تالار گفتمان مانشت
راهنمایی در مورد نحوه انتخاب رشته ازاد ۹۲؟؟؟؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
RE: انتخاب شهر(نرم افزار) - aatwo - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ

(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ)aflak نوشته شده توسط:  من کرمانشاه زندگی میکنم
یه توصیه که بعدا درکش میکنی
سعی کن انتخابهات جوری باشه اول شهره خودت رو بزنی

انتخاب شهر(نرم افزار) - Manix - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ ق.ظ

دقیقا دوستمون درست میگن

چرا البرز و اراک انتخاب نخست شما هستن؟ البته شاید معیارهای خودتون رو دارین ولی به نظر من بین علوم و تحقیقات کرمانشاه و البرز و اراک از نظر مدرک و سطح تدریس هیچ تفاوتی وجود نداره.

حالا بحث دانشگاه های تهران و قزوین جداست ولی در این زمینه من پیشنهاد می کنم حتما بحث دوری از محل زندگی و سختی هایی که شاید هنوز برای شما شناخته شده نباشن رو جدی بگیرید.

مشورت درمورد انتخاب رشته شهر آزاد ۹۲؟ - maryam deilamirad - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ب.ظ

بر اساس علاقه و شرایط بزنید هر کدوم نمره شما بخوره به ترتیب الویت قبول می شید

راهنمایی در مورد نحوه انتخاب رشته ازاد ۹۲؟؟؟؟؟؟ - mahsa_a3moon - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ق.ظ

سلام. من برای ارشد IT خونده بودم و امتحان دولتی رو خیلی خوب ندادم. ولی در کل وضعیتم متوسط رو به بالاست. به نظرتون اگه نرم افزار آزاد شهر خودم(شاهرود) شرکت کنم، امکان قبول شدنم هست؟
یه سوال دیگه اینکه میتونم همزمان دو تا رشته (هم کامپیوتر و IT ) آزاد شرکت کرد؟ با دو تا ثبت نام متفاوت و ۸۰ تومن؟

مشورت درمورد انتخاب رشته شهر آزاد ۹۲؟ - mahsa_a3moon - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ق.ظ

سلام. من برای ارشد IT خونده بودم و امتحان دولتی رو خیلی خوب ندادم. ولی در کل وضعیتم متوسط رو به بالاست. به نظرتون اگه نرم افزار آزاد شهر خودم(شاهرود) شرکت کنم، امکان قبول شدنم هست؟
یه سوال دیگه اینکه میتونم همزمان دو تا رشته (هم کامپیوتر و IT ) آزاد شرکت کرد؟ با دو تا ثبت نام متفاوت و ۸۰ تومن؟

راهنمایی در مورد نحوه انتخاب رشته ازاد ۹۲؟؟؟؟؟؟ - mohammadali1990 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ق.ظ

(۱۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ)nikou نوشته شده توسط:  شهرهای آی تی که به بیست هم نمیرسه!Smile
ده تا هم نیست ..چه برسه ۲۰

من کلا ۷تا زدم
ولی فقط ۴تاشو اگه قبول بشم میرم

(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ق.ظ)mahsa_a3moon نوشته شده توسط:  به نظرتون اگه نرم افزار آزاد شهر خودم(شاهرود)
آره بابا شاهرود راحته قبولی
من دوستام و فامیلام نخونده شاهرود قبول شدن

تهران قبول شدن سخته فقط

راهنمایی در مورد نحوه انتخاب رشته ازاد ۹۲؟؟؟؟؟؟ - mahsa_a3moon - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ

(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:  آره بابا شاهرود راحته قبولی
من دوستام و فامیلام نخونده شاهرود قبول شدن

تهران قبول شدن سخته فقط
رشته خودم IT بوده ها. بازم مطمئنین؟

راهنمایی در مورد نحوه انتخاب رشته ازاد ۹۲؟؟؟؟؟؟ - mohammadali1990 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ق.ظ

آره ... نرم و سیستم و گسسته و ساختمان داده و الگوریتم رو که واسه کنکور آِیتی خونده بودی -همینارو بخون ... یه PL( خوندنی) هم بزنی تنگش حله
بعدا باز مرور کن
رواله

نحوه ی انتخاب رشته دانشگاه آزاد - myphilo - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ب.ظ

دوستان ببخشید من در حال ثبت نام آزمون ارشد آزادم, نمی دونم چطور انتخاب رشته کنم؟! آیا مثل کنکور کارشناسی انتخاب رشته باید از روند و قاعده خاصی (رعایت سیر نزولی ترازها) تبعیت کنه یا نه؟ هر انتخابی می تونم داشته باشم؟
ممنون

RE: نحوه ی انتخاب رشته دانشگاه آزاد - honey01 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ب.ظ

(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ب.ظ)myphilo نوشته شده توسط:  دوستان ببخشید من در حال ثبت نام آزمون ارشد آزادم, نمی دونم چطور انتخاب رشته کنم؟! آیا مثل کنکور کارشناسی انتخاب رشته باید از روند و قاعده خاصی (رعایت سیر نزولی ترازها) تبعیت کنه یا نه؟ هر انتخابی می تونم داشته باشم؟
ممنون

مثل اینکه امسال فقط بر اساس ترازه (نمره کل)و اینکه انتخاب اولت چی باشه زیاد تاثیریی نداره

RE: نحوه ی انتخاب رشته دانشگاه آزاد - Breeze - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ب.ظ

(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ب.ظ)myphilo نوشته شده توسط:  دوستان ببخشید من در حال ثبت نام آزمون ارشد آزادم, نمی دونم چطور انتخاب رشته کنم؟! آیا مثل کنکور کارشناسی انتخاب رشته باید از روند و قاعده خاصی (رعایت سیر نزولی ترازها) تبعیت کنه یا نه؟ هر انتخابی می تونم داشته باشم؟
ممنون
سلام دوستم . نه .. اگر دفترچه رو مطالعه می کردید متوجه می شدید .
انتخاباتون فقط بر اساس اولویت هاتون باشه . بر اساس تراز کلتون توی هر کدوم که اولویتتون باشه انتخاب میشید .

نحوه ی انتخاب رشته دانشگاه آزاد - myphilo - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ب.ظ

یعنی من الان تو انتخاب آزادم؟ (براساس گرایش انتخابیم) و بعدا که ترازم میاد مشخص میشه که در هر کدوم قبول میشم یا نه؟...ممنون از راهنماییتون

نحوه ی انتخاب رشته دانشگاه آزاد - lopaki - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ب.ظ

لطفا هر حرفی درمورد انتخاب های دانشگاهها اینجا می نویسید با منبع ذکر کنید
ممنونم

RE: مشورت درمورد انتخاب رشته شهر آزاد ۹۲؟ - maryam deilamirad - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ب.ظ

(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ق.ظ)mahsa_a3moon نوشته شده توسط:  سلام. من برای ارشد IT خونده بودم و امتحان دولتی رو خیلی خوب ندادم. ولی در کل وضعیتم متوسط رو به بالاست. به نظرتون اگه نرم افزار آزاد شهر خودم(شاهرود) شرکت کنم، امکان قبول شدنم هست؟

دوست عزیز فکر نکنم بتونید دو تا رشته امتحان بدید چون ممکنه هر دو امتحانش در یک زمان و یک روز باشه

RE: نحوه ی انتخاب رشته دانشگاه آزاد - honey01 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ب.ظ

(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ب.ظ)lopaki نوشته شده توسط:  لطفا هر حرفی درمورد انتخاب های دانشگاهها اینجا می نویسید با منبع ذکر کنید
ممنونم

برای اولویت انتخاب دانشگاه ها اینجا رو بخونید

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.