درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - hoda ahmadi - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ب.ظ
سلام دوستان من برا بار دوم شرکت کردم غیرانتفاعی شهر خودم قبول شدم به نظزتون چیکا کنم. خودم دلم نمیاد برم غ انتفاعی اما میترسم از سال بعد.... |
RE: درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - f2000 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ)sd_javadi نوشته شده توسط: شاگرد اولی که رتبهاش تو کنکور ( مثلا علوم کامپیوتر) بالا ۱۰۰-۲۰۰ میاد رو باید ۱ سال از کنکور محروم کرد ! شاگرد اولی هایی که رتبه بد میارن، باید به همون شاگرد اولیشون هم شک کرد نه اینکه جایزه داد بهشون ! سطح علمی دانشگاه هم باید تاثیر داشته باشه ممکنه یکی شاگرد اول دانشگاه صنعتی باشه یکی دیگه شاگرد اول ناکجا آباد |
RE: درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - cyberit - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ
«الخیر فی ماوقع» در کتاب سمرالاعراب نقل شده: در زمانهای قبل زاهدی از قبایل عرب بود، اهل قبیله به او احترام شایانی می کردند و از اندرزهای او بهره مند می شدند، شبی چنان اتفاق افتاد که سگهای آن قبیله ناگهان مردند، بامداد مردم قبیله نزد زاهد آمدند و ماجرا را گفتند . زاهد گفت:« الخیر فی ماوقع؛ آنچه رخ داده خیر است.» شب بعد همه ی خروسها و شب بعد از آن، همه ی خرهای آنها مردند و آنها نزد زاهد آمده و قصه را نقل کردند. زاهد گفت: خیر است. شب دیگر خواستند آتش افروزند، آتش زنه از خود تولید آتش نکرد، آنها هراسان شدند که بر اثر بی آتشی از سرما، رنجیده می شوند، نزد زاهد آمدند و ماجرا را گفتند. زاهد گفت: خیر است. آنها اعتراض نکردند که چگونه می شود انواع نعمت ها از ما گرفته شود در عین حال خیر و صلاح ما در آن باشد؟! شب آخر، دزدان به روستاها و قبیله ها حمله کردند و به غارت اموال آنها پرداختند، همه ی روستاها و خیمه ها غارت شدند، ولی قبیله ی مذکور هیچ گونه آسیب ندید، زیرا سگ و خروس و الاغ و آتش نداشتند تا سر و صدای سگ و خروس و الاغ و روشنایی آتش، به دزدان خبر دهد که در آنجا روستایی وجود دارد. آنها دریافتند که سخن آن زاهد راست است، که واقعا آن مصایب برای! آنها خیر بوده است. منبع:کتاب داستانهای جوامع الحکایات حال آنچه در کنکور برایتان پیش آمده به همان رضایت داشته باشید که «الخیر فی ماوقع» |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - rahayi - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ
بچه ها کسی از شرایط پردیسا اطلاعی داره ؟ یه سال موندن خوبه یا نه؟ کمک کنین مرسی |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - irisadaf - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ
من رتبم شده ۷۶ با سهمیه شاگرد اولی راحت شریف می آوردم ولی به دلیل خیلی مسائل همینجا اصفهان خودمون را اول زدم و آوردم . سهمیه هم استفاده نکردم. از نظر خودم سهمیه شاگرد اولی حقم نبود و جای من شریف نبود که بخوام برم شریف.. درسته رتبم خوب شده ولی شریف خیلی سطحش بالاست. حالا در دیزی باز بود من باید حیا کنم بالاخره.. حالا نمیدونم بعضی ها با رتبه های نجومی چه جراتی دارن میخوان برن تو این دانشگاه های خوب.... |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - dear-saideh - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ ب.ظ
من هم مجازی قبول شدم شهر خودم بار دوم هست که ارشد شرکت میکنم نمیدونم باید برم یا نه!!! از طرفی هزینه اش هم برام زیاده و هم اینکه بیکارم!!نمیدونم برم ارشد مجازی میتونم کار پیدا کنم یا با اینکار هزینه ی اضافی به خودم تحمیل میکنم و هیچ!؟؟!! به نتیجه ای هم رسیدین منو در جریان بذارین ممنون! |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - boy.unique1366 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ
همش سهمیه چقدر بی عدالتی بیداد میکنه با سرنوشت دانشجوها به راحتی بازی میکنن فقط میتونم بگم متاسفم. دوران دبیرستان فکرمون چقدر اروم بود.الانو نگاه کنین همین الان نتایج نهایی قبول شدگان رو دیدم.خداییش برید ببینید چقدر سهمیه شاگرد اولی تاثیر زیادی داشته.کسی که شاگرد اول شده درسته زحمت کشیده ولی تاثیرش خیلی زیاده.نباید اینقدر تاثیر داشته باشه.خودتون برید ببینید و قضاوت کنید.جالب تر اینکه چه تبریک فراوانی هم دریافت میکنن فارغ از اینکه دوستی که رتبه بهتری کسب کرده اونجا قبول نشده به بی عدالتی عادت کردیم و نسبت بهش بی تفاوتیم کسایی که میخان دوباره کنکور شرکت کنن حواسشون باشه که کنکور بی عدالتیه محضه.همه زندگیتون رو بپای کنکور نزارین |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - m_sardaari - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ
دوستان یکی جواب بده لطفا. خیر ببینین. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - xani - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ
نمیدونم چی بگم والا همه گیر دادین به سهمیه شاگرد اولی!!!! منم اصلا انتظار نداشتم این سهمیه شاگرد اولی تا این حد تاثیر داشته باشه واقعا تاثیر زیادی رو قبولی داشته امسال!!! کاش ما هم شاگرد اول میشدیم الان شریف یا امیر کبیر بودیم ولی قسمت نشد شاگرد اول بشیم چون از این همه تاثیر بی خبر بودیم و زیاد به معدل توجه توجه نکردیم سازمان سنجش که کلا پر از غلط غلوطه کاراش ولی امیدوار هر کی به هرچی واقعا لیاقتش رو داره رسیده باشه و حق کسی ضایع نشده باشه(که فکر کنم یه جورایی حق هایی ضایع شده(الله اعلم)) من صنعتی ارومیه قبول شدم ولی نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت!!! چون دانشگاهی نبود که خواهان قبولی در این دانشگاه باشم لحظه اخر انتخاب رشته کدش رو وارد کردم , چون واقعا از وضعیتم برای خوندن کنکور ۹۳ مطمئن نبودم که میتونم بخونم یا نه!! الان شاکرم که قبول شدم ولی خوشحال نیستم که قبول شدم شاید به این خاطر که میترسم نتونم تو این سیستمی اموزشی که هست به اهدافی که دارم دست پیدا کنم! ولی بازم ادامه میدم الهی به امید تو ادامه میدیم ایشالا که همه مانشتی های عزیز در تمام عرصه های زندگی موفق باشن |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - SnowBlind - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: من رتبم شده ۷۶ با سهمیه شاگرد اولی راحت شریف می آوردم ولی به دلیل خیلی مسائل همینجا اصفهان خودمون را اول زدم و آوردم . سهمیه هم استفاده نکردم. از نظر خودم سهمیه شاگرد اولی حقم نبود و جای من شریف نبود که بخوام برم شریف.. درسته رتبم خوب شده ولی شریف خیلی سطحش بالاست. حالا در دیزی باز بود من باید حیا کنم بالاخره.. حالا نمیدونم بعضی ها با رتبه های نجومی چه جراتی دارن میخوان برن تو این دانشگاه های خوب....دقیقا حق با شماست! سطح شریف و تهران خیلی بالاست و آدم اگه واقعن مخ نباشه ۲ (۳ ؟) سال میره اونجا زجر میکشه ! |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - smart - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۱ ب.ظ
سلام کسی دفترچه تکمیل ظرفیت پارسال رو داره؟ اگه دارید حتما حتما بهم بدید خیلی لازم دارم. |
RE: درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - mortez28 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: من رتبم شده ۷۶ با سهمیه شاگرد اولی راحت شریف می آوردم ولی به دلیل خیلی مسائل همینجا اصفهان خودمون را اول زدم و آوردم . سهمیه هم استفاده نکردم. از نظر خودم سهمیه شاگرد اولی حقم نبود و جای من شریف نبود که بخوام برم شریف.. درسته رتبم خوب شده ولی شریف خیلی سطحش بالاست. حالا در دیزی باز بود من باید حیا کنم بالاخره.. حالا نمیدونم بعضی ها با رتبه های نجومی چه جراتی دارن میخوان برن تو این دانشگاه های خوب....خیلی مردونگی میخواد اینطور حرف زدن... شاید من جای تو بودم و با وجود اینکه با اینطور سهمیه های الکی مخالفم ولی بازهم استفاده میکردم، نمیدونم ولی حرفت و کاری که کردی انگار یه تاثیر خاصی روم گذاشت درست و غلطشو نمیدونم ولی این که ادم به ندای قلبش گوش کنه تا یک عمر پیش وجدان خودش شرمنده نباشه، قدرت میخواد، قدرتی که خیلی از ماها نداریم ایشالا هرجا که هستی موفق باشی از صمیم قلبم برات آرزوی موفقیت دارم |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - Dr_spam - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ
من دعا میکنم کسایی که با سهمیه جاهایی قبول شدن که فکرشم نمیکردن بتونن پابه پای همکلاسیاشون که بدون سهمیه قبول شدن تلاش کنن.چون در غیر این صورت بنظرم وجدانشون یکم درد میگیره. |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - jml_nasim - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۸ ب.ظ
سلام دوستان! کسی درمورد مجازی خواجه نصیر( رشته IT، گرایش تجارت) اطلاعی داره؟ مثلا اینکه آیا کلاس حضوری داره یا نه؟ کیفیت آموزشش چطوره؟ مدرکش معتبر هست یا نه؟ |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - abraham - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۷ ب.ظ
حالا دارم چوب گردن کلفتی هایی که تو دانشگاه در می اوردم رو می خورم وقتی که استاد یه درس ۳واحدی ۵نمره کم می کرد به خاطر حضور نداشتن سر امتحان میان ترم بعد پایان ترم می رفتم یه ۱۳ می گرفتم خوش حال هم بودم می گفتم پاس شد. چوب روزهایی که استاد ۲ یا ۳نمره از نمره ام کم می کرد به خاطر غیبت بیش از اندازه |