|
|
یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - نسخهی قابل چاپ |
RE: یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - mosavat - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۷ ق.ظ)MIT نوشته شده توسط: سلام به همه دوستای مانشتی گل دوست عزیز ، دانشجوهای مهندسی کامپیوتر هم همین ۳ واحد هوش رو بیشتر پاس نمیکنن ؛ بعد شما توقع دارین رشته آیتی بیشتر از ۳ واحد هوش بخونه ؟ همین ۳ واحد کافیه برای لیسانس ، مباحث پیشرفتهتر به قسمت ارشد مربوط میشه در مورد زبان برنامه نویسی هم به نظر من C++ یاد بگیرین بهتره ، در ضمن بعنوان یک پیشنهاد شخصی عرض میکنم : من فکر میکنم شما شناخت درستی نسبت به رشته خودتون( آیتی )و بازار کارش ندارین و اگر شناخت درست و مناسبی از رشته خودتون کسب کنین ممکنه به رشته خودتون بیشتر از رشته فنی مهندسی علاقمند بشین بنابراین پیشنهاد میکنم در مورد رشته آیتی اطلاعات خودتون رو بالا ببرین ، که این کار رو میتونین از طریق پرس و جو از دوستان ، اطرافیان یا از محیط اینترنت یا سایر دانشگاهها کسب کنین ، چه بسا علاقه تون به آی تی به قدری زیاد شد که تصمیم بگیرین در همون فیلد کار کنین و متخصص بشین .... آیتی هم درسته که رشته نوپایی هست ولی آینده کاری خوبی میتونه داشته باشه ( منتها به شرط داشتن علاقه ) پیشنهاد اکیدم این هست که قبل از هدف گذاری برای آینده شغلی و تحصیلی شون اطلاعات مناسبی در مورد فیلد مورد نظرشون کسب کنین و به صرف اینکه یک رشته تیتر یا عنوان شیکتر یا دهن پرکنی داره ندانسته به فیلدی وارد نشین ... موفق باشید |
|
یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - lucifer - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۲ ق.ظ
من یه سوالی داشتم که گفنم بد نیست اینجا از دوستان بپرسم؟ تفاوت های یه فارغ التحصیل IT با یه فارغ التحصیل نرم افزار یا علوم کامپیوتر، از نظر مهارت برای جذب شدن در بازار کار ایران چی هست؟ پاسخ های کلیشه ای که مثلا تو قسمت معرفی رشته های دانشگاهی موسسات و یا راهنماهای انتخاب رشته سازمان سنجش هست رو می دونم. منظورم اینه که فرضا با توجه به بازار کار موجود در ایران( حالت عام رو در نظر بگیریم) یه کار فرما برای انتحاب خودش، در چه حالتی هست که میاد و بین سه گروه دانشجوی بالا، براساس رشته تحصیلیشون تمایز قائل بشه؟ دوست دارم اگر کسی تجربه خاصی داشته اینجا بیان کنه. |
RE: یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - MIT - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۱۷ ق.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۶ ق.ظ)daneshju-arshad-manesht نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۷ ق.ظ)MIT نوشته شده توسط: سلام به همه دوستای مانشتی گل ممنون از راهنماییتون من تفاوت زیادی رو بین یک دانشجو لیسانس آی تی و نرم افزار نمیبینم حد اقل بین دوستای خودم.ولی هر جا هم برای کار استخدام بزنه لیسانس کامپیوتر میخواد نه ای تی حد اقل اینجا (شیراز)که این جوریه ای تیها برا استخدام باید بنویسن کامپیوتر گرایش آی تی. تازه بعضی از دوستانم و گاها بعضی از اساتید که رشته نرم افزار هستند ای تی رو جزو رشته های فنی مهندسی نمی دونن البته این به خاطر این هست که بعضی هاشون فکر میکنن چون ای تیها ریاضی مهندسی پاس نمیکنن پس مهندس نیستن. در بارهی اینکه تصمیم گرفتم هوش بخونم علت این هست که ۱/ ظرفیت ای تی در مقطع لیسانس کم هست اونم توی ۲ گرایشی که من دوست دارم شبکه و امنیت ۲/ چون رشته شناور هست متقاضی زیادی توی ارشد داره ۳/دکتری توی ایران نداره البته اگه اشتباه میکنم اصلاح کنید(مجازی) ۴/ حد اقل سر فصل دروسی که بچه های کامپیوتر توی دانشگاه میخونن تقریبا با دروسی که در کشور های دیگه تدریس میشه یکی هست ولی ای تی کلی فرق داره ۵/من به خاطر کلاس اسم یه رشته (هوش مصنوعی) نمیام اونو باسه آیندم انتخاب کنم تازه اگه بحث کلاس بود همون (IT) که اسمش با کلاس تره تو این دوره زمونه که هرچی پسوند تکنولوژی داره با کلاس محسوب میشه مثل نانو تکولوزی بیو تکنولوژی اینفورمیشن تکنولوژی و... ۶/من توی دانشگاهی بودم که ۲ سال اول رو کامپیوتریها و آی تیها با هم سر یه کلاس بودن بعدش میتونستن توی سال ۳ تغییر گرایش بدن برای همین یه دید کلی نسبت به هر دو رشته دارم ۷/ برای رشته آی تی استاد کم هست توی دانشگاه ما ۹۹ درصد استادای ما کامپیوتر بودن نه آی تی شاید به همین علت هست که کسی نیست مارو با این رشته اشنا کنه ۸/ هر جا برای کار بری کارایی رو ازت میخوان که مخصوص رشته کامپیوتر هست اونم مثل برنامه نویسی و طراحی یه وبسایت حد اقل من که این ترم هرجا میرم برا کار اموزی۱۰۰ در صد شون همینو ازم خواستن در باره درس هوش مصنوعی هم میدونم هر دو رشته فقط همین یه کتاب رو میخونن و این رو کلی گفتم که کم هست.البته توی کنکور امسال به نظرم سوال های هوش رشته ای تی سختتر از کامپیوتر بود حد اقل برای من ولی به هر حال ممنون از وقتی که گذاشتین و بنده رو چند جمله ای نصیحت کردین خوشحال میشم بیشتر در بارهی آی تی و هوش مصنوعی من رو راهنمایی کنین |
|
یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - bijibuji - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۱۴ ق.ظ
من چون چند سال سابقه کار دارم در این حوزه، دیدی که بهتون می دم، دید نسبتا واقع بینانه ای می تونه باشه. گرچه تشویق تون می کنم برای رسیدن به پاسخ این سوال پرس و جوی گسترده تری از سطح نت انجام بدید و امید که در این راه موفق باشید. در حوزه اشتغال و بازارکار، لغتی کلی، بی مفهوم و بدون درک به نام IT پیوسته تلفظ می شه. بطور کلی این رو بهتون بگم که مدیریت کلان در سازمانها و شرکت های دولتی و حتی خصوصی به هر اونچه که با انرژی الکتریکی کار می کنه لغت IT رو نسبت می دن. از کامپیوتها و سرورها بگیر، تا دستگاه تلفن سانترال و حتی UPSها (مولد های برق اضطراری) و خطوط برق و تلفن و ... انتظاری که از شما دارن، خیلی کلی و گنگه. عملا در بسیاری از شرکت های کوچک و حتی بعضا متوسط، یک یا حداکثر و اونهم در حالتهای خاص دو نفر رو استخدام می کنن و انتظارشون اینه که کل سیستم های کامپیوتری و الکتریکی صحیح کار کنه. و اساسا تعریف درستی نشده در این زمینه. خود IT حتی در حوزه تکنیکی لغت بسیار گسترده ایه و تا تفکیک نشه قابل پیاده سازی نیست. از اونجا که جریان اطلاعات در سازمانها به شکل گسترده ای رو به افزایش بوده طی دهه اخیر، رشته ای به نام فناوری اطلاعات متولد شده که سعی داره جریان اطلاعات رو به شکلی هدفمند سازمان دهی کنه. این اطلاعات می تونه در حوزه های تجاری، سازمانی، بازار، مدیریت، ... تولید شده باشه. مثلا حوزه مدیریت به علت اهمیت فراوان اش طی چن سال اخیر به سرعت منفک شده و سبب شده تا سیستم اطلاعات مدیریت، که راهکاری برای تسهیل مدیریت کلان در پروسه تصمیم گیری هست، ایجاد بشه. پس می بینیم که ما با یک رشته روبرو نیستم، بلکه با یک حوزه وسیع روبرو هستیم. این وظیفه کلیدی خود شماست که در مواجهه با بازار بی اطلاع و البته تشنه نسبت به این موضوع، تعاریف و دسته بندی مشخصی ارائه بدید و خودتون رو در جایگاهی که باید به بازار، به عنوان یک متخصص عرضه کنید. در مورد برنامه نویسی مساله خیلی ساده تره چون: - این رشته سالیان ساله که وجود داره - بازار کار شما، بر خلاف رشته IT سطح وسیعی نداره و فقط محدود به سازمانها و شرکت هایی می شه که در راستای این رشته فعالیت می کنن و بنابراین درک اولیه کافی و گسترده ای از این رشته دارن. پس جایگاهها از قبل شناخته شده و مهارت های لازم برای شما طی مصاحبه در نظر گرفته شدن و شما تحت اونها تست و گزینش می شید. |
RE: یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - mosaferkuchulu - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۳۷ ق.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۳ ق.ظ)danialfx نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۷ ق.ظ)MIT نوشته شده توسط: 1. با توجه به این که هر دانشجو رشته کامپیوتر و آی تی باید بتونه حد اقل یه برنامه بنویسه میخوام یک زبان برنامه نویسی رو کامل یاد بگیرم زبانی که اولا توی بازار کار به درد بخوره و ثانیا توی ارشد گرایش هوش هم کاربرد داشته باشه.نمی خوام از این شاخه به اون شاخه بپرم چون فرصت کمه . این روزا یکی میگه جاوا اون یکی میگه سی شارپ یکی میگه اینا رو ول کن شبکه یاد بگیرو... اگر زبان مادریتون (یعنی اولین زبانی که یاد می گیرین) جاوا هست یاد گرفتن php براتون خیلی راحتتر هست نسبت به زمانی که زبان مادری تون چیز دیگه ای باشه!! من زبان مادریم جاوا ست اما اگر یه بار دیگه بخوام برگردم به عقب اول می رم سراغ C++ بعذ جاوا و بعد php!این روزا بازار کار c# هم بد نیست. |
|
یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - MIT - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۸ ب.ظ
منم با bijibuji موافقم.همینه که باعث شده من سر در گم بشم هرکی میگه IT چیه نمیدونم چی بگم که طرف متوجه بشه .اونم اینجا که همه چیز بعد از ۱۰۰ سال به دست ما میرسه و۱۰۰ سال دیگه طول میکشه تا مفهومش جا بیفته و۱۰۰ سال بعد کاربردی بشه اخه مگه من چند سال زنده هستم |
RE: یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - zahra_ce87 - 14 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۸ ب.ظ)MIT نوشته شده توسط: منم با bijibuji موافقم.همینه که باعث شده من سر در گم بشم هرکی میگه IT چیه نمیدونم چی بگم که طرف متوجه بشه .اونم اینجا که همه چیز بعد از ۱۰۰ سال به دست ما میرسه و۱۰۰ سال دیگه طول میکشه تا مفهومش جا بیفته و۱۰۰ سال بعد کاربردی بشه اخه مگه من چند سال زنده هستم دوست عزیز عمیقا باهاتون موافقم |
|
یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - kanii - 26 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ق.ظ
من ارشد شبکه می خونم و واقعا نمی دونم درسم تموم بشه چیکار کنم ![]() من از بعضیا تعجب می کنم که کار شبکه رو محدود می کنن به چکش کاری و در نهایت مدیریت شبکه !!! تصور من خیلی فراتر از اینها است ولی اطلاعاتم کمه واقعا نمیشه در حوزه شبکه یه کار بزرگ کرد و پول بزرگی بدست آورد؟! حرف از استخدام هایی که هیچ وقت اتفاق نمی افته نمی زنم و دنبال استخدام در جای دولتی نیستم و سرمایه اولیش هم مهم نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |