مجموعه مشاوره ارشد - روشهای تست زنی - نسخهی قابل چاپ |
سوال در مورد شیوه تست زدن! - hsh88 - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۶ ب.ظ
ببخشید بچهها قهوه خوبه؟آخه من احساس میکنم مغز عادی خیلی بهتر کارایی داره!یعنی مثلا اگه به زور قهوه نخوابم کارایی من زیاد خوب نباشه؟ ؟؟کسایی که تجربه دارند منو با اطلاع کنند |
سوال در مورد شیوه تست زدن! - grayman - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۲۵ ب.ظ
اینکه مغز عادی خیلی بهتر از مغز بیدار نگه داشته شده با قهوه هست حرفی توش نیست. قهوه و چای حاوی مقداری نیکوتین هستند که این باعث میشه مغز عملکرد بهتری داشته باشه. در مورد خواص نیکوتین می تونید در اینترنت بگردید و پر از مطلب هست. ولی این وسط یک نکته رو فراموش نکنید. شما وقتی از خواب بیدار شدید مغز دیگه خسته نیست ولی به دلیل عوامل شیمیای که در خون در طول خواب بوجود میاد شما هنوز احساس خواب آلودگی می کنید. مثل کامپیوتر که تازه روشن میشه و در حال لود شدن سخت افزارها و سیستم عامل میشه. اگر دیده باشید اون اول سیستم کند عمل میکنه ولی بعد از اینکه کامل لود شد و به شرط اینکه سیستم ویروس و یا مشکلی نداشته باشه سرحال میشه و کارایی که می خواین رو انجام میده. پس قهوه و نسکافه و چای و سیب باعث میشه که شما زودتر لود بشی و سریعتر عمل کنی. یکی از راه حل های جلوگیری از خواب آلودگی ۱۰ دقیقه پیاده روی در هوای آزاد هست مخصوصا وقتی از خواب پا میشی و یا یک لیوان آب تگری. اینجا اگر مغزتون خسته باشه اگر با قرص های آمفتامین هم اونو سرحال نگه دارید باز هم کارایی خودشو نداره چون مغز خسته شده و بعد از اینکه تاثیر قهوه و ... از بین میره خستگی مضاعف میاره و دو برابر می خوابید . |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - Soheil - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۰ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: یکی از راهکارها برای پریدن خواب نرمش کردنه!فکر نمیکنید خود خواب کمتر از این کارا طول می کشه! تازه فکر کنم وزنه زدن و دو ۴*۱۰۰ متر و یه دست شطرنج و ... رو فراموش کردیدا!!! شوخی کردم، آره جواب میده! |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - ۵۴m4n3h - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۲۳ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۰ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: یکی از راهکارها برای پریدن خواب نرمش کردنه!فکر نمیکنید خود خواب کمتر از این کارا طول می کشه! تازه فکر کنم وزنه زدن و دو ۴*۱۰۰ متر و یه دست شطرنج و ... رو فراموش کردیدا!!! دست گلتون درد نکنه! حالا هی منو مسخره کنید! کوه به کوه نمیرسه ولی آدم به آدم میرسه! |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - ف.ش - ۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۳ ب.ظ
|
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - mosavat - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۲۳ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: من ورزشکار نیستم، ولی ورزشکاران را دوست دارم . (۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۶ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: ببخشید بچهها قهوه خوبه؟آخه من احساس میکنم مغز عادی خیلی بهتر کارایی داره!یعنی مثلا اگه به زور قهوه نخوابم مگه شما رتبه یک شبانه نشدی ؟! خب پس دیگه چرا بازم میخوای کنکور بدی ؟! میخوای روزانه قبول بشی حتما ، نه ؟! من که همش منتظرم خبر قبولیتون رو اینجا تو سایت بنویسین |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - danialfx - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۲۳ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: من ورزشکار نیستم، ولی ورزشکاران را دوست دارم . ببخشید. حس میکنم من قبلا این جمله رو یه جا شنیده بودم. اشتباه میکنم. نه؟؟ (۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۰ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: یه مشکل دیگه هم دارم اینکه صبحها تقریبا تا ظهر هیج جوره نمیتونم درس بخونم چون احساس خواب آلودگی شدید دارم البته اگه برم سر درس خوابم میگیرهها اگه درس نداشتم اصلا خوابم نمیومد میگن چون علاقه ای به درس خوندن نداری اینجوریه ولی امتحان کردم که درسهایی که خیلی علاقه دارم رو اونموقع بخونم اما فایده نداشت حداکثر میتونم ۱ ساعت بخونم و بعد دوباره میگیرم میخوابم ....پارسال اینجوری نبودم یادمه وقتی ۱۰ کلاس داشتم ۶ صبح پا میشدم درس میخوندم اما امسال اصلا نمیتونم .... چون منم همین مشکل رو داشتم و هنوز هم کمی دارم. عرض کنم که: برای اینکه خوابتون نگیره: ۱- دمای اتاق رو پایین بیارید. و سعی کنید تو اتاقی که درس میخونید دمای اتاق پایین باشه و هوا خنک باشه و اصلا گرم نباشه ۲- و دوم اینکه تو اتاقی که میخوابید درس نخونید و موقع درس هم کنار بخاری این کارو نکنید. ۳- صبحها درسها رو سریعتر از حد معمول بخونید. ریتم خوندن رو از حد معمول کمی تندتر کنید. ۴-یکم ارادتون رو بیشتر کنین. این راه حلها برای من موثر بوده. امیدوارم برای شما هم موثر باشه. |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - hsh88 - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۰۸ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۲۹ ب.ظ)daneshju-arshad-manesht نوشته شده توسط:ببخشید خانوم بودنت رو اینجا لا اقل و حساس بودنت را نشون نده!(03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۲۳ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: من ورزشکار نیستم، ولی ورزشکاران را دوست دارم . این چه تیکه ایی هست که میندازی؟؟خدا نکرده مشکلی با من داری؟ دوست عزیز من توی دانشگاه خودمون توی شبانهها اول شدم و متاسفانه یا خوشبختانه روحکک خبر نداشت ،از دکتر تنهایی و سازمان سنجش هم پرسیدم گفتند باید رتبه یک کل (یعنی روزانه و شبانه)بشم در ضمن من ادعایی در مورد کنکور ندارم اکه روشن شدید که حله اگه نه بگید تا بازم از زندگی نامم بگم امان از دست... |
سوال در مورد شیوه تست زدن! - javadjj - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۱۱ ب.ظ
ورزش صبحگاهی اخر روحیه هستش توصیه شدید میکنم! من که مثل تراکتور شدم از ۷ صبح تا ۱۱ شب البته استراحت نهار و شام هم دارم اما به اندازه کافی!!!! من هروقت خونه درس میخونم بازدهی و خوندم نصف روزهایی هستش که تو کتابخونه هست البته شهر ما یه کتابخونه هست که یه بخض مخصوص داوطلبین دکترا و ارشد گذاشته که خوب به لحاظ فضا و جو درس خوندن عالیه.دیگه خوب افاق بایدخوند نمیشه که نخونی و قبول بشی این رو برای خودت باید دیکته کنی |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - mosavat - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۸ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۰۸ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۲۹ ب.ظ)daneshju-arshad-manesht نوشته شده توسط:ببخشید خانوم بودنت رو اینجا لا اقل و حساس بودنت را نشون نده!(03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۲۳ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: من ورزشکار نیستم، ولی ورزشکاران را دوست دارم . |
سوال در مورد شیوه تست زدن! - mahdi20 - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۱۲ ب.ظ
hsh88 جان: Relax , Relax , More Relax |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - mosavat - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۱۴ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۵۱ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۲۳ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: من ورزشکار نیستم، ولی ورزشکاران را دوست دارم . دوست عزیز ، ولی من فکر میکنم این چیزا شاید الزاما ربطی به دمای اتاق و درس خوندن توی اتاق و اینا نداشته باشه ، آخه من خودم همیشه توی اتاق شخصی خودم درس میخونم ، بعضی وقتا که هوا واقعا سرده و دست و پای آدم یخ میکنه و نمیشه بخاری رو کم کرد ، ولی هیچکدوم از این شرایط روی درس خوندن من تاثیری نمیذاره ، تازه بعضی وقتها آخر شبها که همه میخوان بخوابن من سر حال میشم که یکی دو ساعت بیشتر بیدار بمونم و تمرین حل کنم ، من فکر میکنم استرس خاص این روزها خیلی خیلی تاثیرگذار تره ، اگه بشه با استرس و مشکلات روحی این روزها کنار اومد خیلی خوبه |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - mosaferkuchulu - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۱۷ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۶ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: ببخشید بچهها قهوه خوبه؟آخه من احساس میکنم مغز عادی خیلی بهتر کارایی داره!یعنی مثلا اگه به زور قهوه نخوابم خوردن قهوهی زیاد تو دراز مدت با عث کم خونی می شه که کم خونی خودش یکی از عامل های خستگی زود هنگامه! |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - Soheil - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۸ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط:خواهش میکنم(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۲۳ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۰ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: یکی از راهکارها برای پریدن خواب نرمش کردنه!فکر نمیکنید خود خواب کمتر از این کارا طول می کشه! تازه فکر کنم وزنه زدن و دو ۴*۱۰۰ متر و یه دست شطرنج و ... رو فراموش کردیدا!!! (۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:میبینم روزی رو که آفاق خانم جواب سوالات درسی بچهها رو هم با این شکلک هاش میده!!! |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - mosaferkuchulu - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۰ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۳۸ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۸ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط:خواهش میکنم(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۲۳ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:(03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۰ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: یکی از راهکارها برای پریدن خواب نرمش کردنه!فکر نمیکنید خود خواب کمتر از این کارا طول می کشه! تازه فکر کنم وزنه زدن و دو ۴*۱۰۰ متر و یه دست شطرنج و ... رو فراموش کردیدا!!! مگه بده؟ اینم یه ابتکاره!!!! |