تالار گفتمان مانشت
منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - aydingol - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ

(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ)sanar.m نوشته شده توسط:  من خیلیا رو دیدم که حرف trex جان رو میزدن
واااااااااااااااااااااااااااااااای پس چیکار کنیم؟
اینجا آدم جای اینکه به یه اتفاق نظر برسه بیشتر گیج میشه

ببین دوست من
به نظر من بهتر آی تی بخونی
این رشته جای پیشرفت زیاد داره. البته نه اینکه نرم افزار جای پیشرفت نداره .
و در مورد شبکه هم باید بگم درس فوق العاده شیرینیه و بشین از روی از کراس بخون

منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - خانه سبز - ۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ

(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ)sanar.m نوشته شده توسط:  من خیلیا رو دیدم که حرف trex جان رو میزدن
واااااااااااااااااااااااااااااااای پس چیکار کنیم؟
اینجا آدم جای اینکه به یه اتفاق نظر برسه بیشتر گیج میشه

خب چرا دوگانه صحبت می کنید
خودتون می گید خیلی ها هستن حرف من رو میزدن
یعنی می خوای منطق خودتون وصحت و جامعیت نظر خودتون رو در مقابل خیلی ها که با من هم عقیدن و تجربه بدی داشتن
یک - یک مساوی بدونید؟
جواب مشخص هستش درسته تلخ هست حقیقت ولی چاره ایی نیست.

RE: منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - sanar.m - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ

(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط:  
(10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ)sanar.m نوشته شده توسط:  

خب چرا دوگانه صحبت می کنید
خودتون می گید خیلی ها هستن حرف من رو میزدن
یعنی می خوای منطق خودتون وصحت و جامعیت نظر خودتون رو در مقابل خیلی ها که با من هم عقیدن و تجربه بدی داشتن
یک - یک مساوی بدونید؟
جواب مشخص هستش درسته تلخ هست حقیقت ولی چاره ایی نیست.

درسته trexجان.همونطور که گفتم از خیلیا شنیدم این حرفو.نظرتون محترمه
اما فک کنم من باید یه تصمیم درست بگیرم و همون مسیرو ادامه بدم.
ممنون از لطفتون که به من و همه دوستان مانشتی راهنمایی میدید
بازم راجع بهش فکر میکنم

منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - amirmoghadam - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ق.ظ

من نظرم را برای آقای فرداد در مورد اینجور تاپیکها فرستادم ولی انگار چیزی نگفتند.

این تاپیکهای اینجوری بیشتر گول زننده هستند تا راهنما. مگر در کنکور ارشد هر سال یک روند یکسانی برقرار هست که بشه بر اساس نظر سنجی رفت و دنبال کرد. در مورد سیستم عامل هم این هست.
امیدوارم کسی بدش نیاد ولی نمیدونم چرا تو مانشت بعد از کنکور بعضیها فوری مشاور تحصیلی میشن .
دوستانِ من ،حداقل بذارید کارنامه ها را سنجش اعلام کنه. تا معلوم بشه اونیکه در فلان درس بیشترین درصد را زده از رو چی خونده. هر چند که اونهم ملاک نیست.

امیدوارم مدیر مانشت کمی به بعضی توصیه ها و راهنمایی ها از طرف افراد مختلف حساسیت بیشتری نشان بدهند.

RE: منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - عزیز دادخواه - ۱۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ق.ظ

(۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط:  
(04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ)Avicenna نوشته شده توسط:  
(04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط:  کتابی که الکی میشد ...

(۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط:  بزارید اول من قطعی بگم کدوم ها اصلا نیست

سلام
شما در صورتی می تونید از کلمه "قطعی" استفاده کنید ....
درود
راهنمایی غلط نکردم.

قطعن راهنمایی شما بجا و صحیحه و باید کتابای مرجع خونده بشه اما یه تجربه کلی از کتابای مقسمی دارم اینه که برای کسانی که پایه ضعیف دارن (مثل من) کتابای مقسمی توی درک اولیه موضوع بخاطر شیوه بیان ساده خیلی تاثیر داره.من شبکه رو از کتاب مقسمی شروع کردم و توی فهم مطلب خیلی بهم کمک کرد گرچه باز هم نظر شما رو تایید میکنم که کامل نیست اما شیوه بیان خوبی داره و نکات خوبی داره که میتونه مکمل مناسبی برای کنکور باشه.

منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - MSZ - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ق.ظ

یه نکته ای در مورد درس شبکه تو دانشگاه های ما وجود داره و اون اینه که سرفصل های مربوط به این درس خیلی خیلی وسیع هستن!
من دانشجوی آی تی بودم و مجموعا ۱۰ واحد درس مربوط به شبکه گذروندم که اسماشون رو مینویسم:
شبکه های کامپیوتری ۱ (۳ واحد)
شبکه های کامپیوتری ۲ (۳ واحد)
مهندسی فناوری اطلاعات ۱ (۳ واحد) (تو خیلی از دانشگاه ها این درس معادل با درس مهندسی اینترنت هست)
آزمایشگاه شبکه (۱ واحد)

طراحان کنکور در سالهای اخیر نشون دادن که درس "شبکه های کامپیوتری" که تو کنکور ازش سوال طرح میشه، در واقع همه این ۱۰ واحد دوره لیسانس آی تی رو شامل میشه
از طرفی هم برخی دانشگاه های بزرگ مثل شریف و امیرکبیر که هیئت ممیزی دارن و میتونن به اختیار خودشون سرفصل های وزارت علوم رو رعایت نکنن، بعضی درس های دیگه هم میخونن... یکی از این درس ها "امنیت" هست...
اصلا بعید نیست که از نظر طراح ها، حتی این درس هم جزو دروس مربوط به شبکه تو کنکور باشه

همه این ها رو گفتم تا نهایتا به این نتیجه برسم که اولا چون مباحث مربوط به شبکه گستردگی خیلی زیادی داره و ثانیا چون دقیقا معلوم نیست که کدوم مباحث برای کنکوره و کدوم ها نیست، اصلا نمیشه تعیین کرد که خوندن فلان کتاب ها کافی هست یا نه

در واقع بر اساس تجربه سال ۹۲، نمیشه برای سال ۹۳ حرفی زد...
تجربه سال ۹۲ نشون داد که کسی که میخواد از این درس نتیجه خوبی بگیره، نباید به خوندن یکی دو تا اکتفا کنه و سعی کنه مطالب بیشتری رو از تو کتابای مختلف مطالعه کنه که این کار هم وقت زیادی رو میخواد و هم برنامه ریزی دقیقی نیاز داره

موفق باشین

RE: منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - aydingol - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ب.ظ

(۱۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ق.ظ)amirmoghadam نوشته شده توسط:  من نظرم را برای آقای فرداد در مورد اینجور تاپیکها فرستادم ولی انگار چیزی نگفتند.

این تاپیکهای اینجوری بیشتر گول زننده هستند تا راهنما. مگر در کنکور ارشد هر سال یک روند یکسانی برقرار هست که بشه بر اساس نظر سنجی رفت و دنبال کرد. در مورد سیستم عامل هم این هست.
امیدوارم کسی بدش نیاد ولی نمیدونم چرا تو مانشت بعد از کنکور بعضیها فوری مشاور تحصیلی میشن .
دوستانِ من ،حداقل بذارید کارنامه ها را سنجش اعلام کنه. تا معلوم بشه اونیکه در فلان درس بیشترین درصد را زده از رو چی خونده. هر چند که اونهم ملاک نیست.

امیدوارم مدیر مانشت کمی به بعضی توصیه ها و راهنمایی ها از طرف افراد مختلف حساسیت بیشتری نشان بدهند.
سلام دوست عزیز
البته نمی خواستم جوابتون تو تاپیک بدم تا مثل صحبت شما یه مورد غیرمربوط به حساب بیاد
اما ...
در رابطه با گول زنندگی تاپیک ... من از دوستانی که در ارشد امسال بودن خواستم که نظرشونو بر اساس تجربه بگن . حالااگر دوست عزیزی فریب می خورن براشون اظهار تاسف می کنم.
در مورد مشاور تحصیلی شدن سایر دوستان، شاید شما و صد البته دوستانی که کنکور امسال خوب به اتمام رسوندن زیاد علاقه مند به این تاپیک ها نباشن اما برای من که امسال کنکور جالبی ندادم و دوستانی که سال اولشون هست و می خوان از الان شروع کنن تاپیک های اینچنینی کمکی محسوب میشه
در مورد صحبت شما در رابطه اینکه  سنجش معلوم نمی کنه که از چه منابعی سوال میده ، درست می فرمائید اما بالاخره باید از جایی شروع کرد و چه بهتر  منابعی که در کنکور ۹۲ ... که چندی پیش برگزار شد ... استفاده شده را در اولویت قرار بدیم 
درضمن من قبل از باز کردن این تاپیک با یکی از مدیران مشورت کردم و تایید گرفتم مبنی بر باز کردن تاپیک.
البته خوشحال میشم مدیران مانشت اگر پست نامربوطی در این تاپیک می بینن کارهای لازم انجام بدن
با تقدیم احترام
موفق باشید

منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - aydingol - 17 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ق.ظ

دوستان من PDF کتاب فروزان دانلود کردم
سیاه سفید هستش
اکثر تصاویر نیازمند این هستن که رنگی باشن
کسی هست PDF رنگی اونو داشته باشه

Data Communications and networking