خداحافظ!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: خداحافظ!! - luna - 01 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۳۶ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: ببخشیدا ما هم آرزوی شوهر کردن نداریم(مثل بعضیا) خوب شما نبایدم آرزوی شوهر کردن داشته باشید!!!(این خیلی منطقیه) |
RE: خداحافظ!! - Masoud05 - 01 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۳۴ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۴ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:بله این جواب دختر خانم هایی هست که میگن به سربازی فکر نمیکنن( خوب معلومه که نباید فکر کنن)(01 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۳۶ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: ببخشیدا ما هم آرزوی شوهر کردن نداریم(مثل بعضیا) |
خداحافظ!! - محسن هنرمند - ۰۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۳۴ ب.ظ
جسارت به دوستان نشه خواهشا به هم تیکه نندازید اینجوری صورت خوشی نداره. |
RE: خداحافظ!! - Masoud05 - 01 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۳۷ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۵۰ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۳۶ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۲ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: ما آرزوی سربازی رفتن نداریم....ببخشیدا ما هم آرزوی شوهر کردن نداریم(مثل بعضیا) شما بطور کلی از ماجرا منحرف شدید، بابا این جا برا خداحافظی نه شروع یه رابطه( ازدواج) منم که فردا دارم میرم و همه شماها رو به خدا میسپارم. (۰۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۳۴ ب.ظ)محسن هنرمند نوشته شده توسط: جسارت به دوستان نشه خواهشا به هم تیکه نندازید اینجوری صورت خوشی نداره.عیبی نداره بعد از یه دوره طولانی فشار درس، یه کم شوخی بد نیست تازه اونم شوخی که توهین درش نیست و فقط جنبه طنز داره، بعدش هم خیلی از ماها داریم میریم سربازی و این یعنی ۱ ماه جدایی از دوستان . فکر کنم شما تازه مهمان ما شدید، اما من و بقیه دوستان حداقل ۶ ماه هر روز با هم درس میخونیم. راستی نکته دیگه ای که هست اینه که ماها فقط بفکر شوخی و اینکارا نیستیم، بلکه هدف فقط درسه مثلاً تو همین چند روز ببینید چقدر پست علمی داشتیم. |
RE: خداحافظ!! - ف.ش - ۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۳۷ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۵۰ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۳۶ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۲ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: ما آرزوی سربازی رفتن نداریم....ببخشیدا ما هم آرزوی شوهر کردن نداریم(مثل بعضیا) شما برید من منتظر میمونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چند ماه که چیزی نیست ۱۰ سالم اگه سربازیتون طول کشید من اینجا هستم |
خداحافظ!! - hsh88 - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۳۰ ب.ظ
=))))))))))))) |