|
|
انتخاب رشته ۱۶۸ شبکه + شاگرد اولی - نسخهی قابل چاپ |
RE: انتخاب رشته ۱۶۸ شبکه + شاگرد اولی - saho - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: کسی از دوستان خبر داره که یزد دکتری هم داره واسه شبکه یا نه!؟من از یکی از بچهای ارشد شنیدم از دانشگاه های شهرستان فقط ارومیه و بتازگی صنعتی شیراز دکتری شبکه دارن |
|
RE: انتخاب رشته ۱۶۸ شبکه + شاگرد اولی - aria - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ
اگه شیراز امسال گرفته که قطعا شیراز از یزد یه سرو گردن بالاتره شیراز جزء دانشگاه های سطح ۱ کشور حتی بعضی اون رو از بعضی از دانشگاه های تهران بهتر می دونند |
|
انتخاب رشته ۱۶۸ شبکه + شاگرد اولی - ۸Operation - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ
دوستان عزیز نظرتون در مورد ای تی شاهد که توضیحاتش نوشته امنیت، چیه؟! |
|
انتخاب رشته ۱۶۸ شبکه + شاگرد اولی - sir_ams - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ب.ظ
بزن ایشالا که قبول میشی! خوبیش اینه که تهرانه! و دانشگاه های تهراان هم تا حدودی قبولش دارن! بزن که اگه قبول شدی، دعا کن منم با استعداد درخشان اونجا قبول شم و با هم همکلاس شیم :دی |
انتخاب رشته ۱۶۸ شبکه + شاگرد اولی - ۸Operation - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: زن ایشالا که قبول میشی!مرسی علی اکبر جان!احتمالا انتخاب ۲۰ ام بذارمش.... انشالله.... |
|
انتخاب رشته ۱۶۸ شبکه + شاگرد اولی - elin123 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۱ ب.ظ
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید ببخشید من تو یه تاپیک دیگه همزحمت چندتا سوالمو بهتون دادم.همونطور که عرض کردم من از طریق بدون آزمون توپیام نور تهران ثبتنام کردم حالا هم ۲۸۵ شدم و میخواستم از سهمیه شاگرد اولیم استفاده کنم ولی وقتی دیدم شماره آیین نامه هاشون یکیه دنیا رو سرم خراب شد دارم از غصه دق میکنم.آیین نامه ۲۲۳۵۴ به تاریخ ۹۱/۳/۲/ولی حالا دیدم که منظوره شما اینه که هر کدوم مقوله جدایی هستن باکنکور و بدون کنکور.شما که با سنجش تماس گرفتن چی گفتن؟من که نمیتونم نتیجه ای بگیرم.برا شما که حله شما استفاده نکردید که ولی برا من مشکل هس!!!پیام نورم واسه خودش قانون داره نمیدونم معرفیم میکنه یا نه؟هنوز دستورالعملش نیومده!!ازتون ممنونم(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ)aria نوشته شده توسط: شما فعلا به فکر انتخاب دانشگاه باش و بر اساس اولویت های خودت انتخاب کن و از شریف وامیر کبیر شروع کن اگه ان شاء الله شاگرد اول محسوب شدی که اولویت های بالا رو می یاری اگر هم شاگرد اول محسوب نشی اولویت های پایین ترت رو قبو ل می شوی یعنی زیاد در انتخاب هات فرقی نداره البته برای احتیاط مالک اشتر وامام حسین رو هم انتخاب کن البته این بستگی به علاقه شما داره که بری اونجا یا نه چون با رتبه ۱۶۸ احتمال قبولی شما حداقل در روزانه شهرستان کمه ولی شبانه قطعا قبول می شیمرسی دوست عزیز فردا زنگ کی زنم سنجش می پرسم...لطف کردید....ولی از چند نفر از دوستان پرسیدم گفتن چون بدون کنکور معرفی به جایی نشدم مشکلی نداره..... |
|
انتخاب رشته ۱۶۸ شبکه + شاگرد اولی - ۸Operation - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ
باور کنید نمی دونم!سنگ مفت گنجشگ مفت!شما انتخاب کنید اگه شد چه بهتر و اگه نشد .... |
|
انتخاب رشته ۱۶۸ شبکه + شاگرد اولی - elin123 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ
ممنونم ولی تو پیام نور هییییییچی مفت نیست باید دانشگاه تو پورتال وارد کنه دیگه!.ما اون بارم که از طریق بدون آزمون اقدام کردیم کلی دوندگی داشت آخرش به زور معرفیمون کردن چه برسه حالا که یه بار معرفی کردن !!عمرا اگه معرفی کنن.هرچند که چندوقته پیگیرم میگن هنوز بخشنامش نیومده!!!
|
انتخاب رشته ۱۶۸ شبکه + شاگرد اولی - sir_ams - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ)elin123 نوشته شده توسط: ممنونم ولی تو پیام نور هییییییچی مفت نیست باید دانشگاه تو پورتال وارد کنه دیگه!.ما اون بارم که از طریق بدون آزمون اقدام کردیم کلی دوندگی داشت آخرش به زور معرفیمون کردن چه برسه حالا که یه بار معرفی کردن !!عمرا اگه معرفی کنن.هرچند که چندوقته پیگیرم میگن هنوز بخشنامش نیومده!!!اگر دنبالش رو بگیرید و معرفیتون کنن(البته اطلاعا دارید که برای شاگرد اولی در پیام نور ، باید در کل دانشگاه پیام نور{کشوری} اول باشید در رشته خودتون) با این رتبه میتونید اگه ۲۸۵ تجارت باشه ، علم و صنعت یا خواجه قبول شید و یا حتی اصفهان! پارسال دوست من با شاگرد اولی و رتبه ۴۱۷ شبانه آی تی شریف قبول شد. ایشالا که خدا بخواد و قبول شید. |
انتخاب رشته ۱۶۸ شبکه + شاگرد اولی - ۸Operation - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ)elin123 نوشته شده توسط: ممنونم ولی تو پیام نور هییییییچی مفت نیست باید دانشگاه تو پورتال وارد کنه دیگه!.ما اون بارم که از طریق بدون آزمون اقدام کردیم کلی دوندگی داشت آخرش به زور معرفیمون کردن چه برسه حالا که یه بار معرفی کردن !!عمرا اگه معرفی کنن.هرچند که چندوقته پیگیرم میگن هنوز بخشنامش نیومده!!!بله متوجه ام اما من جای شما بودم حداقل تلاشمو می کردم! (۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: دوست من با شاگرد اولی و رتبه ۴۱۷ شبانه آی تی شریف قبول شد.اما علی اکبر جان به این ۹۰% کردن و نحوه تولرانس تراز در بازه ۱ تا ۴۰۰ امسال من که امنیت مدرس یا مالکم قبول بشم کلامو می ندازم بالا چه برسه به شریف و امیر کبیر! |
انتخاب رشته ۱۶۸ شبکه + شاگرد اولی - sir_ams - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: اما علی اکبر جان به این ۹۰% کردن و نحوه تولرانس تراز در بازه ۱ تا ۴۰۰ امسال من که امنیت مدرس یا مالکم قبول بشم کلامو می ندازم بالا چه برسه به شریف و امیر کبیر!مهدی جان شما شبکه علم و صنعت و یا نهایتا مدرس قبولی( منظورم با سهمیه شاگرد اولی هست) بی سهمیه هم مالک ۱۰۰% قبولی شیرینی رو رد کن بیاد! |
انتخاب رشته ۱۶۸ شبکه + شاگرد اولی - ۸Operation - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: مهدی جان شما شبکه علم و صنعت و یا نهایتا مدرس قبولی( منظورم با سهمیه شاگرد اولی هست) بی سهمیه هم مالک ۱۰۰% قبولیمرسی علی اکبر جان! حقیقتشو بگم که من بعد امنیت مدرس امنیت مالکو زدم!چون امنیتو با شبکه علم وصنعت و نصیر ترجیح می دم عوض نکنم!نا سلامتی به عشق امنیت خوندم! شبکه علم و صنعت رو بعد مالک زدم!من قبول بشم ایشالله شما هم بدون کنکور قبولی دیگه این شرینی به اون شیرینی یر به یر میشه! راستی این دوستت که ۴۱۷ شده عجب خوش شانسی بوده ها!!!اگه این دوستت واقعا رتبش همین بوده باشه یکم باید توکلمو قوی تر کنم و باقی کارو کامل بسپرم به خدا!اومدیم سنجش یه اشتباه کوچولو کرد و ما هم از قافله عقب نمونیدم! توکل به خدا!!! |
RE: انتخاب رشته ۱۶۸ شبکه + شاگرد اولی - fafajoon - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۱ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ)elin123 نوشته شده توسط: ممنونم ولی تو پیام نور هییییییچی مفت نیست باید دانشگاه تو پورتال وارد کنه دیگه!.ما اون بارم که از طریق بدون آزمون اقدام کردیم کلی دوندگی داشت آخرش به زور معرفیمون کردن چه برسه حالا که یه بار معرفی کردن !!عمرا اگه معرفی کنن.هرچند که چندوقته پیگیرم میگن هنوز بخشنامش نیومده!!! سلام من که به دانشگاه مراجعه کردم گفتند تیرماه اسامی شاگرد اول به سازمان سنجش می فرستیم و از طرف دانشگاه باهاتون تماس میگیریم بیاید فرم پر کنید. میتونم بپرسم تاریخ فارغ التحصیلیتون کی هست؟ چون من تیر ۹۱ فارغ التحصیل شدم. که از اون ترم به بعد پیام نور دیگه ۱۰ درصد ممتاز اعلام نکرد که بشه از طرح بدون کنکورش استفاده کرد. |
RE: انتخاب رشته ۱۶۸ شبکه + شاگرد اولی - elin123 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۱ ق.ظ)fafajoon نوشته شده توسط:من هم فارغ التحصیل تیر ۹۱ هستم ولی همونطور که عرض کردم با هزار دوندگی گواهی معرفی نامه ۱۰ درصدبرتر مرکزمونو گرفتیم و ثبتنام کردیم ای کااااااش هیچوقت گواهی رو نمیدادن(28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ)elin123 نوشته شده توسط: بعد اسامی قبولیمون اومد بعد بررسی هایی که خود مرکز پیام نور کرده بود اس ام اس دادن که بیاین ثبتنام.ماهم ثبتنام کردیم واین شانس قبولی تو روزانه سراسریو از دست دادم.حالا تو لینک پذیرش بدون آزمون خوندم که نوشته"۴ـ۱۶ـ استفاده از تسهیلات مندرج در ماده ۲ (پذیرش بدون آزمون) و ماده ۷ (شرکت در آزمون و بهرهمندی از سهمیه برگزیدگان علمی) همزمان امکانپذیر نمیباشد."منظورش اینه که دیگه نمیتونم استفاده کنم.از دانشگاهتون گفتن که اسامی نفرات اول کشورو مرکز پیام نور میفرسته به دانشگاهها بر اساس اون اسامی هم دانشگاه وارد پورتال میکنه؟؟؟؟خودشم نه نفراول هر واحد بلکه کشور؟؟از پیام نور هرچی میرسه فقط ضرره.من دیگه رسما افسرده شدم .نمیدونم چکارباید بکنم!(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ)elin123 نوشته شده توسط:اگر دنبالش رو بگیرید و معرفیتون کنن(البته اطلاعا دارید که برای شاگرد اولی در پیام نور ، باید در کل دانشگاه پیام نور{کشوری} اول باشید در رشته خودتون) با این رتبه میتونید اگه ۲۸۵ تجارت باشه ، علم و صنعت یا خواجه قبول شید و یا حتی اصفهان! ممنون ازپاسختون.نه ۲۸۵ شبکه .۴۰۰ تجارت .همونطور که تو سایت سنجش نوشته ""۴ـ۱۶ـ استفاده از تسهیلات مندرج در ماده ۲ (پذیرش بدون آزمون) و ماده ۷ (شرکت در آزمون و بهرهمندی از سهمیه برگزیدگان علمی) همزمان امکانپذیر نمیباشد""ینی نمیشه دیگه استفاده کرد. ![]() بدون سهمیه با این رتبه نمیشه از شبانه سهند یا ارومیه قبول شد؟؟حتی احتمال ضعیفشم وجود نداره؟؟ ![]() ![]()
|
انتخاب رشته ۱۶۸ شبکه + شاگرد اولی - ۸Operation - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ ب.ظ)elin123 نوشته شده توسط: من دیگه رسما افسرده شدممی دونم سخته!اما ناراحت نباشید!شما انتخاباتونو بزنید باقیشو بسپارید به خدا! |