![]() |
کنکور ۹۳ گرایش نرم، ماه اردیبهشت - نسخهی قابل چاپ |
RE: کنکور ۹۳ گرایش نرم، ماه اردیبهشت - shokofe - 06 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ب.ظ
کسی هست که شروع به خوندن clrs (ساختمان داده) کرده باشه؟ چقدرشو خونده؟ من شروع کردم ولی خیلی کند پیش میرم!!! |
RE: کنکور ۹۳ گرایش نرم، ماه اردیبهشت - reyhaneh64 - 07 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ق.ظ
CLRS در ابتدا کند پیش میره اما اگر رو غلتکش بیفتی بعد یه مدت روتین میشه و ازش سریع رد میشی. نگران نباش. به نظرم تا آخر اردیبهشت میتونی روی جلد ۱ گریمالدیو تمریناش + ۲۵ درصد اول ساختمان ( طبق برنامه پارسه)حساب کنی و به خوبی تمومشون کنی. موفق باشی. |
کنکور ۹۳ گرایش نرم، ماه اردیبهشت - kingxerxes - 07 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۰ ب.ظ
سلام دوستان من میخوام واسه ارشد نرم شروع به خوندن کنم و برم کتاب تهیه کنم. کنکور ۹۲ رو آزمایشی شرکت کردم . به نظرم میشه با یکم خوندن رتبه ۲ رقمی اورد. میشه واسه درسا منبع واسه تست و خوندن پیشنهاد بدید.هفته دیگه نمایشگاه کتابه میخوام تا جایی که میشه کتابا رو بگیرم. واسه کنکور آزمایشی هم میخوام آزمون های تسلط سنجش رو ثبت نام کنم .نظرتون چیه؟ |
RE: کنکور ۹۳ گرایش نرم، ماه اردیبهشت - shokofe - 07 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ق.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط: به نظرم تا آخر اردیبهشت میتونی روی جلد ۱ گریمالدیو تمریناش + ۲۵ درصد اول ساختمان ( طبق برنامه پارسه)حساب کنی و به خوبی تمومشون کنی. مرسی از راهنماییتون، من نتونستم کتاب گریمالدی پیدا کنم و از روش شروع کنم فقط کتاب دکتر قلی زاده رو دارم که اونم چون همه گفتن خوندنش بی فایده اس فقط و فقط گریمالدی، دیگه سرد شدم و شروعش نکردم ![]() نمیدونم چکار کنم! |
RE: کنکور ۹۳ گرایش نرم، ماه اردیبهشت - reyhaneh64 - 08 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ)shokofe نوشته شده توسط: مرسی از راهنماییتون، من نتونستم کتاب گریمالدی پیدا کنم و از روش شروع کنم فقط کتاب دکتر قلی زاده رو دارم که اونم چون همه گفتن خوندنش بی فایده اس فقط و فقط گریمالدی، دیگه سرد شدم و شروعش نکردم سایت انتشارات فاطمی ظاهرا موجوده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. البته من پارسال جلد ۳ رو نمایشگاه پیدا نکردم گفتن تموم شده چاپش.زنگ زدم خود النتشارات،برام ارسال کردن. میتونی تست کنی |
RE: کنکور ۹۳ گرایش نرم، ماه اردیبهشت - Behzad TP - 08 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ب.ظ
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ)shokofe نوشته شده توسط: مرسی از راهنماییتون، من نتونستم کتاب گریمالدی پیدا کنم و از روش شروع کنم فقط کتاب دکتر قلی زاده رو دارم که اونم چون همه گفتن خوندنش بی فایده اس فقط و فقط گریمالدی، دیگه سرد شدم و شروعش نکردم هر چهار جلد گریمالدی انتشارات فاطمی به همراه راهنمای مسائل در این آدرس موجوده می تونید سفارش بدید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |