ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - Potential - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ ق.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۲ ق.ظ)sajede نوشته شده توسط:(09 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ ق.ظ)Potential نوشته شده توسط: سلامخواجه نصیر ایتی رو زیر مجموعه صنایع قرار داده و دانشکده صنایع میدون ونکه.اساتیدشم می تونید برید سایت دانشکده صنایع ببنید خیلی ممنون از پاسخ تون من فکر نمیکنم شما با رتبهی خوبتون ۳ دانشگاه برتر قبول نشید ... من رتبه م ۱۰۸ و ۱۲۰ هست و بین خواجه نصیر و مدرس موندم .... شما باید به امیرکبیر تهران یا بهشتی فکر کنید ! |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - nader14y - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۱ ب.ظ)gandomgun نوشته شده توسط:(08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۳ ب.ظ)latifi نوشته شده توسط:(08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما تجارت روزانه امیرکبیر و بالاتر بزنم یا امنیت مالک شبانه و مدیریت سیستم خواجه نصیر؟خواهش میکنم جواب بدین.اصلاتجارت الکترونیک چی هست؟بازارکارش؟زیاد دانشگاه واسم مهم نیست،بیشتر بازار کار.قطعاتجارت روزانه امیرکبیر سلام.آقا این رتبهها واسه ۲ سال پیشه واسه پارسال نیست بچهها با ۲۱۳ به جایی جز شبانه قم امید هست؟ |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - ali810 - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ ب.ظ
سلام به همه بچه های سایت میخواستم ببینم الویت این ۳ دانشگاه (مجازی) چطوری باشه بهتره؟ ۱-خواجه نصیر (تجارت الکترونیک) ۲-دانشگاه شیراز (IT ۳-دانشگاه شیراز(مدیریت سیستم) |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - sajede - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۱۹ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ ب.ظ)ali810 نوشته شده توسط: سلام به همه بچه های سایتفقط می دونم دانشگاه شیراز از نظر آموزش مجازی از بقیه دانشگاهها بهتره.گرایش هاشو نمی دونم |
IT - engineermpcs - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ب.ظ
تو رو خدا یکی کمک کنهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه من در رشته IT رتبهام ۲۳۰۰ شده اما در بین پیام نور و غیر انتفاعی ۱۳۰۰ شده هر جا باشه میرم، مجازی،پیام نور، غیر انتفاعی ... اصلا من جایی قبول میشم !؟ |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - Potential - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ
به نظر شما با ۱۲۰ گرایش ۱و۴ یا ۱۰۸ گرایش ۲و۳ میشه شبانه امیرکبیر یا شبانه تهران قبول شد؟ ارومیه سال قبل تازه شبکه گذاشت ولی کرمان چند سال هست که داره .... فکر کنم کرمان قویتر باشه . باید از دانشجوهاشون پرس و جو کرد |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - میترا - ۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ب.ظ)sajede نوشته شده توسط:(08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ ب.ظ)میترا نوشته شده توسط:دوست عزیز اگه اطلاعاتی از گرایش سیستم های تکنولوژی اطلاعان دارید بدید.این گرایش قبلا تو آیتی نبوده ولی واسه بچه های کامپیوتر بوده.چه جوری می گید بهتر از تجارته این گرایش!!(05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۸ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما ترتیب اینا چه جوری باشه بهتره؟ ساجده جان من در مورد این گرایش چیز زیادی نمیدونم اما از یکی از دانشجویان تربیت مدرس پرسیدم گفتند از تجارت بهتره ،مهندس بوستانی هم این گرایش بعد امنیت و شبکه توصیه کردند |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - parmiss - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ)Potential نوشته شده توسط: به نظر شما با ۱۲۰ گرایش ۱و۴ یا ۱۰۸ گرایش ۲و۳ میشه شبانه امیرکبیر یا شبانه تهران قبول شد؟حقیقتش رو بخواهید بعید میدونم شبانه امیرکبیر یا تهران رو بیارید.ولی امسال هیچی رو نمیشه پیش بینی کرد. (۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ)Potential نوشته شده توسط: به نظر شما با ۱۲۰ گرایش ۱و۴ یا ۱۰۸ گرایش ۲و۳ میشه شبانه امیرکبیر یا شبانه تهران قبول شد؟ انتخاب های بعد از تهران برای تهرانیها انتخاب بین بد و بد ترینه تو گرایشه ۱و ۴ باید بین کرمان و ارومیه انتخاب کنم.وقتی به دوری از خانوادم و آب و هوا و...فکر میکنم واقعا ناراحت میشم |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - Potential - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۰ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ب.ظ)میترا نوشته شده توسط:(08 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ب.ظ)sajede نوشته شده توسط:(08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ ب.ظ)میترا نوشته شده توسط:دوست عزیز اگه اطلاعاتی از گرایش سیستم های تکنولوژی اطلاعان دارید بدید.این گرایش قبلا تو آیتی نبوده ولی واسه بچه های کامپیوتر بوده.چه جوری می گید بهتر از تجارته این گرایش!!(05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۸ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما ترتیب اینا چه جوری باشه بهتره؟ به نظر شما معماری سازمانی چطور رشته ای هست ؟ بدتر از سیستم های تکنولوژی اطلاعات هست؟ |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - sajede - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۹ ب.ظ
فک می کنم دانشگاه مدرس این گرایش رو تو دانشکده صنایع قرار داده.اگه درست فهمیده باشم لیست دروسشو نگا می کردم کمتر مدیریتی داشت و با نام مهندسی فناوری اطلاعات(نه سیستم های تکنولوژی اطلاعات) گذاشته بود لیست دروس رو .من که آخر تصمیم گرفتم مدرس رو بزارم قبل بهشتی و خواجه نصیر.دوستان لیست دروس این معماری سازمانی دانشگاه بهشتیو پیدا کردید لینک بدید ما هم ببینیم.دروس مدیریتی زیاد داره؟من انتفار دارم از درس های مدیریتی |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - parmiss - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۹ ب.ظ)sajede نوشته شده توسط: فک می کنم دانشگاه مدرس این گرایش رو تو دانشکده صنایع قرار داده.اگه درست فهمیده باشم لیست دروسشو نگا می کردم کمتر مدیریتی داشت و با نام مهندسی فناوری اطلاعات(نه سیستم های تکنولوژی اطلاعات) گذاشته بود لیست دروس رو .من که آخر تصمیم گرفتم مدرس رو بزارم قبل بهشتی و خواجه نصیر.دوستان لیست دروس این معماری سازمانی دانشگاه بهشتیو پیدا کردید لینک بدید ما هم ببینیم.دروس مدیریتی زیاد داره؟من انتفار دارم از درس های مدیریتی به نظر معماری سازمانی یکمی مدیریتی میاد: دروس جبرانی: برنامه ریزی استراتژیک فناوری اطلاعات مهندسی نرم۱ مهندسی نرم۲ اصول مبانی مدیریت مهندسی فناوری اطلاعات۱ شبکه۱ مدیریت پروژه های فناوری دروس اصلی: مهندسی نرم پیشرفته معماری حرفه ای معماری سازمانی فناوری اطلاعات توسعه سیستم های اطلاعاتی معماری نرم افزار معماری اطلاعات و داده الگوهای سازمانی معماری امنیت سیستم های اطلاعاتی مدیریت ارشد فناوری این مال دانشگاه شهید بهشتیه pdf ش رو تو اینترنت پیدا کردم.ولی یادم نیست اسم سایتش دقیقا چی بود.ولی اسمش آموزش علوم تحقیقات فناوری یه هم چین چیزی بود.یه سرچ بزن اطلاعات کامل تری در مورد این رشته هست. البته یه نکته ای هم اضافه کنم فکر کنم شهید بهشتی از نظر اعتبار بالاتر از تربیت مدرسه ها!!!!!!!!! |
ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - sajede - 11 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ق.ظ
ممنون دوست عزیز.خوب خوش به حال طرفدارای بهشتی.من این فرصت رو به اونا میدمهه هه.چون واقعا از این رشته خوشم نمیاد.سال های پیش هم بهشتی تا رتبه ۶۰ پر شده بود. |
ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - shadli_m7 - 15 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۸ ق.ظ
سلام می شه بگین با رتبهی ۵۴ گرایش ۱ و ۴ و رتبهی ۶۰ گرایش ۲و۳ روزانه از کدوم دانشگاه های تهران می شه قبول شد؟ امیرکبیر میشه؟ |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - shadli_m7 - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۰ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط:(15 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۸ ق.ظ)shadli_m7 نوشته شده توسط: سلامشما بهتر اول انتخاب رشته خودتون رو بگین. اکثر دانشگاه های تهران رو انتخاب کردم. الزهرا رو هم زدم. تجارت و شبکه و امنیت امیرکبیر رو زدم. از اینا می شه قبول شد؟ |
ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - neginvafa1390 - 24 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۴ ب.ظ
سلام به نظر شما من با رتبه ۵۹ گرایش ۲و۳ و رتبه ۹۴ گرایش ۱/۴ به ترتیب دانشگاه تهرانit و امیر کبیر تجارت وشبکه و it زدم بعد هم تربیت مدرس و شهید بهشتی و ..... به نظرتون کجا قبول میشم؟ |