بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - Jooybari - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ
سلام. اگه بعد از بستار تعدی، بستار تقارنی بزنیم، ممکنه تعدی خراب بشه. |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - izadan11 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. اگه بعد از بستار تعدی، بستار تقارنی بزنیم، ممکنه تعدی خراب بشه. میشه مثال بزنید(البته گفته بود ما خاصیت بازتابی رو داریم) |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - mrsp1357 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ق.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)esn65 نوشته شده توسط: سلام میشه ۵^۵ |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - izadan11 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ق.ظ)mrsp1357 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)esn65 نوشته شده توسط: سلام نه نمیشه گفته بود مجموعه ها باید زیرمجموعه هم باشند(به ترتیب صعودی) ولی اگر این شرط نبود راه حل زیبایی داشتین مطمئنا سر جلسه به ذهنم نمی خورد |
بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - H.Mohammadi - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ب.ظ
جریان راست و دروغ که گزینه ۱ رو زدم و تست کردم درست دراومد! در مورد هم ارزی فکر کنم فرقی نمی کنه در هر حالت رابطه هم ارزی میشد یهنی هر دو درست غلط بودن الف و ب : الف حتما درست بود (p=3) ب نادرست بود به ازاری n=1 نادرست بود!! |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - Jooybari - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. اگه بعد از بستار تعدی، بستار تقارنی بزنیم، ممکنه تعدی خراب بشه. [tex]R=\{(1,2),(1,3),(1,4),(2,3)\}[/tex] رو درنظر بگیرید. |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - Jooybari - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ق.ظ)mrsp1357 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)esn65 نوشته شده توسط: سلام نظر من روی [tex]5^4[/tex] هست. آخه ۴ تا عضو داریم. |
بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - Pegasus - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ
منم زدم مهران و فرهاد دروغگو و سعید راستگو بود ایشالا که نتیجه بگیریم |
بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - m_ok - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ب.ظ)H.Mohammadi نوشته شده توسط: جریان راست و دروغ که گزینه ۱ رو زدم و تست کردم درست دراومد!در مورد دومی درست میفرمایید غلط بود...اما دقت کنید تو گزاره اول گفته بود "اگر و تنها اگر p=3" یعنی اون عبارت فقط به ازای ۳ درسته...که من با ۵ هم امتحان کردم درست بود گزارش در نتیجه هم الف هم ب غلط بودن به نظر من |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - salamsalam100 - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ق.ظ)m_ok نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ب.ظ)H.Mohammadi نوشته شده توسط: جریان راست و دروغ که گزینه ۱ رو زدم و تست کردم درست دراومد!در مورد دومی درست میفرمایید غلط بود...اما دقت کنید تو گزاره اول گفته بود "اگر و تنها اگر p=3" یعنی اون عبارت فقط به ازای ۳ درسته...که من با ۵ هم امتحان کردم درست بود گزارش در نتیجه هم الف هم ب غلط بودن به نظر من با پنج هم میشه ۵۷ که اول نیست |
بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - m_ok - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ق.ظ)salamsalam100 نوشته شده توسط:چراااا یک باید انقدر گییییج باشه که فکر کنه ۵۷ عدد اوله؟؟؟(((((((26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ق.ظ)m_ok نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ب.ظ)H.Mohammadi نوشته شده توسط: جریان راست و دروغ که گزینه ۱ رو زدم و تست کردم درست دراومد!در مورد دومی درست میفرمایید غلط بود...اما دقت کنید تو گزاره اول گفته بود "اگر و تنها اگر p=3" یعنی اون عبارت فقط به ازای ۳ درسته...که من با ۵ هم امتحان کردم درست بود گزارش در نتیجه هم الف هم ب غلط بودن به نظر من |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - salamsalam100 - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ق.ظ)m_ok نوشته شده توسط:خوش به حال شما که اشتباهت در این حد بوده ، اشتباهات من اینقدر فاجعه بوده که روم نمیشه بش فکر کنم(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ق.ظ)salamsalam100 نوشته شده توسط:چراااا یک باید انقدر گییییج باشه که فکر کنه ۵۷ عدد اوله؟؟؟(((((((26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ق.ظ)m_ok نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ب.ظ)H.Mohammadi نوشته شده توسط: جریان راست و دروغ که گزینه ۱ رو زدم و تست کردم درست دراومد!در مورد دومی درست میفرمایید غلط بود...اما دقت کنید تو گزاره اول گفته بود "اگر و تنها اگر p=3" یعنی اون عبارت فقط به ازای ۳ درسته...که من با ۵ هم امتحان کردم درست بود گزارش در نتیجه هم الف هم ب غلط بودن به نظر من |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - izadan11 - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:منظور من این سوال بود که گفته بود خاصیت بازتابی رو داریم وگرنه حرف شما در حالت کلی درسته(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. اگه بعد از بستار تعدی، بستار تقارنی بزنیم، ممکنه تعدی خراب بشه. |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - jamshidi - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ق.ظ)m_ok نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ق.ظ)salamsalam100 نوشته شده توسط:چراااا یک باید انقدر گییییج باشه که فکر کنه ۵۷ عدد اوله؟؟؟(((((((26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ق.ظ)m_ok نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ب.ظ)H.Mohammadi نوشته شده توسط: جریان راست و دروغ که گزینه ۱ رو زدم و تست کردم درست دراومد!در مورد دومی درست میفرمایید غلط بود...اما دقت کنید تو گزاره اول گفته بود "اگر و تنها اگر p=3" یعنی اون عبارت فقط به ازای ۳ درسته...که من با ۵ هم امتحان کردم درست بود گزارش در نتیجه هم الف هم ب غلط بودن به نظر من خدایی قیافه ۵۷ خیلی شبیه اولاست. خداوکیلی |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - Jooybari - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:منظور من این سوال بود که گفته بود خاصیت بازتابی رو داریم وگرنه حرف شما در حالت کلی درسته(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. اگه بعد از بستار تعدی، بستار تقارنی بزنیم، ممکنه تعدی خراب بشه. من بازتابی رو درنظر گرفتم ولی ننوشتم. وقتی تقارن اضافه بشه عنصر [tex](4,1)[/tex] رو هم خواهیم داشت. [tex](1,3)[/tex] رو هم داریم ولی [tex](4,3)[/tex] نداریم. |