![]() |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - نسخهی قابل چاپ |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - Riemann - 02 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ
رتبه ما که شد ۱۸ نرم افزار با تراز ۷۵۲۶ جالبه دروس تخصصی نرم من با ۵۰ درصد شدم ۱۰ ام توی کشور! و جالب اینه که من اینُ تو ۳۰ دقیقه زدم! یعنی ملت اینقدر درس نخون هستن؟ |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - iammiti - 02 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ
:دی اومده الان :| ۶۱ |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - zahra2012 - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: رتبه ما که شد ۱۸ نرم افزار با تراز ۷۵۲۶میشه رتبه هوشتونم بگین رتبه ی هوش با نرم من خیلی با هم فرق داشتن ![]() دوستان لطف می کنید هم هوشو بگین هم نرم رو |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - eli-77 - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ
منم شدم ۸۱ :-( |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - e.shrm - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ق.ظ
من : ۷۳ ![]() نسبت به آزمون قبل ۵۰ پله سقوط! |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - maryam.raz - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ق.ظ
سایت پارسه که واسه من باز نمیشه. فردا نگاه میکنم |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - zimenswall - 02 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ب.ظ
دوستان کسی نظری در مورد سوال ۳۹ و ۴۰ محاسبات نداره ۳۹ گفته تعداد عملیات جبری کمتری داره. چه جوری این استدلال را انجام داده؟ و سوال ۴۰ اومده از خطای درونیاب خطی استفاده کرده. مگه درونیاب خطی واسه دو نقطه نیست؟ اینجا که ما n نقطه داریم. |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - maryam.raz - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ ب.ظ
سوال ۴۶ گسسته رو کسی هست جور دیگه ای حل کرده باشه؟ یاهمین روش رو واضح تر توضیح بده؟ |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - zimenswall - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: سوال ۴۶ گسسته رو کسی هست جور دیگه ای حل کرده باشه؟ یاهمین روش رو واضح تر توضیح بده؟ این سوال خیلی ابتکاری بود مگه اینکه قبلا مشابه اش را حل کرده باشی. ولی منم خوشحال میشم بدونم روش دیگه ای داره یا نه؟ امروز که آزمون را بررسی کردم دیدم سوال ۵۷ نظریه اش هم اشتباه بوده. زبانی که ایشون میگه میتونه a یا b بسازه ولی گرامر کمتر از aaa , aba نمیتونه بسازه. |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - maryam.raz - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۴ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ)zimenswall نوشته شده توسط:توی پاسخ تشریحی نگفته که میتونه a یا b بسازه که.منظورتون اینه که اگه w,n صفر بگیریم a یا b ساخته نمیشه؟(02 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: سوال ۴۶ گسسته رو کسی هست جور دیگه ای حل کرده باشه؟ یاهمین روش رو واضح تر توضیح بده؟ |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - zimenswall - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(02 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ)zimenswall نوشته شده توسط:توی پاسخ تشریحی نگفته که میتونه a یا b بسازه که.منظورتون اینه که اگه w,n صفر بگیریم a یا b ساخته نمیشه؟(02 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: سوال ۴۶ گسسته رو کسی هست جور دیگه ای حل کرده باشه؟ یاهمین روش رو واضح تر توضیح بده؟ توی زبانی گزینه ۲ حداقل رشته ای که ساخته میشه یک حرفی است ولی در گرامر حداقل رشته ای که میشه ساخت ۳ حرفی است. هر چند خودم فهمیدم که این سوال برابری گرامر و زبان نیست بلکه باید نیت طراح سوال رو برآورده کرد. فکر میکردم من مریض شدم و حالم خوب نیست، ظاهرا طراحهای پارسه هم کم از اوضاع من نداشتند |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - maryam.raz - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ
آره درست میگین.والا بازم این موسسات کنکور حداکثر ۲تا سوالشون غلط باشه. سنجش چی که پارسال ۵تا سوال غلط داشت اونم همه از مشترک! طراحان هم که ۶ماه وقت دارن واسه طرح سوال!!! حالا اینا آزمایشی هست ولی سنجش با این اشتباهاتش حق خیلی هارو ضایع میکنه.امیدوارم امسال تکرار نشه حداقل واسه حفظ آبروی خودش. |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - kati - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ب.ظ
هدف سوال ۴۷ ساختمان رو متوجه میشم چیه اما جواب و توضیحی که تو پاسخ نامه داده رو متوجه نمیشم میشه راهنمایی کنید! ساده است اما نمیدونم چرا گیج شدم! |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - zimenswall - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۶ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ب.ظ)kati نوشته شده توسط: هدف سوال ۴۷ ساختمان رو متوجه میشم چیه اما جواب و توضیحی که تو پاسخ نامه داده رو متوجه نمیشم میشه راهنمایی کنید! ساده است اما نمیدونم چرا گیج شدم! خیلی بهش گیر ندید. گفته این تابع شکل تابع پیدا کردن pred یک نود هست که یه جمله اش تغییر کرده. همین. یعنی اگر این را هم میدونستید فقط میدونستید که آخرش به نود ۲۳ که pred نود ۲۵ هست میرسه ولی آخرش باید کد را نگاه میکردید که ببینید مقدار ۲۵ را هم تغییر میده یا نه. که نمیده. در کل همون روش خودمون که تابع را خط به خط و نود به نود اجرا کنیم بهترین راه حله. |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - Fot30 - 02 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: رتبه ما که شد ۱۸ نرم افزار با تراز ۷۵۲۶ من ۱۶ نرم شدم ضریب پارسه تغییر کرده و تخصصی نرم ،هوش و معماری ۴ شده دوست عزیز تخصصی نرم رو تو ۳۰ دقیقه ۵۰%زدن کار شاخی نبود،سوالات اکثرا تحلیلی بود و وقت زیادی برا حل نمی خواست. تو پارسه ۱۱۲۲ نفر شرکت میکنن که به طور میانگین ۴۰۰ نفر تو هر گرایش امتحان میدن(هوش و نرم بیشتر از معماری هستش) میانگین درصد بخاطر این پایینه که بچه های هوش و معماری تخصصی نرم نمیزنن و تراز شما میره بالا. |