شرکت کنندگان در کنکور ۹۲ دانشگاه آزاد - گروه مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
RE: شرکت کنندگان در کنکور ۹۲ دانشگاه آزاد - گروه مهندسی کامپیوتر - help2010 - 16 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ)sadeghd نوشته شده توسط: درمورد سوال ۵و۶ شما فکر کنم یه کم بایستی بررسی کنید. چون فکر کنم س ۵ ۲nf نبود بخاطر ارتباط با اجزای کلید اصلی و اگر ۲nfنباشد ۳nf هم نیست و ۱nfاست البته از نظر بنده و در مورد س ۶ فرآیند و روش ابزار که لایه های مهندسی نرم افزار است و زمان هم که در بحث مدیریت پروژه های نرم افزاری مطرح شده است و هزینه کمتر فکر کنم مطرح است از نظر من. آره اون که تابلو بود ۱ nf هست نباید از اجزای کلید اصلی فلش خارج شود اون یکی هم بین هزینه و زمان هزینه مهم نیست چون زمان تو چرخه فرایندها مهم است و ۲ گزینه دیگر ابزار + کیفیت ۱۰۰ درصد غلط اند |
RE: شرکت کنندگان در کنکور ۹۲ دانشگاه آزاد - گروه مهندسی کامپیوتر - nasi - 16 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ب.ظ)hanturk نوشته شده توسط:============== من خودم هم تو سوال ۶۹ و ۷۲ شک دارم ولی stored procedure یا همون روال های ذخیره شده مثل یک تابع هستند که برای انجام باید فراخوانی شوند به صورت خودکار اجرا نمی شوند بیشتر تاکید روی خودکار بودنش هست!! |
RE: شرکت کنندگان در کنکور ۹۲ دانشگاه آزاد - گروه مهندسی کامپیوتر - hanturk - 16 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۵۵ ب.ظ
۱- سوالات زبان ۲- سوالات بعدی منظور میگن: ما دانشگاه آزادیم. ما مسخره ایم! ما دغلیم! ... |
RE: شرکت کنندگان در کنکور ۹۲ دانشگاه آزاد - گروه مهندسی کامپیوتر - npour - 16 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ)*angle* نوشته شده توسط:(16 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ)nasi نوشته شده توسط:(16 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ق.ظ)hanturk نوشته شده توسط: بچه ها فکر کنم روی سوالات پایگاه داده بیشتر بحث نکردیم! گزینه هایی که من زدم رو مینویسم تا روشون بحث کنیم====== مهندس اونی که خودکار انجام میشه تریگر |
شرکت کنندگان در کنکور ۹۲ دانشگاه آزاد - گروه مهندسی کامپیوتر - help2010 - 17 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ق.ظ
مهندسین @ اگه تو آزاد از این ۲۰ رشته که انتخاب کردیم یکی رو قبول بشیم میشه نرفت و تو تکمیل دوباره انتخاب رشته کرد ؟؟؟ |
RE: شرکت کنندگان در کنکور ۹۲ دانشگاه آزاد - گروه مهندسی کامپیوتر - npour - 17 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ب.ظ)help2010 نوشته شده توسط: من رفتم تو کتاب دکتر روحانی این رو پیدا کردم که : assertion برای تعریف محدودیت استفاده میشود..کاری نداره که ..روی یکی از table ها در sql ، crear trigger رو بزن و یک trigger تعریف کن ببین چه اتفاقی میفته |
RE: شرکت کنندگان در کنکور ۹۲ دانشگاه آزاد - گروه مهندسی کامپیوتر - sadeghd - 17 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ
دوست عزیز trigger برای خودکار سازی پایگاه داده استفاده میشه علاوه بر کتاب ودیدن علنی در ویکی پدیا هم می تونید سرج کنید |
RE: شرکت کنندگان در کنکور ۹۲ دانشگاه آزاد - گروه مهندسی کامپیوتر - npour - 17 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ ب.ظ)help2010 نوشته شده توسط:(17 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ)sadeghd نوشته شده توسط: دوست عزیز trigger برای خودکار سازی پایگاه داده استفاده میشه علاوه بر کتاب ودیدن علنی در ویکی پدیا هم می تونید سرج کنید از جهت رویه ای بودن مثل stored proecedure است و تفاوتش در خودکار سازی پایگاه داده است |
شرکت کنندگان در کنکور ۹۲ دانشگاه آزاد - گروه مهندسی کامپیوتر - help2010 - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۹ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ)hadirr نوشته شده توسط: سلامترازت میشه ۵۵۰۰ تا ۶۰۰۰ |
شرکت کنندگان در کنکور ۹۲ دانشگاه آزاد - گروه مهندسی کامپیوتر - help2010 - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ق.ظ
کسی از گروه بعد از ظهر جمعه نرم افزار اینجا هست تا ببینیم سوال گروه صبح آسون بوده یا بعد از ظهر ؟؟ سوال ۷۶ هم گزینه ۴ شد دیگه ؟ @ چون تو گزینه ۱ گفته مولفه ها پس درسته اگه میگفت مولفه غلط بود |
RE: شرکت کنندگان در کنکور ۹۲ دانشگاه آزاد - گروه مهندسی کامپیوتر - hadirr - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۹ ق.ظ)help2010 نوشته شده توسط:ممنون از اینکه جواب دادی یه سوال داشتم چه جوری میشه ترازو حساب کرد؟ |
RE: شرکت کنندگان در کنکور ۹۲ دانشگاه آزاد - گروه مهندسی کامپیوتر - help2010 - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ق.ظ)hadirr نوشته شده توسط:مجموع درصدهای من پارسال ۱۴۰ بود ترازم شد ۵۵۰۰ و با مقایسه کارنامه فرد دیگری اینجوری برات تخمین زدم(18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۹ ق.ظ)help2010 نوشته شده توسط:ممنون از اینکه جواب دادی |
شرکت کنندگان در کنکور ۹۲ دانشگاه آزاد - گروه مهندسی کامپیوتر - help2010 - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ
سوال ۷۶ هم گزینه ۴ شد دیگه ؟ @ چون تو گزینه ۱ گفته مولفه ها پس درسته اگه میگفت مولفه غلط بود (۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ)sadeghd نوشته شده توسط: درمورد سوال ۵و۶ شما فکر کنم یه کم بایستی بررسی کنید. چون فکر کنم س ۵ ۲nf نبود بخاطر ارتباط با اجزای کلید اصلی و اگر ۲nfنباشد ۳nf هم نیست و ۱nfاست البته از نظر بنده و در مورد س ۶ فرآیند و روش ابزار که لایه های مهندسی نرم افزار است و زمان هم که در بحث مدیریت پروژه های نرم افزاری مطرح شده است و هزینه کمتر فکر کنم مطرح است از نظر من.آره همین که میگید درسته ۱ nf هزینه مهم نیست (۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ)sadeghd نوشته شده توسط:(15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ)nasi نوشته شده توسط: سوال ۵ :س۵ درسطح ۲nf مطمینید است؟چون ارتباط اجزا کلید اصلی با غیرکلید اصلی را داریم(البته از یک طرف ارتباط کلید اصلی با هم دو طرفه است)====>!!!!!!! آره اون اولی ۱nf هست اون یکی هم هزینه در مقابل زمان قابل اغماض است |
RE: شرکت کنندگان در کنکور ۹۲ دانشگاه آزاد - گروه مهندسی کامپیوتر - yossef - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ
کلید سوالات مهندسی نرم افزار رو کی داره ببینیم امیدی هست ممنون |
RE: شرکت کنندگان در کنکور ۹۲ دانشگاه آزاد - گروه مهندسی کامپیوتر - help2010 - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ)yossef نوشته شده توسط: کلید سوالات مهندسی نرم افزار رو کی داره ببینیم امیدی هستآزاد که کلید نمیده بیرون با بچه ها حل کرده بودیم بیشتر سوال ها رو که تا صفحه ۴۱ پیش رفت ولی پاک شد الان تا صفحه ۴ موجود هست برو تو همون سوالات که عکس گرفته شده سر جلسه نگاه کن هر چی علامت زده ۸۰ درصدش درسته |