تالار گفتمان مانشت
آمپاس سربازی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
آمپاس سربازی - nasrolah - 20 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ق.ظ

منظورم همون ستاد ناجا بود بهترین جا برای خدمت

بنده سختی کار نگفتم بنده استرس کار گفتم از نظر له شدن غرورت گفتم

بنده باتوجه به گفته های دوستم که الان ستاد ناجا سربازه گفتم و مقایسه خودم و شرایطم بمن صب میرم ظهر میام خونم پنجشنبه جمعه تعطیلم و کلا خدمتم شهره خوذمه ولی به اندازه یه پدر خانواده استرس کاری دارم

طبق آخرین ارزیابی که از بین شغل ها شده سربازی پر استرس ترین شغل و بایگانی کردن اسناد ادارات بدونه استرس ترین شغل عنوان شده هرکی دوست نداره استرس بکشه بره ارتش نشد ناجا نشد سپاه من الان جایی خدمت میکنم که ۲ ماه کسر داره ولی نمیدند ۲ ماه منطقه داره ولی دوست نیروی انتظامیم ۲ ماه کسر منطقه رو داره تویه همین شهر

خلاصه از من گفتن باز هرکی خوند این مطالب رو خودششم تحقیق کنه

آمپاس سربازی - sir_ams - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ

آقا یه سوال اگه کسی امریه بگیره و مثلا ۱ سال از امریه گرفتنش بگذره( در حال خدمت هست) و دانشگاه قبول بشه، این یه مدت رو از خدمتش کم میکنند؟ یا باید دوباره بره؟
فکر کنید آموزشی رو هم رفته و الان(از مهر) داره خدمت میکنه(امریه) شهریور دانشگاه قبول میشه و باید بره دانشگاه!
چطوری میشه؟
پیشاپیش ممنون

آمپاس سربازی - هاتف - ۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ

(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:  آقا یه سوال اگه کسی امریه بگیره و مثلا ۱ سال از امریه گرفتنش بگذره( در حال خدمت هست) و دانشگاه قبول بشه، این یه مدت رو از خدمتش کم میکنند؟ یا باید دوباره بره؟
فکر کنید آموزشی رو هم رفته و الان(از مهر) داره خدمت میکنه(امریه) شهریور دانشگاه قبول میشه و باید بره دانشگاه!
چطوری میشه؟
پیشاپیش ممنون
تا جایی که من میدونم هیچ روز اضافه ای شما خدمت نمی کنید حالا چه امریه باشید چه جای دیگه.
بعد از فارغ التحصیلی بر میگردید هر جا که قبلا خدمت کرده بودید ادامــه مدت باقی موندتون رو (طبق همون سال خدمت) انجام میدید.

RE: آمپاس سربازی - aria - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ق.ظ

دوستان کسی می دونه اگه مهلت یکساله تمام بشه بعد بری سربازی در حین سربازی برای کنکور ثبت نام کنی وقبول بشی می تونی از سربازی ترخیص بشی بری دانشگاه یا مثل قبلا باید سربازیت تمام بشه