![]() |
بررسی منابع مدارمنطقی - نسخهی قابل چاپ |
RE: مدارمنطقی - alirrrrrr - 05 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ب.ظ)sajad2020 نوشته شده توسط: سلام دوستان نلسون بهترین ترجمه اش از کیه؟بلاخره نلسون بخونیم یا مانو؟مانو ترجمه سپید نام بهتره یا رضی؟ممنونبه نظر من اصلا واسه درسی مثل مدارهیچ نیازی به مرجع نیست.من خودم به هیج وجه،پیشنهاد نمیکنم برید مرجع بخونید!!!آخه این درس هیچ چیزی نداره که بخواید برید اینکارو کنید.از اونورم تا جایی که من میدونم مانو مدارش خیلی معروف تره از معماریش!ولی نلسونو فقط حجمشو دیدم ![]() ![]() |
RE: مدارمنطقی - Masoud05 - 08 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۲ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ق.ظ)*mahsa* نوشته شده توسط: سلام بچه ها من جوجه ترمیم تازه امسال میرم ترم۳کارشناسی اما برای اینکه مدارو خوب خوب یاد بگیرم باید این اول راهی یه کتاب مرجع بخونم آخرش نمیدونم نلسونو بخونم یا موریس مانو؟بچه ها به نظرتون مانو ویرایش سوم با چهارمش خیلی فزق کرده؟چون من ویرایش۳شو دانلود کردم اگه فرقی نداره و مانو هم از نلسون بهتره دیگه واسه مدار کتاب نخرم هان؟ بنظرم برای شما مانو بهتره چون خیلی ساده و روون تر گفته ضمن اینکه دسته بندی مطالبش برای مبتدیا بهتره ، مانو رو خوب بخونی بعدش یه نگاه به نلسون بندازی کافیه و خیلی هم وقت نمی خواد ![]() من فقط بحث PI و EPI رو از نلسون خوندم چون مانو برام این قسمتش زیاد جالب نبود |
RE: مدارمنطقی - azad_ahmadi - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ق.ظ)mary1 نوشته شده توسط: سلام دوستان! سرفصل های مدارات منطقی: تئوری اعداد، ساده سازی، مدارات ترکیبی، مدارات ترتیبی، شمارنده ها و ریجیسترها ... و بسیاری دیگر ![]() تا جایی که می دونم زبان توصیف سخت افزار یا DHL حدفه ، و بحث های مربوط به Race و فصل های آخر مانو، مربوط به مدارمنطقی پیشرفته می شه. |
مدارمنطقی - Premier Homme - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ ق.ظ
من کتاب پورانو دارم مقسمی هم دارم مانو هم خوندم اما بهترین کتاب به نظر من مدار منطقی کاردانی به کارشناسی استاد شادکام انوره انتشارات مقسمی بسیار خوب توضیح داده با اینکه واس کاردانیاس اما از پوران و مقسمی خیلی روان تر توضیح داده پایان هر فصلم تا دلتون بخواد تست داره ۵۰- ۱۰۰ تا عالیه به نظر من ، من از کاردانی داشتمش و الانم میخونمش |
مدارمنطقی - dordane - 28 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ
سلام بچه ها به نظرمنم کتاب پوران برای این درس خیلی بهترازمقمسی است آقای مقسمی بیشتردرزمینه نرم افزاری قوی اندمثل پایگاه ولی آقای یوسفی بیشتردرزمینه سخت افزاری قوی اندمثل مدار،معماری و... من خودم درکنکورامسال از۶ تا۵درست زدم اون یکی هم دفه اول درست زدم بعدازروی شک زیادغلطش کردم!!! ازروکتاب پورانم خوندم بعضی ازمطالب روبامانومقایسه می کردم تقریبایکسان بودوکتاب پوران درواقع خلاصه شده همون مانواست مطلب خاصی راازجانداخته! |