تغییر حوزه ی امتحانی! - نسخهی قابل چاپ |
تغییر حوزهی امتحانی! - mehr.iman - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۳ ب.ظ
احتمالا پول اون دوتا اسام اسی که دادنو هم موقع اعلام نتایج باید بریزیم به حسابشون تا نتایجو نشون بدن. |
RE: تغییر حوزهی امتحانی! - ف.ش - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۷ ب.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط: سلام هرچند دیر ولی من پوستم کنده شد به خاطر این انتخاب حوزه توسط این سازمان سنجش ملعون.منم پارسال علوم کامپیوترم دانشگاه صنعتی بود و مهندسیم دانشگاه اصفهان. مجبور شدم ۱ ساعت زودتر پاسخبرگم رو بدم که به مهندسی برسم!!! امسال علوم کامپیوتر دانشگاه پیام نور کهندژ بود و مهندسیم دانشگاه اصفهان. بازم امسال نزدیکتر بود! این دانشگاه پیام نور هم امکاناتش خوبهها لااقل صندلیهاش چوبی و نو بود دانشگاه اصفهان که صندلی هاش فلزی و قدیمی و دسته هاش هم به سمت زمین سرازیر شده بود!!! فقط من نمیدونم این دانشگاه پیام نور چرا توی کلاساشون ساعت نداشتن قاب عکس داشتن ساعت نداشتن!!! |
RE: تغییر حوزهی امتحانی! - Mozhgan - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۵۵ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۷ ب.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط: سلام هرچند دیر ولی من پوستم کنده شد به خاطر این انتخاب حوزه توسط این سازمان سنجش ملعون. سلام و خسته نباشید به همهی دوستان، ولی من میگم بازم خوش به حال شما که تهران ساکن نیستین، بازم بیشتر امید دارید که به مقصد برسید، دیگه مثه ما گرفتار این ترافیک شدید نیستید، نمونش بچه هایی که مثه من دانشگاه شهید بهشتی افتاد بودن مخصوصا دیروز صبح، واقعا چه لذتی بردیم از ترافیک بزرگراه چمران و ... وحشتناک شده بود،همش استرس! دخترایی که با چشم اشکی و تپش قلب شدید وارد حوزه میشدن، تصور کنید که حالا اگه دوتا قطره بارونم میومد که دیگه هیچی |
RE: تغییر حوزهی امتحانی! - ۵۴m4n3h - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۵۵ ب.ظ)Mozhgan نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۷ ب.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط: سلام هرچند دیر ولی من پوستم کنده شد به خاطر این انتخاب حوزه توسط این سازمان سنجش ملعون. منم شهید بهشتی بودم! پدرم گفتن اگه ترافیک باشه، ۱/۵ ساعت توی راه خواهی بود، از همین جهت من ساعت ۱۲ از خونه حرکت کردم، این قدر خیابونا خلوت بود اون موقع، که من ۱۲:۳۰ شهید بهشتی بودم ) |
RE: تغییر حوزهی امتحانی! - Helmaa - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۳۲ ب.ظ
من هم امتحانم صبح بود زود زدم بیرون اولش که ماشینمون روشن نمیشد بعد که روشن شد مرتب خاموش میشد تا بالاخره درست شد یه خورده از مسیر که گذشتیم تصادف شده بود و پشت ترافیک موندیم نزدیکیهای حوزه امتحانی هم نزدیک بود خودمون تصادف کنیم. چون هوا بارونی بود و اینجا نیز ایران است .در کل به خیر گذشت |
تغییر حوزهی امتحانی! - Maryam-X - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ
بچهها یه چیز جالب بگم..: کسی که توی امتحان کامپیوتر پشت سر من نشسته بود (هم ۵ شنبه و هم جمعه)دقیقا همون کسی بود که توی امتحان آی تی پشت سر من نشسته بود و از همه جالبتر دقیقا همون کسی بود که توی امتحان پارسال کنارم نشسته بود! (البته من سال قبل آزمایشی دادم) |
RE: تغییر حوزهی امتحانی! - javadjj - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۱۳ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: بچهها یه چیز جالب بگم..:اااا دقیقا برا من هم همینطور بود فک کنم یه ترتیب خاصی داشته پارسال و امسال-منم با همونی که سال قبل کنارم بود دوباره هم کنارم افتاد واقعا تعجب کرده بودم |
RE: تغییر حوزهی امتحانی! - mehr.iman - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: بچهها یه چیز جالب بگم..:حالا جالبترش اینه که وقتی قبول شدی رفتی سر کلاس باز ببینی کنارت نشسته |
RE: تغییر حوزهی امتحانی! - Maryam-X - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۳۹ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: بچهها یه چیز جالب بگم..:حالا جالبترش اینه که وقتی قبول شدی رفتی سر کلاس باز ببینی کنارت نشسته انشا الله که اینطور باشه... چون وقتی سر امتحان آی تی دیدمش بدجوری توی دلم خالی شد... آخه پارسال که قبل از امتحان با هم حرف می زدیم ظاهرا خیلی خونده بود.(رتبهی سال قبلترش ۳۰۰ شده بود) اصلا باورم نمیشد دوباره مجبور باشه امتحان بده.گفتم این که قبول نشده باشه وای به حال من!!! واقعا براش دعا می کنم قبول شه |
RE: تغییر حوزهی امتحانی! - mehr.iman - 06 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۶ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:کنکور ارشد یه جورایی شانسی شده،با این سوالایی که میدن هیچ تضمینی وجود نداره کسی که مثلا امسال رتبش بشه ۳۰۰ سال بعد اگه بیشتر بخونه بهتر بشه شاید بدتر بشه چون اصلا سنجش عادلانه نیس و دانش افراد به درستی مقایسه نمیشه.(05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۳۹ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: بچهها یه چیز جالب بگم..:حالا جالبترش اینه که وقتی قبول شدی رفتی سر کلاس باز ببینی کنارت نشسته امیدوارم هر جفتتون قبول شین. حالا یه چیز جالب بگم: روز جمعه بعد از اینکه ۱۰۰ دقیقه تموم شد و دفترچه هارو جم کردن یکی نشسته بود میگفت من هوش شرکت کردم دفترچه هوشو نمیدن؟!!!!!!!!!!! |
RE: تغییر حوزهی امتحانی! - Maryam-X - 06 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۳ ق.ظ
خیلی بامزه بود دور و بریای من تو امتحان آی تی کاملا حرفه ای! و در امتحان کامپیوتر کاملا سیاهی لشکر بودند! قبل جلسه می خواستم ساعتم را تنظیم کنم به یکیشون گفتم ساعت شما چنده؟ اولی گفت:مگه ساعتم باید می آوردیم؟؟؟ دومی گفت:ساعت می خوای چیکار؟وقتی امتحان شروع بشه خودشون می گن.وقتی هم وقت تموم بشه خودشون اعلام می کنن. سومی گفت:ااااا باباااااا این دختره معلوم نیست چقدر خونده!!!!!.ساعت آورده سر جلسه!!!!!!!؟ تو دفترچهی تخصصی هم وسطای جلسه تو این فکر بودم وقت کم نیارم.سرم رو بلند کردم دیدم دور و برم خالیه و همه رفتند! یا زیادی خونده بودند یا ... |
RE: تغییر حوزهی امتحانی! - mehr.iman - 06 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۱ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۳ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: خیلی بامزه بودمن اولش فک کردم طرف داره شوخی میکنه ولی واقعا داشت جدی میگفت به ظاهرشم نمیخورد شوخی کنه(عینک ته استکانیو ... ) بهش گفتم بابا همرو با هم دادن دیگه گفت ا دیدم چقد وقتش زیاد شده بودا! |
تغییر حوزهی امتحانی! - Maryam-X - 06 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۲ ب.ظ
آره...ضد حال بزرگیه... تصور کن این اتفاق برای خودمون می افتاد. من هم اگر قبلش خبر رو توی مانشت نخونده بودم بعید نبود همچنین دسته گلی به آب ندم. سازمان سنجش باید قبل از امتحان این خبر رو اعلام می کرد. |