![]() |
انتقال مانشت به سرورهای داخلی ایران - نسخهی قابل چاپ |
RE: انتقال مانشت به سرورهای داخلی ایران - samanium - 29 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ق.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ)mr.soroush نوشته شده توسط: به اطلاع کلیه کاربران عزیز سایت مانشت می رساند: اصلا نگران انتقال هاست و یا بسته شدن سایت مانشت نباشید! امروز که تو اینترنت سرچ کردم یه سایت جدید پیدا کردم به اسم «ارشد تست» که توش می تونید آزادانه درمورد مباحث تخصصی کنکور کارشناسی ارشد بحث و گفتگو کنید. فقط کافیه به این آدرس مراجعه کنید: arshadtest.ir مانشت فراتر از یه سایت برای تسته مانشت یه ساختار منظمه برای مباحثه دانش آکادمیک کامپیوتر به زبان پارسی مانشت مثل کوه مانشت پا بر جاست! |
انتقال مانشت به سرورهای داخلی ایران - Mohammad.K - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ
بچه های مانشت همه جوره پشت مانشت هستند و خواهند بود. خدا بزرگه. نگران نباشید |
انتقال مانشت به سرورهای داخلی ایران - نی نی گولو - ۳۰ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ق.ظ
اقای دکتر هیچ سایتی مثل مانشت اینقدر منظم و کاملا تخصصی ندیدم حیفه خیلی حیفه اگه بخواد بسته شه........... ما همه حامی مانشت هستیم و در حال حاضر تنها کاری که ازمون برمیاد دعا کردنه ان شاا... مشکلی برا شما پیش نیاد |
انتقال مانشت به سرورهای داخلی ایران - Parham000 - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ق.ظ)aria نوشته شده توسط:(28 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ)mr.soroush نوشته شده توسط: به اطلاع کلیه کاربران عزیز سایت مانشت می رساند: اصلا نگران انتقال هاست و یا بسته شدن سایت مانشت نباشید! امروز که تو اینترنت سرچ کردم یه سایت جدید پیدا کردم به اسم «ارشد تست» که توش می تونید آزادانه درمورد مباحث تخصصی کنکور کارشناسی ارشد بحث و گفتگو کنید. فقط کافیه به این آدرس مراجعه کنید: arshadtest.irیعنی در مانشت ما نمی تونستیم ازادانه در مورد مسائل تخصصی حرف بزنیم یه جوری میگی مسائل تخصصی هر کی ندونه ما که میدونیم مسائل تخصصی مانشت چیه بیخیال شین این حرفارو بشینیددرستونو بخونید جای سرک کشیدن تو کار بقیه والا.... |
انتقال مانشت به سرورهای داخلی ایران - admin - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ)قلـ ♥ ـبْ مجروحْ نوشته شده توسط: چون ایران جزء سازمان مالکیت معنوی نیست و کپی رایت محصولات خارجی از نظر قانون پذیرفته نشده لذا می توان انجمن سازهای پولی و پیشرفته را بدون خرید لایسنس آن نصب کردخودمون رو که نمیتونیم گول بزنیم؟ |
انتقال مانشت به سرورهای داخلی ایران - admin - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۲۵ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ق.ظ)نی نی گولو نوشته شده توسط: اقای دکتر هیچ سایتی مثل مانشت اینقدر منظم و کاملا تخصصی ندیدم خوب آدم زحمت ۵ ساله کلی کاربر رو اگه بخواد هم نمیتونه رها کنه. اوضاع آرومتر شده فعلاً! نظرسنجی ابتدا به نفع ایران بود حالا داره کمکم برعکس میشه. البته ما یه دیتاسنتر با آپلینک خیلی خوب گیر آوردیم. نمونه تستش رو هم که در ارسال اول گذاشتم. در هر حال مهاجرت به ایران ۴۰ درصد (البته تا ۱۰۰ درصد بسته به مصرف پهنای باند) هزینه رو افزایش خواهد داد. |
انتقال مانشت به سرورهای داخلی ایران - Eh3SAN - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ
دوستان انشاالله هر چی خیر صلاحه پیش بیاد ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ گاهی, تنها یک دعا کافیست تا همه چیز عوض شود... ـ |
RE: انتقال مانشت به سرورهای داخلی ایران - eris229 - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: مزایا و معایب سرورهای ایران:سرعت بالا اومدن صفحات بهتر:پیش نمایش که سرعتش خیلی فرقی نداشت در دسترس بودن در شرایط خاص اینترنت: خوب این رو میشه اینجوری هم گفت، در دسترس نبودن در شرایط خاص ایران! صرفه جویی در پهنای باند: من کلا سعی میکنم صرفه جو باشما اما نمیشه کاهش رنگ گوگل به خاطر کند بودن از اون طرف: این مورد قابل تامله. برای من پیش اومده دنبال یه چیزی بودم تو گوگل سرچ کردم جزو نتایج اولیه یه پست تو مانشت اومده که اتفاقا جواب سوالم هم بوده. روی این موضوع هم تاثیر خواهد داشت؟ |
انتقال مانشت به سرورهای داخلی ایران - admin - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ
مانشت به داخل ایران منتقل شد. |
انتقال مانشت به سرورهای داخلی ایران - mehdi.m2 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: مانشت به داخل ایران منتقل شد. مرسی دکترجان خوشم می یاد تو ایران نظرسنجی کشکه ![]() |
انتقال مانشت به سرورهای داخلی ایران - admin - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: خوشم می یاد تو ایران نظرسنجی کشکهبر اساس وزن نظرات تصمیمگیری میشه نه تعداد ![]() ولی سروری که مانشت روش رفته فوقالعاده است. سرعت بارگزاری صفحه اول نسبت به زمان قبل از انتقال در بخش دیتابیس ۴ برابر، در بخش رندر php ۳ برابر بهتر شده. پینگ سایت از ۱۶۰ میلیثانیه به حدود ۵۰ میلی رسیده (در بدترین حالت) در مجموع انتظار من اینه که به محض نوشتن مانشت و کلیک اون رو ببینید. |
انتقال مانشت به سرورهای داخلی ایران - mehdi.m2 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ
من بیشتر منظورم ایران بود نه اینجا الان برای منم سرعت سایت خیلی فرق کرده خیلی هم ممنون بخاطر این سایت و این سیستم قشنگ هدیه دادن واقعا کارتون عالیه ایشا... همیشه تو زندگی موفق باشد. |
انتقال مانشت به سرورهای داخلی ایران - hosshah - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ ب.ظ
ما نظرمونو دادیم ولی بالاخره حتما چیزایی هست که ما متوجهش نیستیم مهم اینه که همه چی به خیر و خوشی تموم شه ایشالا همیشه موفق باشید و سربلند |