رایانش ابری (Cloud Computing) - نسخهی قابل چاپ |
RE: رایانش ابری (Cloud Computing) - alma90 - 04 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ق.ظ
در مورد امنیت ابر مطلب میخام...کسی داره؟؟؟؟ خیلی نیاز دارم |
رایانش ابری (Cloud Computing) - beigzadeh - 11 آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ
سلام دوستان کسی از شما در مورد روش TPA که مربوط به امنیت ذخیره سازی داده ها در رایانش ابری هست، مقاله یا قایلی داره برای من بفرسته؟؟؟ ایمیل: a.beigzadeh@mailfa.org |
RE: رایانش ابری (Cloud Computing) - sepideh67 - 14 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ق.ظ
کسی هست در مورد تست های نرم افزاری در محیط کلود کار کرده باشه و یا مقاله داشته باشه؟ لطفا کمک کنید اگر کسی هست که میتونیم روی این موضوع با هم کار کنیم بهم خبر بده من ترم ۲ ارشد طراحی و تولید نرم افزار هستم |
RE: رایانش ابری (Cloud Computing) - raaheee - 06 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ب.ظ)reza.mahmodi71 نوشته شده توسط: با عرض سلام و خسته نباشیید سلام گویا در مورد رایانش ابری مقاله و پایان نامه دارین ! اگه برام بفرستین ممنون میشم آیا رایانش ابری در هوش تجاری و تجارت الکترونیک هم کاربرد موثر داره!؟ در موارد دیگه ی هوش مصنوعی و تجارت الکترونیک یا هوش تجاری اگه مطلبی داشتین به بنده هم ارسال بفرمایید ممنون میشم باتشکر fhm1390@yahoo.com |
RE: رایانش ابری (Cloud Computing) - mona.sharifian - 17 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۱۴ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ)sanar.m نوشته شده توسط:(11 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: سلام.منم مشهد نیستم salam man mashhadam chetor mitunam biam begiram |
رایانش ابری (Cloud Computing) - ثانی - ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۰ ب.ظ
منم لازم دارم اصلا مطلب راجع به زمانبندی در رایانش ابری نیست میشه به منم کمک کنید وقتم خیلی کمه ممنونم. |
رایانش ابری (Cloud Computing) - reyhane_88 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ
سلام دوستان منم پایان نامم در مورد cloud computing هست ( البته به پیشنهاد یکی از اساتید ) در مقطع کارشناسی .چند روزه دارم در موردش سرچ و مطالعه میکنم. دو تا سوال دارم : ۱- با توجه به اینکه واسه مقطع کارشناسی میخوام ارائه بدم لازم در یک مورد خاصی از کلود تمرکز کنم یا اینکه کلی توضیح بدم و مقایسه و روش های در حال استفاده و بروز بگ م کافیه ؟؟؟ ۲- من در مورد زبان جاوا و ... اگاهی ندارم .. اصلا واسه کار کردن اونم به صورت فقط تحقیقاتی روی این موضوع واسه پیشنیاز و شروع لازم به چه اطلاعات اولیه ای هست ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید |
RE: رایانش ابری (Cloud Computing) - crevice - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ق.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ)reyhane_88 نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام دوست عزیز. کار شما مشکل خواهد بود به لحاظ اینکه در مقطع کارشناسی و درزمان محدود یک ترم میخواید روی یه بحث تحقیقاتی کار کنید که شاید تا پیش از این به فعالیت توی چنین فضایی عادت نداشته اید. بهرحال شما اول باید تایتل فیلد تحقیقاتی خودتون رو پیدا کنید و سپس شروع به مطالعه و تحقیق کنید تا به عبارتی توی دنیایی از مقالات میسلد نشید. به نظر من با کمک همون استادتون سابجکت دقیقتون رو انتخاب کنید و احتمالا در حد یک survey و پیدا سازی و مقایسه از شما انتظار دیگری نداشته باشند. موفق باشید |
RE: رایانش ابری (Cloud Computing) - reyhane_88 - 08 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ)reyhane_88 نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام دوست عزیز. سلام ممنون . با استادم که صحبت کردم ایشون فرمودن در مورد معماری پردازش ابری کار کنم... سرچ هایی انجام دادم و در مورد : زیرساخت های پردازش ابری- لایه های تشکیل دهنده- انواع ابرها - مطالبی پیدا کردم ولی چون هر کدوم از اینها موضوع یک فصل باشه مطالبم خیلی کامل نیست ... از دوستان کسی کتاب و یا منبعی فارسی سراغ داره؟؟ یک سایت پیدا کردم ولی باید عضو بشیم هر کار کردم نشد crc.aut.ac.ir |
RE: رایانش ابری (Cloud Computing) - crevice - 08 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ)reyhane_88 نوشته شده توسط: سلام ممنون .در مورد مطالب فارسی من اطلاع خاصی ندارم متاسفانه. ولی فکر نکنم به منبع خوبی بتونید در زبان فارسی برسید! تا جایی که یادمه یه کتاب به اسم cloud bible بود.ولی در کل پیشنهاد من به شما اینه: در همین زمینه ای که میخواید کار کنید توی scholar.google.com به دنبال survey برای مطلب مورد نظرتون بگردید و اگر دیدید پیپر سروی خوبی نیست دیگه چاره ای جز خوندن ۱۰،۱۵ پیپر خوب توی این زمینه نخواهید داشت. بعد حالا میتونید از این سروی یا سایر پیپر های دیگه اطلاعات مستخرج شده کلیدی و مورد علاقه خودتونو روی کاغذ بیارید و ازش برای مشخص شدن دقیق صورت مسئله تون استفاده کنید. موفق باشید در مورد سایت مورد نظر هم امیدوارم بچه های این دانشگاه از دستم ناراحت نشن ولی باید بگم که هیچ دردی رو از شما دوا نمیکنه! اینجا موجودیتش اینه: یه پولی بوده باید خرج میشده! |
رایانش ابری (Cloud Computing) - mehr 93 - 11 فروردین ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ب.ظ
سلام کسی در مورد بهبود زمانبندی کارها در کلود مقاله نداره؟ |
RE: رایانش ابری (Cloud Computing) - mohamad--figo - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ)reyhane_88 نوشته شده توسط:سلام.من به شما کتاب مرجع :(10 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ)reyhane_88 نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام دوست عزیز. Advanced in Computer Science and Its Applications CSA 2013 رو پیشنهاد میکنم.در گوگل سرچ کنید حتما میتونید پیداش کنید.اگرچه شاید ترجمه سخت باشه ولی آخر کار، درک خودتون از موضوع بالاتر میره. |
رایانش ابری (Cloud Computing) - sepideh67 - 02 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۰۲ ب.ظ
سلام دوستان کسی مبحث زمانبندی کار در کلود کار میکنه؟؟؟ من چندتا اشکال دارم لطفا اگه کسی هست کمک کنه |
رایانش ابری (Cloud Computing) - sara_omd - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ
چقدر خوب میشد اگه این بحث ادامه پیدا می کرد و هر کس هر کمکی در این زمینه از دستش بر می اومد دریغ نمی کرد من در زمینه cloud database به دنبال یک مقاله- کتاب -پایان نامه -تز و .... خوب و بدرد بخور می گردم مقاله زیاد سرچ کردم اما یه مقاله خوب و کلی که یه دید کلی از پایگاه داده ابری بهم بده و همه ی نکات رو در بر بگیره پیدا نکردم دوست دارم یه نفر پیدا بشه چندتا مقاله بهم معرفی کنه که مکمل هم باشن یا اگه پایان نامه یا تزش در این زمینه بوده بهم پیغام خصوصی بده ایمیل بدم برام میل کنه |
RE: رایانش ابری (Cloud Computing) - Amir V - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ)sara_omd نوشته شده توسط: چقدر خوب میشد اگه این بحث ادامه پیدا می کرد و هر کس هر کمکی در این زمینه از دستش بر می اومد دریغ نمی کردسلام. اینا رو بخون. توی مقدمه احتمالا در مورد Cloud database حرف زده باشن و Reference هم زده باشن. اون Referenceهایی که مرتبطه رو هم بخون. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |