راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - نسخهی قابل چاپ |
راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - Eternal - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ)Talnetir نوشته شده توسط: متاسفانه من هر کاری کردم استرسی میشم میگن آب خوردن باعث میشه استرس کم بشه ، از اخبار شنیدم، مطمئن نیستم. من که خودم دل درد میگیرم وقتی استرسم میره بالا |
RE: راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - soheila2012 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ب.ظ
روانشناسان و با تجربه های محترم بگین توی این شرایط چطور استرس نداشته باشم: به علت مسافت دور که به هیچ طریقی امکان نداره شب قبلش اونجا باشم و حتما باید روز جلسه برم، صبح زود باید حرکت کرد که فک کنم قبل اذان صبح، حالا با این شرایط هوا و به این علت که توی این مدت بدترین نقطه از لحاظ آب و هوایی حوزه ی بنده س اگه بشه به موقع رسید. حدود ۴ ساعت هم سر جلسه بشینی شاید هم که حوزه از لحاظ گرمایشی مناسب نباشه چطور میشه از الان استرس نداشت که به موقع رسید؟خواب آلود نباشم؟سر درد نگیرم از کم خوابی؟خسته نشم این مدت؟ و سر تخصصی کم نیارم؟ اینا کل ذهنم درگیر کرده. استرس نداشته باشم؟ |
RE: راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - tayebe68 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ب.ظ)soheila2012 نوشته شده توسط: بگین توی این شرایط چطور استرس نداشته باشم: ساعت خوابتون رو جوری تنظیم کنید که شب قبل کنکور حتما ۸ ساعت رو بخوابید، به نظرم ۸ ساعت خواب معجزه می کنه؛ هم خواب آلودگی رو برطرف می کنه هم سردرد پیش نمیاد براتون و برای اینکه بتونید ۸ ساعت رو بخوابید باید استرس و فکر رو از خودتون دور کنید ایشالا که سر وقت به حوزه می رسید، نگران نباشید... شب یه لیوان دوغ گرمادیده بخورید؛ بعدظهر به بعدش چای و نسکافه نخورید |
راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - ایزدی - ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ
هیچ جوره راه نداره شب قبل بری مسافر خونه ای جایی بمونی؟ دانشگاهشون نمی ذارن شب بری خوابگاه بخوابی؟ حتی اگر دوستی نداشته باشی بری تو اتاقش اگر تو نماز خونه بخوابی از صبح راه افتادن امدن بهتره |
راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - izadan11 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ق.ظ
طوری برنامه ریزی کنید که به هیچ وجه بیشتر از ۹ ساعت نخوابید چون موجب خستگی و گیجی میشه( ۸ ساعت خوبه زیر ۶ ساعت هم کمه) |
راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - soheila2012 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۰ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: طوری برنامه ریزی کنید که به هیچ وجه بیشتر از ۹ ساعت نخوابید چون موجب خستگی و گیجی میشه( ۸ ساعت خوبه زیر ۶ ساعت هم کمه)به نظر شما وقتی باید ۴ صب حرکت کنم چطور میشه بیش از ۸ ساعت خوابید؟؟!!!!!! تو این مدت همش ۶ یا کمتر بود دیگه فک کنم عادت کردم رو همین ساعت ها. اگه وسط راه ماشین خراب بشه ,هوا خوب نباشه, وااای ببخشید بچه ها این نگرانی هام فک کنم رو اعصاب شما هم رفت نمیخواست جواب بدین! در ضمن دانشگاه آزاد خوابگاه نداره آشنا هم ندارم که شب قبل برم فک کنم حالا دیگه میگید به ما چه؟!! |