تالار گفتمان مانشت
تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - tiran22 - 09 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ب.ظ

میشه از رشته های دیگه هم ثبت نام کنن..غیر از آی تی و نرم افزار و علوم کامپیوتر

تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - pouria.ch - 09 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ

روزی که استارت تهیه لیست چهارم زدم فکر نمیکردم لیست تکمیل بشه مخصوصا اینکه تعداد باید به هفتاد نفر میرسید تا تخفیف شامل بشه.خدا شکر که دوستان دیگه هم تونستن از این فرصت استفاده کنن.با ارزوی موفقیت برای همه دوستان

RE: تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - faride.hz - 11 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۵۴ ب.ظ

سلام من تازه با مانشت آشنا شدم و عضوش شدم
از این قضیه ثبت نام گروهی و تخفیف تا این حد هم خبر نداشتمSad
من اول مهر رفتم ۱۰۰ تومن دادم برای آزمون و پکیج فعلا ثبت نام کردم ولی هنوز ۵۴۸ تومنه دیگه باید بدم. بهم زنگ هم زدن گفتن باید زودتر تسویه کنم تا برام پکیج رو بفرستنConfused
الان دیگه ثبت نام گروهی پروندش بسته شده؟من دیگه نمیتونم کاری بکنم؟ینی باید این ۵۴۸ هزار تومن رو بدم؟Undecided

تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - mahdieh1 - 11 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ

نمیشه یه لیست دیگه راه بندازیم؟

تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - mehdi.m2 - 11 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ب.ظ

مرسی از همه دوستان و بخصوص اقای جهانی من امروز رفتم و با ۵۰٪ تخفیف ثبت نام کردم.

تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - rasoul1990 - 11 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ

(۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:  مرسی از همه دوستان و بخصوص اقای جهانی من امروز رفتم و با ۵۰٪ تخفیف ثبت نام کردم.

آقای مهندس هزینه ثبت نام چقدر شد؟

بسته آموزشی هم گرفنتین؟

RE: تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - mehdi.m2 - 11 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ

(۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ)rasoul1990 نوشته شده توسط:  سلام آقای mehdi.m2

کل هزینه اش چقدر شد؟

سلام دوست عزیز من فقط ازمون‌ها رو شرکت کردن هزینه‌ش ۵۵۰۰۰۰ تومن هستش که با ۵۰٪ تخفیف شد ۲۷۵۰۰۰ تومن.

RE: تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - rasoul1990 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ

(۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:  
(11 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ)rasoul1990 نوشته شده توسط:  سلام آقای mehdi.m2

کل هزینه اش چقدر شد؟

سلام دوست عزیز من فقط ازمون‌ها رو شرکت کردن هزینه‌ش ۵۵۰۰۰۰ تومن هستش که با ۵۰٪ تخفیف شد ۲۷۵۰۰۰ تومن.

از چه منابعی می خواین استفاده کنین؟

لطفا به منم بگین

RE: تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - faride.hz - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ق.ظ

(۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:  

کل هزینه اش چقدر شد؟

شما اسمتون توی لیست بوده؟الان دیگه نمیشه اسمی به لیست اضافه کرد؟

RE: تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - rasoul1990 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ق.ظ

(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ق.ظ)faride.hz نوشته شده توسط:  
(11 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:  

کل هزینه اش چقدر شد؟

شما اسمتون توی لیست بوده؟الان دیگه نمیشه اسمی به لیست اضافه کرد؟

اسم من تو لیست هست ولی هنوز ثبت نام نکردم

تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - miss_mx - 12 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ب.ظ

میشه یه گروه جدید تشکیل بدیم؟

تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - IT86 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ

منم میخام تخفیف بگیرم
آقای جهانی یک لطفی کنید بما ممنون میشیم

تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - farifari - 13 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ

اگه لطف کنین لیست پنجمی هم راه بندازین خیلی خوب میشه...
ما یکم دیر فهمیدیم اخه...

RE: تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - mehdi.m2 - 13 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ق.ظ

(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ)rasoul1990 نوشته شده توسط:  از چه منابعی می خواین استفاده کنین؟

لطفا به منم بگین

من منابعم رو با توجه به امادگی کم خودم و کتابهایی که تو دانشگاه دیده بودم و دوستان هم دانشگاهی که از کتابها استفاده کرده بودن و از همه مهمتر از مصاحبه هایی که با دوستان انجام شده انتخاب کردم به نظر من بهتره خودتون با توجه به اون کتابهایی که دیدید و امادگی خودتون و مصاحبه ها منابعتون رو انتخاب کنید. اگر هم خواستی خصوصی بگید تا منابع رو بگم.

(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ق.ظ)faride.hz نوشته شده توسط:  شما اسمتون توی لیست بوده؟الان دیگه نمیشه اسمی به لیست اضافه کرد؟
بله اسم من تو لیست چهارم بود فک کنم دیگه وقتش تموم شده با توجه به این پست اقای جهانی عزیز

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ب.ظ)miss_mx نوشته شده توسط:  میشه یه گروه جدید تشکیل بدیم؟
با توجه به این پست اقای جهانی وقت تموم شده

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

ولی یه تماس هم با مدرسان بگیرید شاید تمدید کردن اگه متقاضی زیاد باشه

(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ)IT86 نوشته شده توسط:  منم میخام تخفیف بگیرم
آقای جهانی یک لطفی کنید بما ممنون میشیم
اقای جهانی که به همه بچه ها خیلی لطف دارن بخصوص تو قسمت مشاوره ایشا... بتونه به شما هم کمک کنه