگذاری بهتر. |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - farzad67 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ
کلید مدیریت پارسه اومد. من با این کلید مدیریت ۵۰ زدم. |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - gholizadeh1992 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
من با کلیدای پارسه ۷۳ درصد ! ۱۲ درست ۳ غلط فقط شبکه مونده پارسه بزنه ، من خیلی به پارسه اعتماد دارم ، خدایا به امید تو ... |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - Mohammad-A - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
اشتباهات پارسه برای کلیدهای مدیریت: » سوال ۶۴ رو غلط نوشته. صورت این سؤال عیناً متن صفحهی ۱۴۶ رابینز است که اشاره به گروه اسمی دارد. (پیوست رو ببینید) » سؤال ۶۸ سه گزینهی صحیح داره. » سوال ۷۲ مصحح پارسه، گزینهی ۲ رو انتخاب کرده درحالیکه این جمله هم عیناً متن کتاب رابینز است. (البته طبق کتاب رابینز من این سؤال رو غلط زدم، حذف بشه به نفعم هست ![]() اشکال پارسه اینجاست که سؤالات رو میخواد با تطبیق کتابهای خودش جواب بده که گاهی نمیشه. |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - gholizadeh1992 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ
سوال ۶۴ به نظر منم میشه گروه اسمی ، آخه جلسه الکترونیک ربطی به کنار هم نشستن به صورت سنتی نداره که ، تو کتاب رابینز هم گفته که جلسات الکترونیکی همون گروه اسمی هست ولی به صورت اینترنتی . سوال ۶۸ گزینه دو رو زدم ، بقیه گزینه ها هم درسته ، ولی برجسته ترینش گزینه ۲ هست بنظرم. سوال ۷۲ : من زدم گزینه ۱ ، هنوزم نمی دونم دقیق چی میشه ، ولی فک کنم من اشتباه زدم البته خیلی برام مهم نیست ، دلم میخواست بالای هفتاد بشم که احتمالا همینطوره ، البته اگه ۶۴ درست زدم باشم اسمی درصدم میشه ۸۰ ![]() محمد تو با کلیدا چند شد درصدت ؟ |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - Mohammad-A - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ
سوال ۶۸ رو برای این میگم گزینه ۱ که دقیقاً بعد از مطرح کردن همین سوال در کتاب رابینز، این جمله رو آورده. به این کلید برای مدیریت اصلاً اعتماد ندارم ![]() |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - shivap - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ ب.ظ
بهتره سوالهایی که همه اتفاق نظر داریم که غلطه خیلی خوب و تمیز و هماهنگ همگی واسه سازمان سنجش بفرستیم. چون افرادی که تجربه دارند میگند باید با انسجام و مدرک اعتراض کرد و با اتفاق نظر . |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - farzad.arshad - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۸ ب.ظ
سوال ۶۱ میشه ۳؟؟؟ هماهنگی بین برنامه و کنترل اصلا کسی اینجا ۶۱ رو گزینه ۳ زده؟ توی رابینز چی گفته؟ |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - Good! - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ق.ظ
سوال ۶۱ من ۴ زدم یه سری هم ۲/ینی هرچی بشه گزینه ۳ نمیشه بنظرم.دقیقا نکته اینجاس که ما کنترل نمیکنیم بلکه ترغیب میکنیم |