|
|
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - reza6966 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۵ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ)pamta نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ)mitra.gh نوشته شده توسط: آره خوب جدول کارنو که کشیدی باید داده رو به muxوصل کنی که نیازی به اند نداره و فقط به نات واسه t می خواد البته نظر منه ۱ گیت میشه متاسفانه , من اصلا به ماکسترم بودن دقت نکردم
|
|
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - maziyar_king - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۵ ب.ظ
آخه اون ساده میشد چون ۲ خط سلکت داشتیم در اینصورت با در نظر گرفتن مقدار یک برای بی اهمیت ها اینپوت ۳ و ۴ رو به VCC وصل میکردین حل بود . میموند ۲ تا ورودی دیگه که یکیشون کلا صفر بود تو یکیشونم ۴ حالت که باید معادل میشد می رفت به ورودی ، نات یکی از ورودی ها، اگه اشتبها نکنم c بود که با توضیح ساخت نات از ایکس اور یا ایکس نور میشه ۱ گیت دو ورودی یعنی بهینه ترین حالتش همین بود. |
|
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - pamta - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ
فرکانسه من چرا هرکار میکردم تناوبش دو میشد!!!اون فلیپ فلاپ چپیه مدام صفرو یک میشد دیگه یک بهش وصل بود کلاکشم که از تایمر میگرفت... |
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - hosseinriasati - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ)maziyar_king نوشته شده توسط: شما نات رو یه گیت xnor یا xor در نظر بگیر که تو xor اونیکی پایه رو به ۱ وصل کن یا اگه xnor فرض کردی به صفر وصل کن اینجوری میشه یه گیت ۲ ورودی معادل notاستدلالت خیلی باحال بود. بعد از این همه ناراحتی کلی خندیدم. منم زدم یک گیت. |
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - Hamooo90 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ)bbkas نوشته شده توسط:خروجی رو باید به صورت Q0Q1Q2 می خوندین. در اون صورت از ۰ به ۱ می ره(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: اون مدار شمارنده بنظرتون اشتباه نبود؟ |
|
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - maziyar_king - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ ب.ظ
ولی من دقیق یادمه سوالا هم که لینک دانلودش تو انجمن قرار گرفت تو مدار فرکانس ۲ تا فلیپ فلاپ اولی بهش کلاک وصل بود بقیه کلاک نمیخورد بهشون. |
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - E.SH - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ)pamta نوشته شده توسط: فرکانسه من چرا هرکار میکردم تناوبش دو میشد!!!اون فلیپ فلاپ چپیه مدام صفرو یک میشد دیگه یک بهش وصل بود کلاکشم که از تایمر میگرفت...فلیپ فلاپ D وقتی حالت مدار ۱۰۱۱ میشد تو کلاک بعدی همه رو clear میکرد حالت هایی که من در آوردم ۱۰ تا شد که تو گزینه ها ۱/۱۰ فرکانس خروجی نبود ، به نظرم اشکال تایپی داشت |
RE: بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - sarehkar - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط: سلام دوستان فکر کنم گزینه ۱ می شد با ورودی های مالتی پلکسر که x و y بودن گیت دو ورودی نمی خواستیم فقط یک not می خواستیم |
|
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - maziyar_king - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ب.ظ
من خودم اون تست فرکانس رو نزدم اما تو پستای قبلی توضیح دادم احتمالا کلاک خودش بود. من تا اونجا پیش رفتم که فلیپ فلاپا کلاک نخوردن البته طبقه های وسط ولی گیتای and باعث شد شک کنم و نزنم. |
RE: بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - mr_asadi - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ)nika نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ)nika نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: سوالی که بافر داشت چی میشد ؟! مرسی |
RE: بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - maziyar_king - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ ب.ظ)hosseinriasati نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ)maziyar_king نوشته شده توسط: شما نات رو یه گیت xnor یا xor در نظر بگیر که تو xor اونیکی پایه رو به ۱ وصل کن یا اگه xnor فرض کردی به صفر وصل کن اینجوری میشه یه گیت ۲ ورودی معادل notاستدلالت خیلی باحال بود. بعد از این همه ناراحتی کلی خندیدم. منم زدم یک گیت. این دقیقا از این ناشی میشه که گفته بود چند گیت ۲ ورودی و با این ۲ تا گیت ۲ ورودی میشه not درس کرد D: |
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - Hamooo90 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۱ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ)E.SH نوشته شده توسط:من حساب کردم clear بعد از۱۱ کلاک فعال میشه .(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ)pamta نوشته شده توسط: فرکانسه من چرا هرکار میکردم تناوبش دو میشد!!!اون فلیپ فلاپ چپیه مدام صفرو یک میشد دیگه یک بهش وصل بود کلاکشم که از تایمر میگرفت...فلیپ فلاپ D وقتی حالت مدار ۱۰۱۱ میشد تو کلاک بعدی همه رو clear میکرد که فرکانس خروجی : ۲۱۱۲۰/۱۱=۱۹۲۰ |
RE: بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - reza6966 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۱ ب.ظ)Hamooo90 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ)E.SH نوشته شده توسط:من حساب کردم clear بعد از۱۱ کلاک فعال میشه .(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ)pamta نوشته شده توسط: فرکانسه من چرا هرکار میکردم تناوبش دو میشد!!!اون فلیپ فلاپ چپیه مدام صفرو یک میشد دیگه یک بهش وصل بود کلاکشم که از تایمر میگرفت...فلیپ فلاپ D وقتی حالت مدار ۱۰۱۱ میشد تو کلاک بعدی همه رو clear میکرد فلیپ فلاپ های Q1 , Q2 , Q3 اصلا کلاکشون به چیزی وصل نیست |
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - Hamooo90 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۷ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:اون احتمالا اشتباه تایپی هست و کلاک همه فلیپ فلاپها یکی هستند.(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۱ ب.ظ)Hamooo90 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ)E.SH نوشته شده توسط:من حساب کردم clear بعد از۱۱ کلاک فعال میشه .(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ)pamta نوشته شده توسط: فرکانسه من چرا هرکار میکردم تناوبش دو میشد!!!اون فلیپ فلاپ چپیه مدام صفرو یک میشد دیگه یک بهش وصل بود کلاکشم که از تایمر میگرفت...فلیپ فلاپ D وقتی حالت مدار ۱۰۱۱ میشد تو کلاک بعدی همه رو clear میکرد اگه کلاک نداشته باشن که فرکانس خروجی میشه صفر. |
|
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - m.t - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۵ ب.ظ
دوستان اون سوال که sop رو می خواست کدوم گزینه بود؟ |