![]() |
بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - soheila2012 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ
بچه ها سوال رو که دارین لطفا سوال قرار بدین و بعد بگین جوابتون چی بود و بعد هم تحلیل! اینقد نگین گزینه ۱۲۳۴ آخه مشخص نی هر کسی چه دفترچه ای داشته. گزینه ی ۳ آیا؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - damavand_kellap - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: اون سوال TA ها هم میشد کوچک تر مساویه، این و بنده خدا استاد حل تمرینمون مشابهش رو بهمون داده بود، از همین جا دستش رو میبوسم برا اینکه ta ها تکراری نیاد نباید با هم برابر بشن که میشه <> اینجا که نمیخوایم مقایسه انجام بدیم فقط میخوایم تکراریا رو حذف کنیم که میشه مخالف هم |
بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - hamed_12 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ
سوال ۱۰۴ ، جواب ۴ می شد. تو کتاب مقسمی یه مثال داره یه ستون با مقدار ثابت رو با AS به خروجی دستور Select اضافه کرده. بخش دوم query (بعد از union all ) دپارتمانهایی که کارمند نداشتو پیدا می کرد با مقدار صفر. باعث می شد که تو محاسبه میانگین در نظر گرفته بشن. حواب آخر هم می شد : ۴ = ۳ / ۴+۴+۳+۱ کسایی که جواب آخر ۶ به دست آوردن T2 رو تو مخرج حساب نکردن یعنی تو مخرج ۲ گذاشتن. |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - damavand_kellap - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: برا اینکه ta ها تکراری نیاد نباید با هم برابر بشن که میشه <> اینجا که نمیخوایم مقایسه انجام بدیم فقط میخوایم تکراریا رو حذف کنیم که میشه مخالف همشما کوئریش رو بزن، میبینی من درست میگم! من دونمونه از این سوال حل کرده بودم! یکی توی مثال کتاب database managment systems بود که توی ترمش خوندم، یکی هم تمرین دانشگاهمون بود. دیگه نمیدونم یا من درست میگم یا شما! (یامن به فنا رفتم والا اینجور که من تحلیل کردم اون پیوند داخلیا روی cname عمل میکنه و یه جدول جدید با cname و ta1 , ta2 میده حالا باید اون سطرایی که ta1 مخالف ta2 میشه رو پیده کنیم که میشه ta1<> ta2 نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - Amoojan - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: برا اینکه ta ها تکراری نیاد نباید با هم برابر بشن که میشه <> اینجا که نمیخوایم مقایسه انجام بدیم فقط میخوایم تکراریا رو حذف کنیم که میشه مخالف همشما کوئریش رو بزن، میبینی من درست میگم! من دونمونه از این سوال حل کرده بودم! یکی توی مثال کتاب database managment systems بود که توی ترمش خوندم، یکی هم تمرین دانشگاهمون بود. دیگه نمیدونم یا من درست میگم یا شما! (یامن به فنا رفتم این که شما میگی این رو میده: (x,y) و (y,x) که x و y یکی نیستند. که تو صورت سوال گفته این رو نباید بده! اگر همون > رو بزارین نه تکراری میده و نه (x,x) رو میده. |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - damavand_kellap - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:این ستون عددی نیست که بخواد رابطهی کوچیکتری معنی بده توش اینی که شما میگی نمیده.نمیدونم والا کاملا گیج شدم(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: برا اینکه ta ها تکراری نیاد نباید با هم برابر بشن که میشه <> اینجا که نمیخوایم مقایسه انجام بدیم فقط میخوایم تکراریا رو حذف کنیم که میشه مخالف همشما کوئریش رو بزن، میبینی من درست میگم! من دونمونه از این سوال حل کرده بودم! یکی توی مثال کتاب database managment systems بود که توی ترمش خوندم، یکی هم تمرین دانشگاهمون بود. دیگه نمیدونم یا من درست میگم یا شما! (یامن به فنا رفتم |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - hoda68 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: بچه ها کسی دفترچه سی هست اینجا ؟! بله ۴ میشد |
بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - Mahdi .Tahmouresi - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ
سلام درباره سئوال ۱۰۲ تعجب می کنم اکثر دوستان جواب دادن کلیدی وجود ندارد که شامل A نباشد و به نظر من غلطه این گزینه دلیل f={BE--->GH, G--->FA, D--->C} خوب پر واضح است که G میتونه F و A را پوشش بده پس یقینا در کلید جایی نداره ولی D اینطور نیست و گزینه درست کلیدی وجود ندارد که شامل D نباشد. سئوال ۱۰۳ هیچ کدام می شد. در توضیح این سئوال بگم که گزینه ای که <> علامت را داشت نزدیک بود ولی از اونجایی که شرط xy نباید جایگشت yx باشه موضوع منتفی میشه ![]() سئوال ۱۰۵ هم برای دفترچه C و D گزینه ۳ |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - مهربان مادر - ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: بچه ها کسی دفترچه سی هست اینجا ؟!منم دفترچه سی بودم یکی رو با اطمینان کامل زدم ![]() ![]() ![]() (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: دوستان سلام منم خدارو شکر همین گزینه رو زدم.فک کنم درست باشه ![]() (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ)mrdudu نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۱ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: اون سوال Ta1 و Ta2 کدوم گزینه میشد بچه ها؟ منم نامساوی رو زدم یعنی غلطه؟ |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - PanizIr - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: برا اینکه ta ها تکراری نیاد نباید با هم برابر بشن که میشه <> اینجا که نمیخوایم مقایسه انجام بدیم فقط میخوایم تکراریا رو حذف کنیم که میشه مخالف همشما کوئریش رو بزن، میبینی من درست میگم! من دونمونه از این سوال حل کرده بودم! یکی توی مثال کتاب database managment systems بود که توی ترمش خوندم، یکی هم تمرین دانشگاهمون بود. دیگه نمیدونم یا من درست میگم یا شما! (یامن به فنا رفتم (۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ)مهربان مادر نوشته شده توسط: منم نامساوی رو زدم یعنی غلطه؟این جور که بوش میاد! البته تا کلیدا بیاد، ۱ بهمن میاد منم یادمه یه تحلیلایی کردم اما آخرش یادم نمیاد چی زدم ![]() گزینه ۳ تو دفترچه C نامساوی بود یا کوچکتر؟ ![]() |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - mahdiazadbar - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ)soheila2012 نوشته شده توسط: بچه ها سوال رو که دارین اینو زدم گزینه سه. (۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ق.ظ)PanizIr نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: برا اینکه ta ها تکراری نیاد نباید با هم برابر بشن که میشه <> اینجا که نمیخوایم مقایسه انجام بدیم فقط میخوایم تکراریا رو حذف کنیم که میشه مخالف همشما کوئریش رو بزن، میبینی من درست میگم! من دونمونه از این سوال حل کرده بودم! یکی توی مثال کتاب database managment systems بود که توی ترمش خوندم، یکی هم تمرین دانشگاهمون بود. دیگه نمیدونم یا من درست میگم یا شما! (یامن به فنا رفتم منم با این تحلیل ک باید غیر تکراریا بیاد زدم نامساوی |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - Amoojan - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ)Mahdi .Tahmouresi نوشته شده توسط: سلام درباره سئوال ۱۰۲ تعجب می کنم اکثر دوستان جواب دادن کلیدی وجود ندارد که شامل A نباشد و به نظر من غلطه این گزینه دلیلخوب شما خودت داری میگی که D در هر کلیدی هست دیگه، پس گزاره درسته! ![]() |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - مهربان مادر - ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ق.ظ)PanizIr نوشته شده توسط:دفترچه من سی بود که گزینه سومش نامساوی داشت(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: برا اینکه ta ها تکراری نیاد نباید با هم برابر بشن که میشه <> اینجا که نمیخوایم مقایسه انجام بدیم فقط میخوایم تکراریا رو حذف کنیم که میشه مخالف هم |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - fatima.sr68 - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:اصلا حواسم نبود عددی نیست! یعنی هیچکدام میشه؟(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:این ستون عددی نیست که بخواد رابطهی کوچیکتری معنی بده توش اینی که شما میگی نمیده.نمیدونم والا کاملا گیج شدم(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: برا اینکه ta ها تکراری نیاد نباید با هم برابر بشن که میشه <> اینجا که نمیخوایم مقایسه انجام بدیم فقط میخوایم تکراریا رو حذف کنیم که میشه مخالف همشما کوئریش رو بزن، میبینی من درست میگم! من دونمونه از این سوال حل کرده بودم! یکی توی مثال کتاب database managment systems بود که توی ترمش خوندم، یکی هم تمرین دانشگاهمون بود. دیگه نمیدونم یا من درست میگم یا شما! (یامن به فنا رفتم ![]() |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - ghalibaie - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ
من میانگین و ۴ در آوردم -یادم نیست کدام گزینه بود- |