تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - Helmaa - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ
شاید چون اون سه تا objects interactions ها رو نشون میدن اما usecase diagram واسه نشون دادن users interactions هست ،طراح سوال منظورش usecase diagram بوده . گرچه پایه اشون همین usecase diagram هست! |
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - admin - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ
با اینکه UC خیلی توی تحلیل استفاده میشه ولی جزو نمودارهای تحلیل شیگرا نیست. |
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - Helmaa - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ
تو کتاب پرسمن از ب بسم الله که رفته تو فصلهای شی گرایی از usecase diagram شروع کرده و بقیه رو از همین نمودار استخراج کرده و ... و چون تو UML هم ازش استفاده شده، فکر میکردم این نمودار مخصوص شی گرایی هست! خیلی ممنون آقای دکتر. |
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - pouya sal - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ
باشه اخه همینجوری که نمیشه ؟چرا use case diagram جزو نمودار های شی گرا نیست؟دلیلی ،منبعی ،مرجعی،یک سند مکتوب لطفا |
RE: تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - saho - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ)Helmaa نوشته شده توسط: تو کتاب پرسمن از ب بسم الله که رفته تو فصلهای شی گرایی از usecase diagram شروع کرده و بقیه رو از همین نمودار استخراج کرده و ... و چون تو UML هم ازش استفاده شده، فکر میکردم این نمودار مخصوص شی گرایی هست! ازاین نمودار وسنایوهای مربوط بهش میشه اشیا رو بدست اورد. درحالیکه دربقیه گزینه ها اشیا کاملا مشخص وارتباط هاشو نشون میده |
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - admin - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ق.ظ
دلیلش اینه که شما با UC نمیتونید روابط شیگرایی یا اشیا رو مدل کنید. UC مربوط به سناریوهای استفاده است. تنها میتونه تو تشخیص اشیا و روابطشون کمک کنه و نه مدل کردنشون. البته این سوال کلا بیخودیه. خیلی جالب نیست اینجور سوالها که مثلاً کدوم نمودار مال طراحی شیگرا هست. اساساً نمودارهای UML رو برای هر مقصدی میشه استفاده کرد و هیچ توافق خاصی هم وجود نداره. مثلاً یکی میتونه با UC بگه که من میتونم اشیا رو مدل کنم. خوب میشه این کار رو کرد!! ولی جالب نیست. سازندگان UML هم بر این عقیده بودن که این نمودارها بدون هیچ تفسیری ایجاد شدن. در طول زمان هر کسی میتونه یه جور ازشون تفسیر و استفاده کنه. این سوال خیلی خیلی بده و در حد کنکور ارشد نیست. |
RE: تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - saho - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ)pouya sal نوشته شده توسط: باشه اخه همینجوری که نمیشه ؟چرا use case diagram جزو نمودار های شی گرا نیست؟دلیلی ،منبعی ،مرجعی،یک سند مکتوب لطفاچون ارتباطی بین اشیا دیده نشده. از دید یه بازیگر نیازها بررسی میشه.حالا با کشیدین نمودار و نوشتن سناریو باید اشیا مورد نیاز رو استخراج کرد. در بقیه نمودار ها ما کاملا بااشیا سروکارداریم البته ابن براساس تحلیل من براساس جزوه درسیم وکتاب نرم افزار بود. شایدم اشتباه میکنم |
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - mehdi.nine - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ
سوال ۵۲ می شه گزینه ۴/ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینم لینک ویکی پدیا متاسفانه من که اشتباه زدم. |
RE: تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - saho - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ)mehdi.nine نوشته شده توسط: سوال ۵۲ می شه گزینه ۴/ اگه به ویکی پیدیا باشه سوال دوم شبکه هم میشه گزینه ۱ سوالش خیلی مبهمه منطقی اوناییروکنارهم قرار میده که همه کار ای وابسته بهم انجام میدن ارتباطی وقتی پیش میاد که همه عناصر روی یک ساختارداده تمرکز پردازش دارن حالا باید دید کدومش بهتره من منطقی زدم |
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - admin - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ق.ظ
برای مقایسه Cohesion مثل طراحی الگوریتم باید بدترین حالت رو در نظر بگیرید: در این حالت هنگامی که کلاسها بر اساس منطق جدا بشن ممکنه که چسبندگی کم باشه. چون درسته که دو قابلیت ممکنه از لحاظ منطقی ربط داشته باشن ولی ممکنه هیچ استفادهای از هم نکنن. در حالت تصادفی هم بدترین حالت مثل همون حالت قبل هست. در حالت ترتیبی یا زمانی باز بدترین حالت مثل قبلیها هست. با این تفاوت که یه ارتباط حداقلی بین اعضای کلاس وجود داره! و اما در حالت تقسیمبندی بر اساس قابلیت (ارتباطی!!!) همیشه یه حداقلی برای توی یه کلاس قرار دادن دو تا قابلیت وجود داره. و اگه از حدی کمتر باشه کلاس مجدد به دو تیکه شکسته میشه و یا قابلیتها به کلاسهای دیگهای مهاجرت میکنن. بنابراین در بدترین حالت مدل تقسیمبندی مبتنی بر قابلیت و ارتباط از همه بهتر عمل میکنه. در حالت متوسط این مدل باز مثل حالت بدترین هست ولی در مورد بقیه خیلی نمیشه نظر داد!! |
RE: تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - مورتن - ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ)Helmaa نوشته شده توسط: تو کتاب پرسمن از ب بسم الله که رفته تو فصلهای شی گرایی از usecase diagram شروع کرده و بقیه رو از همین نمودار استخراج کرده و ... و چون تو UML هم ازش استفاده شده، فکر میکردم این نمودار مخصوص شی گرایی هست! یعنی حتما میباید گزینه ای خارج از فصل شی گرایی میبود تا جواب میشد؟ مورد کاربرد برای تحلیل هست و اصلا فیزیکی نیست درحالیکه از موارد دیگه میشه مستقیما توی برنامه نویسی ویوژال یا بطور مستقیم و غیرمستیم استفاده کرد. |
RE: تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - Helmaa - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ)Helmaa نوشته شده توسط: تو کتاب پرسمن از ب بسم الله که رفته تو فصلهای شی گرایی از usecase diagram شروع کرده و بقیه رو از همین نمودار استخراج کرده و ... و چون تو UML هم ازش استفاده شده، فکر میکردم این نمودار مخصوص شی گرایی هست! نه دوست عزیز! حکایت یوزکیس دیاگرام تو این سوال شده مثل آدمی که به همه خوبی میکنه آخر سر هم به چشم نمی آد! چون از Actor ، Usecase و ارتباط بین Usecaseها و سناریویی که نوشته میشه تو تحلیل اون سه نمودار استفاده میشه برداشت من این بود که این نمودار ماهیت شی گرایی داره ،که همونطور آقای دکتر توضیح دادن چون صرفا اشیاء رو مدل نمیکنه و فقط در تشخیص به ما کمک میکنه ،تو این سوال رد میشه! |
RE: تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - osho - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ
یکی از دلایل محکم برای اینکه use case یک نمودار شی گرا است این است که در قسمت آزمایش شی گرا از نمودار use case برای اعتبار سنجی استفاده می کنیم. ولی نمودار commnication در هیج جا من ندیدم که از شی گرا برای آن استفاده شده باشد. تازه فکر کن ما نمودار یوز کس را نداریم ما چه جوری تحلیل ما را انجام می دهیم؟ تازه ما بقیه نمودار ها رو از روی یوز کس طراحی می کنیم. اصلا بدون یوز کس شی گرا بی معنی است چون اولین نقطه است که نیاز های وظیفه مندی را بررسی می کنیم. تازه من خودم این همه پروژه نرم افزاری تحویل دادم اولش با نمودار use case to uml شروع کردم. |
RE: تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - saho - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ)osho نوشته شده توسط: یکی از دلایل محکم برای اینکه use case یک نمودار شی گرا است این است که در قسمت آزمایش شی گرا از نمودار use case برای اعتبار سنجی استفاده می کنیم.بله اولین نموداره چون ما هییییچ شی ای رو نمیشناسیم بوسیله این تازه میخام اشیاروبشناسیم و بابقیه نمودارا رابطه بینشونو ندل کنیم. |
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - pouya sal - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ب.ظ
باشه usc غلط لطفا یکی بگه نمودار ارتباط کجا کاربرد داره تو شی گرایی؟ من ۷ ماه درس خوندم بمن ربطی نداره طراح به جای collaboration می نویسه ارتباط سوالی که ۱۲ درصد میشه واسه من و من را ۵۰ نفر جابجا میکنه میشه -۴ درصد. نمودار ارتباط چیه؟یکی بگه کاربردش کجاست؟ |