بررسی تستهای طراحی الگوریتم کنکور آی تی ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی تستهای طراحی الگوریتم کنکور آی تی ۹۲ - ali007 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ب.ظ)osho نوشته شده توسط: ه طول زوج منظور تعداد یال ها است نه وزن گراف. برادر من اگه تو سوال گفته بود که طول زوج منظور تعداد یالهاست درسته حرف شما قبوله..هیچ بحثی نیست. ولی تو این سوال نگفته که منظور از دوری با طول زوج تعداد یالهاست یا وزن یالها.. به طور پیش فرض وقتی تو سوال ذکر نمیشه طبق سوالات سنوات گذشته و کتاب clrs که رفرنس اصلی این درسه .یعنی اینکه منظور وزن یالهاست اونم با وزنهای متمایز .. به هر حال من دیگه این بحثو ادامه نمیدم ..ببینیم کلید سنجش چی میگه؟ موفق باشید |
RE: بررسی تستهای طراحی الگوریتم کنکور آی تی ۹۲ - ana_12345 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ
ذوستان این رو گزینه ۱ زده . ۳ نمی شه یعنی یعنی ۱۰۰ درصد سنجش درست می گه ؟؟؟؟ |
RE: بررسی تستهای طراحی الگوریتم کنکور آی تی ۹۲ - گنجشک - ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط: ذوستان این رو گزینه ۱ زده . منم با شما موافقم متاسفانه تازه به نظرم جواب سوالای ۴۷ و ۴۸ هم مورد داره..ای خدا دارم از ناراحتی سکته می کنم |
RE: بررسی تستهای طراحی الگوریتم کنکور آی تی ۹۲ - just4it - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ب.ظ
سلام بچه ها کسی اثبات ، راه حل ، یا مثال نقضی نداره که درستی گزینه ۳سوال ۴۸ مطابق دفترچه D رو نشون بده ... عددگلوگاهی --> درخت فراگیر کمینه |
RE: بررسی تستهای طراحی الگوریتم کنکور آی تی ۹۲ - mohammadjavadkho - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۵۷ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ب.ظ)just4it نوشته شده توسط: سلام بچه هامتاسفانه همون گزینه ای که سنجش اعلام کرده درسته! |
RE: بررسی تستهای طراحی الگوریتم کنکور آی تی ۹۲ - ana_12345 - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ق.ظ
سلام دوستان سوال ۳۹ الگوریتم رو می شه یه توضیح بدین چرا ۱ درست ؟ ایا کسی با این تست مشکل نداره به نظر من ۳ می شه . اخه توی بازگشت m تا رو بررسی نمی کنه ؟؟؟؟ لطفا نظرتون رو بگید اینجا سوال رو پرسیدم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |