۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - نسخهی قابل چاپ |
RE: ۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - x86 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: تبریک میگم آقا مهدی. واقعا روزهای پر استرسی رو پشت سر گذاشتیم همه ، مادرم بیشتر از من نگران بود... الان هم که موقعی که میخواستم جوابا رو نگاه کنم اومده بود بالای سر من... واقعا خوشحال شد... یه گوسفند نذر کرده ازم میپرسید که کی سر ببریم خوبه... گفتم فعلا دست نگه دار تا خودم برم سر کار با حقوق خودم گوسفند میگیرم... خیلی خوشحال بودن همه... خودم هم خیلی خوشحالم... خداروشکر |
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - nkhdiscovery - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ
ایول مبارکه ! |
RE: ۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - mconj - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۰ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۷ ب.ظ)mconj نوشته شده توسط: سلام هم کلاسی باهم بریم ثبت نوم؟ والا من خیلی نخوندم ترم ۷ مشکل زیاد داشتیم اومده بودم ازمایشی شرکت کنم ولی رتبه امد وشد انچه نباس میشد. ولی خوب برات سوال نمیشه چرا تو هم شریف بالاتر زدی داداشی منم بالاتر زدم ورتبه ۷۸ قبول شده.باس بفهمیم چیکار میکنن این سنجشیا.تو کنکور کار شناسیم برام نصف برگمو سفید رد کرده بودند البته من ارشد مستقیم شهید بهشتیو تیر انصراف دادم دوستم بره برا این بیشتر خوشحالم فک کنم خدا حال کرده با حرکت ولی سوالات اینجوری تو مخم رژه میره |
RE: ۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - MajidManesht2012 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ ب.ظ
سلام ضمن تبریک به شما و آرزوی موفقیت، برای ثبت نام تو سایت دانشگاه تهران من که فعلا" چیزی پیدا نکردم، شما اطلاعی نداری که چه باید کرد؟؟ ممنون |
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - x86 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۰ ب.ظ)mconj نوشته شده توسط: البته من ارشد مستقیم شهید بهشتیو تیر انصراف دادم دوستم بره برا این بیشتر خوشحالم فک کنم خدا حال کرده با حرکت به قول خودت بی خیال ، ما به اون چیزی که میخواستیم رسیدیم ، حتی اگه رتبه ی ۱۰۰۰ هم شریف قبول بشه من راضی هستم ، چی کار به کار دیگران دارم ؟؟؟؟ خدا رو شکر که تهران قبول شدم دقیقا سه سال پیش هم برنامم همین بود تهران. (۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ ب.ظ)MajidManesht2012 نوشته شده توسط: برای ثبت نام تو سایت دانشگاه تهران من که فعلا" چیزی پیدا نکردم، شما اطلاعی نداری که چه باید کرد؟؟ سلام من فعلا خبری ندارم ولی میدونم که فعلا تا یکی دو روز خبری نیست پس فعلا باید برم دنبال شیرنی دادن به اینو اون... بعدش هم تو سایت نگاه میکنیم بالاخره یه چیزایی پیدا میشه... فعلا خودتو نگران ثبت نام و اینا نکن... دیگه همه چیز تقریبا تموم شدست... |
RE: ۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - MajidManesht2012 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۰ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ ب.ظ)MajidManesht2012 نوشته شده توسط: برای ثبت نام تو سایت دانشگاه تهران من که فعلا" چیزی پیدا نکردم، شما اطلاعی نداری که چه باید کرد؟؟ مرسی - البته من بیشتر نگران شیرینی دادنم تا ثبت نام!!! |
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - Andrew S.Tanenbaum - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ
دوست عزیزم بهت تبریک میگم.ایشالله در مراحل بعدی زندگیت هم موفق باشی.مخصوصا مدارج بالاتر |
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - mortez28 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ
تبریکات فراوان ایشالا همیشه موفق باشی |
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - taghi_mtg - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ
تبریک میگم |
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - salty_co - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ
شیرینی میخایم.آرک سینوس.الکی که نیست دانشگاه تهران قبول شدی.فقط نیای دوباره عکس شیرینی برامون بزاری!!!!!!!!!!!!!!!!! شیرینی واقعی.نه مجازی |
RE: ۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - good-wishes - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ ب.ظ
سلام تبریک میگم انشاا... در پناه خدا سربلند باشید |
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - s.izadi - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ب.ظ
تبریک :-) |
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - ali123321 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ب.ظ
مبارک باشه مرد. برو حالشو ببر |
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - white bird - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ب.ظ
تبریک تبریک تبریک مبارککککککککککککککککک باشه |
RE: ۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - x86 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ)salty_co نوشته شده توسط: شیرینی میخایم.آرک سینوس.الکی که نیست دانشگاه تهران قبول شدی.فقط نیای دوباره عکس شیرینی برامون بزاری!!!!!!!!!!!!!!!!! هر کاری که شما بگید انجام میدم فقط در رابطه به پ .... ه نباشه... |