![]() |
طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - نسخهی قابل چاپ |
طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - zhaleh - 21 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۱۴ ق.ظ
من هر چی می گردم هیچ خبری از کتاب پوران نیست میگن در دست چاپه درسته؟ چاپ قدیمشم من ندیدم جایی داشته باشه. کسی واسه تست این درس پیشنهاد دیگه ای نداره؟ |
طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - yasemi - 21 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۲۰ ب.ظ
من تا حالا کتاب پوران رو ندیدم فکر نکنم همچین کتابی داشته باشه تو سایتشم نیست !!! |
طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - javadjj - 22 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ
بهترین تست حل تمرین لینز هستش درسو بخون با دقت تمریناتش رو حل کن اگه نتونستی برو سراغ جواب اما سعی کن جواب رو تا یه جایی پیش ببری این خاصیت نظریه زبانها و مشین هاست بعد خیلی چیزها که نفهمیدی بخوبی میفهمی این تستای پوران یا مقسمی رو تو ۲ روز میشه تموم کرد |
طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - yasemi - 22 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۰ ق.ظ
جواد جان کجایی ؟!! تالار گفتمان مانشت / کنکور ارشد / منابع مفید برای کنکور ارشد / منابع ارشد رشته مهندسی کامپیوتر / طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی |
RE: طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - Soheil - 22 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: بهترین تست حل تمرین لینز هستش درسو بخون با دقت تمریناتش رو حل کن اگه نتونستی برو سراغ جواب اما سعی کن جواب رو تا یه جایی پیش ببری این خاصیت نظریه زبانها و مشین هاست بعد خیلی چیزها که نفهمیدی بخوبی میفهمی این تستای پوران یا مقسمی رو تو ۲ روز میشه تموم کردوقتی یه مانشتی دچار سوء مصرف مانشت میشه! جواد... جواد... بیدار شو! این چندتاست؟ (جواد جون شوخی بودا به دل نگیری ![]() |
RE: طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - zhaleh - 22 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۲۰ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: من تا حالا کتاب پوران رو ندیدم فکر نکنم همچین کتابی داشته باشه تو سایتشم نیست !!! عجیبه! اینجا کلی ازش تعریف شده بود!! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - dehghani - 23 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۲۱ ب.ظ
کمک ک ک ک لطفا یکی به من بگه از رو کتاب پرات دقیقا کدوم فصلاشو بخونم؟؟؟ |
طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - hanif - 25 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۵۱ ب.ظ
فکر کنم فصل اخرش رو میتونی حذف کنی |
RE: طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - setaiesh - 25 مهر ۱۳۸۹ ۰۸:۲۶ ب.ظ
سلام من تازه برای ارشد شروع کردم(یعنی چند روزه) درس "طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی" از "پرات" ترجمه "جعفرنژاد" رو دارم. چند سوال داشتم که ممنون میشم راهنماییم کنید: ۱)کلا حفظی میاد یا مساله؟ ۲)از کجا باید شروع کنم؟ ۳)کدوم فصلها و مبحث هاش مهمتره؟ (یا به عبارتی کجاهای کتاب رو حذف کنم؟) (جواب این سوال رو کامل اگر لطف کنید ممنون میشم) ۴)بعد خوندن کتاب، چه کتاب تستی رو معرفی میکنین؟(مقسمی، پوران پژوهش یا ...) ببخشید اگر سوال تکراری داره اما میخوام منسجم و قطعی جواب داشته باشم و روی همون تمرکز کنم! ![]() ممنونم |
طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - zhaleh - 02 آبان ۱۳۸۹ ۰۳:۲۷ ب.ظ
کسی لینک کتاب پرات رو نداره بذاره؟ ممنون می شم. |
RE: طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - ف.ش - ۰۴ آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۰۲ آبان ۱۳۸۹ ۰۳:۲۷ ب.ظ)zhaleh نوشته شده توسط: کسی لینک کتاب پرات رو نداره بذاره؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - parvaz_hj - 16 آبان ۱۳۸۹ ۰۲:۱۶ ب.ظ
بچهها اینارو ول کنید توی این درس تست چی کار کنیم...... فقط مقسمی؟؟ تستاش که کمه.............. کسی پوران را دیده؟؟ چه طوریه تستاش خوب و زیاده؟؟کسی کار کرده.. آای تنهایی...؟/؟؟؟ و همچنین همین مطلب واسه کامپایلر............... |
طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - kahkeshani - 30 آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۳۴ ب.ظ
دوستان من در اون مصاحبه که گفتم پوران اشتباه کردم و همون موقع هم که دوستان پرسیدن گفتم که اشتباه از من بوده من یک کتاب از یکی از دوستانم گرفته بودم که نمی دونم مال چه انتشاراتی بود و در اون مصاحبه به اشتباه گفتم پوران.البته اون مصاحبه رو من اینجا قرار ندادم به خاطر همین اصلاح نشده.از اینکه باعث سردرگمی دوستان شدم عذرخواهی می کنم. |
طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - samanium - 15 دى ۱۳۸۹ ۰۳:۱۲ ب.ظ
سلام لینک ویرایش ۹ کتاب سیبستا ! بچهها قبلا ویرایش ۷ رو پیدا کرده بودن این م لینک ۳ قسمتی: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - f_moradi - 19 فروردین ۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ ب.ظ
لینک حل تمرین کتاب سبستا ویرایش ۷: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |