رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - ubc - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ق.ظ
تبریک میگم، امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید. |
RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - A.Nouri - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ق.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: درود ممنون دوست عزیز منابع مورد استفاده ی خودم رو براتون فرستادم. |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - ranag - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۳ ب.ظ
تبریییییییییییییییییییییییییک |
RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - m_molodi - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ق.ظ
ای ول عجب رتبه ای مبارکه. اگر میشه منابعی که خوندی برای ما هم بفرست خیلی ممنون. |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - Fardad-A - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ق.ظ
امیدوارم این دوستانی که رتبه خوب آوردند یک وقتی بگذارند و سوالات مصاحبه را جوا بدن تا بقیه هم استفاده کنن. |
RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - A.Nouri - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۴ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: امیدوارم این دوستانی که رتبه خوب آوردند یک وقتی بگذارند و سوالات مصاحبه را جوا بدن تا بقیه هم استفاده کنن.طی روزهای گذشته ، سوالات دوستان رو به صورت پیام خصوصی پاسخ می دادم. با این حال ، جناب فرداد عزیز ، به روی چشم. طی دو روز آینده ، سوالات مصاحبه رو پاسخ خواهم داد تا اگر دوستان نیاز داشتند ، بتونند استفاده کنند. امیدوارم مفید باشه. (۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ق.ظ)m_molodi نوشته شده توسط: ای ول عجب رتبه ای مبارکه. اگر میشه منابعی که خوندی برای ما هم بفرست خیلی ممنون.خیلی ممنونم. منابع مورد استفاده ی خودم رو طی دو روز آینده از طریق مصاحبه با مانشت معرفی می کنم. امیدوارم موفق باشید. |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - ali123321 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ
آقا در نهایت کدوم گرایشو زدی اول شریف گرایش ۴ یا شریف گرایش ۳؟ موفق باشی |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - deadly_s2 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ق.ظ
لطفا منابع رو بنویسید اینجا همه استفاده کنند |
RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - A.Nouri - 31 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: آقا در نهایت کدوم گرایشو زدی اول شریف گرایش ۴ یا شریف گرایش ۳؟ موفق باشی فناوری اطلاعات شریف (گرایش ۴) رو به عنوان اولویت اول زدم. موفق باشید. (۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ق.ظ)deadly_s2 نوشته شده توسط: لطفا منابع رو بنویسید اینجا همه استفاده کنند منابع مورد استفاده ی بنده رو در لینک زیر می تونید مشاهده بفرمائید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - سحرسحری - ۰۱ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ
سلام من هم واقعا تبریک میگم ایشالا در همه مراحل زندگیت سرحال و موفق باشی و برای ملتت مفید و عزیز. میتونی به ما کنکوریای امسال کمک کنی؟چه جوری میشه با شما بیشتر آشنا شد و در تماس بود.این میل من rahas_69@yahoo.com نمی دونم کار درستس کردم میل زدم یا نه ولی میخوام شور به خوند کنم اگر حال و حوصله مشاوره دارید و در ضمن وقتشم داری به من خبر بدید من نمی دونم باید از کجا شور کنم. |
RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - A.Nouri - 01 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ)سحرسحری نوشته شده توسط: سلام من هم واقعا تبریک میگم ایشالا در همه مراحل زندگیت سرحال و موفق باشی و برای ملتت مفید و عزیز. میتونی به ما کنکوریای امسال کمک کنی؟چه جوری میشه با شما بیشتر آشنا شد و در تماس بود.این میل من rahas_69@yahoo.com نمی دونم کار درستس کردم میل زدم یا نه ولی میخوام شور به خوند کنم اگر حال و حوصله مشاوره دارید و در ضمن وقتشم داری به من خبر بدید من نمی دونم باید از کجا شور کنم.سلام خیلی ممنونم. بسیاری از مطالب مربوط به کنکور رو در قالب مصاحبه با مانشت بیان کردم. از طرف دیگر رشته ی بنده آی تی هست و نمیدونم که آیا اطلاعات بنده برای ارشد کامپیوتر ( نرم افزار یا هوش ) مفید باشه یا نه. در هر حال اگه سوالی داشتید می تونید از طریق ایمیل(در صفحه ی پروفایل ) و یا سیستم پیام مانشت بپرسید. در حد توانم کمک خواهم کرد. براتون آرزوی سلامتی وموفقیت دارم. |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - sharifpour089 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ
تبریک و خوش به حالت :-) |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - navideit1 - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ق.ظ
tabrike faravan mishe manabeo baray manam send konid |
RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - rohi111ahmad - 13 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ب.ظ
سلام با تبریک من نتونستم کارنامه شما رو بگیریم لطفا به من میل کنیدmohamadardaghi@yahoo.com |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - marisa - 15 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ق.ظ
تبریک میگم |