یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - نسخهی قابل چاپ |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mohammadali1990 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: بعید میدونم.پارسال از سرجلسه(حوزه خودم) خیلیا سوالارو همراهشون بردن و راحت هم اسکن کردن و گذاشتن تو سایتا |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mänu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: بنظر منم سوالات مشترکش نسبت به سال پیش سخت بود(۱۹ تا از ۳۰ با اطمینان ۸۰%)...مدیریت واقعا راحت بود (از ۱۵ تا سوال ۱۳ تا رو با اطمینان ۱۰۰%زدم)...واما تخصصی از ۱۸ تا ۱۲ تا رو با اطمینان ۹۵%زدم...تا پاسخنامه بیاد ببینیم چکار کردیم. وقتی نصف مشترک رو با اطمینان زدی پس میشه از پارسال آسونتر پارسال کمتر کسی مشترک ۵۰ زده بود!!!!!!! حتی تک رقمی ها |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ
دیگه چای از گلو ما پایین نمیره |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - kati - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: دیگه چای از گلو ما پایین نمیره کنکور واسه شما چه طوری بود؟! تک رقمی دیگه ؟ |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - explorer - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ
الان دقیقا حسه بدی دارم :| |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mänu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ
کنکوره یه حالیه اگه به نظرت آسون بوده باشه میای بیرون همه بگن آسون بود میگی پس من گند زدم باید بیشتر جواب میدادم اگه بنظرت آسون بده باشه بقیه بگن سخت بود میگی پس همه رو اشتباه زدم |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - sahar_rostami2 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ
نگاه تورو خدا هوش مصنوعیا اومدن ای تی امتحان دادن عالی هم دادن اونوقت ما ای تی ها خودمون....امیدوارم فردا هوش مصنوعی منم حس شما رو داشته باشم! |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mänu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: بنظر منم سوالات مشترکش نسبت به سال پیش سخت بود(۱۹ تا از ۳۰ با اطمینان ۸۰%)...مدیریت واقعا راحت بود (از ۱۵ تا سوال ۱۳ تا رو با اطمینان ۱۰۰%زدم)...واما تخصصی از ۱۸ تا ۱۲ تا رو با اطمینان ۹۵%زدم...تا پاسخنامه بیاد ببینیم چکار کردیم. من بر اساس یکی نگفتم عزیزم ولی نسبت به پارسال آسون بوده پارسال همه بعد کنکور درب و داغون بودن اینو از حالت همه میشه فهمید |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - explorer - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ب.ظ
بعد از ۸مــــــــــــــــــــــــــاه شاید توی اوووج شاید تو قعــــــــــــــــــــــــر خدا داند.... |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - kati - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ
خدایی اونایی که سوالا رو بعد امتحان چک می کنند اعصاب دارناااا :| یا شایدم من بی اعصابم که نمی تونم چک کنم |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mohammad.ardeshiri - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ)hoseinali نوشته شده توسط: سلام ب همه بچه های مانشت خسته نباشین خوش بحال همتون ک میگین راحت بوده ولی اقا کلا تریپ سوالا با تریپی ک من خوندم زمین تا... دارم روانی میشم ۷ ماه تلاش رفت ب باد بشنو و باور نکن کدوم یکی میگی از ۳۰ تا مشترک ۲۰ تا با اطمینان زده کتاب clrs منو ببینه واسش گریت میگیره قول میدم از ۱۸ تست شبکه و الگوریتم و ساختمان کسی ۱۲ تا بزنه نابغست |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mänu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: الان دقیقا حسه بدی دارم :| چرا ؟؟آزاد که شدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چیه این همه درس راحت شدیم فعلا البته |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mojhde - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ
تبریک میگم به دوستان IT انگار که همه راضی ان از عملکردشون خداروشکر تروخدا بچه ها واسه مام دعا کنین که فردا راضی باشیم منم it شرکت کرده بودم به نظر من درسایی که با کامپیوتر مشترک بودن متوسط بود و سخت نبود از مدیریتم که کلا سر در نمیاوردم الکی زدم بچه ها پس یادتون نره برا مام دعا کنینا ممنون |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - minami - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: نگاه تورو خدا هوش مصنوعیا اومدن ای تی امتحان دادن عالی هم دادن اونوقت ما ای تی ها خودمون....امیدوارم فردا هوش مصنوعی منم حس شما رو داشته باشم! هم استرس ندارن و هم چون رو درسا کمتری وقت میزارن بهتر تمرکز میکنن. ایشالا |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mänu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ)kati نوشته شده توسط: خدایی اونایی که سوالا رو بعد امتحان چک می کنند اعصاب دارناااا :| واقعا منم چک نمیکنم ول کن بابا چقد اعصاب خوردی؟؟؟ میخوام فقط خوش بگذرونم بعدشم نتیجه رو نمیشه عوض کرد پارسال تا نتیجه ها بیاد حرص خوردم بعدشم حرص خوردم بعدم باز حرص خوردم امسال دیگه نمیخوام خودمو اذیت کنم |