تالار گفتمان مانشت
سطح سوالات ریاضی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
سطح سوالات ریاضی - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۸ ق.ظ

خوب این اصلا دور نداره یعنی دور به طول صفر داره پس بازم زوجه!!
یعنی گفته طول همه دورهاش زوجه نگفته اگه دور نداشت که!

سطح سوالات ریاضی - delta - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۳۲ ق.ظ

اون سوال اول محساباتا من ۹۳% بدست می اوردم (تو گزینه‌ها نبود ۰/۹ و ۰/۹۹۹ بودن)حالا نمیدونم من خسته بودم و اشتباه حل میکردم من حتی از خستگی زیاد جع و تفریق ساده هم نمیتونستم حساب کنم

سطح سوالات ریاضی - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۴۱ ق.ظ

اون سوال رو من فکر کنم ۰/۸۹ درآوردم ولی اصلا به جوابم مطمئن نبودم!!

۴۴ رو من ۲ بدست آوردم اشتباس؟!

RE: سطح سوالات ریاضی - parvaz_hj - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۳۳ ب.ظ

دیگه نمی دونم والا!!!!! من دیشب کتاب گسسته را مدام نگاه می کردم اصلا حرفی از دور زوج نمی تونیم بگیم معادله اما اون دو تای دیگه رو حتی نوشته بود شرط لازم و کافین

RE: سطح سوالات ریاضی - hatami - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۷ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۳۲ ق.ظ)delta نوشته شده توسط:  اون سوال اول محساباتا من ۹۳% بدست می اوردم (تو گزینه‌ها نبود ۰/۹ و ۰/۹۹۹ بودن)حالا نمیدونم من خسته بودم و اشتباه حل میکردم من حتی از خستگی زیاد جع و تفریق ساده هم نمیتونستم حساب کنم
منم ۹۳ % به دست آوردم که نزدیکترین گزینه همون ۹۰% بود منم ۴۴ را گزینه ۲ زدم فکر کنم درست باشه

سطح سوالات ریاضی - امیدوار - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۲۰ ب.ظ

آره سوال ۴۴ محسابات ۰/۹۳ بدست میاد که نزدیکترین گزینه که تو سوال هم گفته دقیق ترین گزینه ،میشه گزینه ۲/
که اختلافش با ۰/۹۳ فقط ۰/۰۳ است گزینه ۱، اختلافی حدود ۰/۰۳۵ و گزینه ۴ هم ۰/۰۶ و گزینه ۳ هم ۰/۰۸ اختلاف داشت.

RE: سطح سوالات ریاضی - saeidm - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۳۴ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۱۷ ق.ظ)parvaz_hj نوشته شده توسط:  
(29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۲۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  
(29 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۵ ق.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط:  
(28 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  مطمئنید؟!

وای نه!!!! نگو که اشتباه خواندم!!!! خودم تقریباً شک دارم!!! ولی تا اونجایی که میدونم نوشته بود "دوری وجود داشته باشد که طولش زوج باشه" الآن میشینم گریه میکنم...
آره الان که سوالا رو دیدم مطمئن شدم!
اشکالی نداره منم خیلی غلط دارم، مخصوصا یه سوال آسون نظریه رو بی دقتی کردم خفن!

افاق جان مطمئن باش گزینه ۱ درسته هرسه اصلا معادل نیست !!!
می دونی چرا ؟؟؟؟
شما یه گراف خیلیییی ساده بگیر مثل
O------O
خوب این گراف هست دیگه!!! اما!!! دو بخشی هست و دو رنگی اما به دور زوج طولی وجود نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این که به ذهنم خورد دیگه مطمئن شدم معادل نیستند!!!!
نظر دوستان ؟؟؟؟؟؟

اینم یه گرافی هستش که با دو رنگ میشه رنگ کرد ولی دو بخشی نیست:
O--------O------O
به نظر من گزینه ۲ درسته

سطح سوالات ریاضی - zr2358 - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۵ ب.ظ

به نظر گزینه ۴ درست میاد متاسفانه
توی کتاب پوران صفحه ۲۰۶ نوشته هر گرافی که بشه با دو رنگ رنگ آمیزی کرد دو بخشیه و بالعکس
پس الف و ب صد در صد معادلند
ولی آیا جیم هم با اونا معادله یا نه... به نظر میاد معادل باشه ولی چرا توی هیچ کتابی تعریف به این سادگی که اگه گرافی دوری به طول زوج نداشته باشه گرافی است دو بخشی جای تامل داره و احتمالا بشه یه مثال نقض براش زد. چون اگه درست باشه عدم ذکر چنین نکته ای توسط پوران بعیده...
من که گزینه الف زدم و امیدوارم الف درست باشه

RE: سطح سوالات ریاضی - mehr.iman - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۶ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۷ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط:  
(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۳۲ ق.ظ)delta نوشته شده توسط:  اون سوال اول محساباتا من ۹۳% بدست می اوردم (تو گزینه‌ها نبود ۰/۹ و ۰/۹۹۹ بودن)حالا نمیدونم من خسته بودم و اشتباه حل میکردم من حتی از خستگی زیاد جع و تفریق ساده هم نمیتونستم حساب کنم
منم ۹۳ % به دست آوردم که نزدیکترین گزینه همون ۹۰% بود منم ۴۴ را گزینه ۲ زدم فکر کنم درست باشه
منم دو زدم،تو خونه با ماشین حساب که حساب کردم هم دقیقا همون گزینه دو به دست میاد.

سطح سوالات ریاضی - saeidm - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۵۴ ب.ظ

سوال ۴۸ ریاضی چند میشد؟. من گزینه یک زدم
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۵ ب.ظ)zr2358 نوشته شده توسط:  به نظر گزینه ۴ درست میاد متاسفانه
توی کتاب پوران صفحه ۲۰۶ نوشته هر گرافی که بشه با دو رنگ رنگ آمیزی کرد دو بخشیه و بالعکس
پس الف و ب صد در صد معادلند
ولی آیا جیم هم با اونا معادله یا نه... به نظر میاد معادل باشه ولی چرا توی هیچ کتابی تعریف به این سادگی که اگه گرافی دوری به طول زوج نداشته باشه گرافی است دو بخشی جای تامل داره و احتمالا بشه یه مثال نقض براش زد. چون اگه درست باشه عدم ذکر چنین نکته ای توسط پوران بعیده...
من که گزینه الف زدم و امیدوارم الف درست باشه

درسته. اینم اشتباه زدیم

RE: سطح سوالات ریاضی - zr2358 - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۱۷ ب.ظ

هوراااااا
بالاخره یه مثال نقض پیدا کردم
صفجه ۲۶۷ پوران سوال ۳۹
این گراف همه دورهاش طولشون زوجه ولی نمیشه با ۲ رنگ رنگش کرد و دوبخشی نیست
پس گزینه الف درسته
نظرتون چیه؟

[attachment=430]

سطح سوالات ریاضی - hsh88 - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۴۵ ب.ظ

وا!