تصمیم گیری نهایی درمورد منابع سیستم عامل - نسخهی قابل چاپ |
RE: تصمیم گیری نهایی درمورد منابع سیستم عامل - mohammad0keshavarz - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ق.ظ
سلام کتابی نیست خلاصه ی کتاب سیلبرشاتس باشه چون واقعا کتاب حجیم و من وقت نمی کنم کل مطالب رو برای امتحانم پوشش بدم استادمونم زیاد درس داده |
RE: تصمیم گیری نهایی درمورد منابع سیستم عامل - shahryar711 - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ
سلام اقا اگه کتاب حقیقت و پورانو بخونم کافیه ؟ |
RE: تصمیم گیری نهایی درمورد منابع سیستم عامل - mohammad.ardeshiri - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: سلام اگه کنکوری میخوای بخونی هر دوش خوبه ولی یکیشو بخون |
RE: تصمیم گیری نهایی درمورد منابع سیستم عامل - happy07 - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ
به نظر من سیلور شاتس از استالینگز بهتره من ترجمه ی علیرضا روحی، حمیدرضا شهریاری رو خوندم خیلی روون و خوب بود توی حدود دو روز کتابو خوندم برای کنکور ای تی امسال هم راضی بودم ازش |
RE: تصمیم گیری نهایی درمورد منابع سیستم عامل - mohammad.ardeshiri - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: به نظر من سیلور شاتس از استالینگز بهتره منم اون کتاب رو خوندم خیلی خوب بود ولی دو روز برام خیلی عجیبه که بشه کنکوری ۲ روزه اون کتاب رو خوند |
RE: تصمیم گیری نهایی درمورد منابع سیستم عامل - happy07 - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(17 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: به نظر من سیلور شاتس از استالینگز بهتره یه وقتایی یه کارایی از آدم سر می زنه که خودشم باورش نمیشه!! تازه من علاوه بر خوندن، خلاصه نویسی هم کردم خداست دیگه و لطف های جالبش |
RE: تصمیم گیری نهایی درمورد منابع سیستم عامل - shahryar711 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ
وقتی که با خوندن حقیقت می شه همه تست ها رو زد چرا شما می رید مرجع می خونید؟ مگه نمی شه با خوندن حقیقت تمام تست ها رو جواب داد ؟ |
RE: تصمیم گیری نهایی درمورد منابع سیستم عامل - dornajo0on - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۵ ب.ظ
بچه ها... میدونم دوست دارید بهترین رتبه رو بیارید واسه همین حرص میزنید که کتاب مرجع رو بخونید... اما باور کنید سیستم عامل نیاز به خوندن مرجع نداره... ملاک اینه که هر کتابی که میخونید رو مرتب مرور کنید و سوالای مختلف و زیاااااااااد حل کنید. من همه سوالای سیستم رو حل کردم و تخصصی ۸۳ درصد زدم(اینو گفتم که اعتماد کنید) اول ی کتاب حقیقت(سیستم عامل پارسه) میخرید. از اول میخونید و در حین خوندن زیر مطالب واسه مرور خط میکشید آخر هر فصل هم که رسیدید همه سوالاشو حل کنید تا توی ذهنتون تثبیت شه.... از اون به بعد هم هفتگی ی بار واسه خوندن مطالبی که زیرش خط میکشین ی بار هم تست زدن از هر فصل وقت بذارید. والسلام |