![]() |
التماس دعابرای شفای یکی از دوستای خوب مانشتی مون - نسخهی قابل چاپ |
التماس دعابرای شفای یکی از دوستای خوب مانشتی مون - p.beyzaie - 28 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ق.ظ
انشالله حالش خوب میشه و به آغوش گرم خانوادش برمی گرده خدایا.......... |
RE: التماس دعابرای شفای یکی از دوستای خوب مانشتی مون - aatwo - 28 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ق.ظ
خداوند مهربان ![]() همه بیماران رو به سلامتی و چهره شان را به لبخند سلامتی بیآرای خدای بزرگ و مهربون خدای بی همتا خدای رحمان و خدای رحیم خدای خوبم خدای من به تن همه مریضها ، لباس عافیت بپوشون..... به همشون،سلامتی و شادی بده ،شادی .... به خانواده هاشون،صبر بده و به چهرشون لبخند،لبخند.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
التماس دعابرای شفای یکی از دوستای خوب مانشتی مون - esisonic - 28 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ق.ظ
خدای عزیز...خدا جونم... من و همه ی مانشتی ها ازت می خواییم به دوست مانشتیمون کمک کنی!!! خدایا...کمکش کن ازت ممنونیم |
RE: التماس دعابرای شفای یکی از دوستای خوب مانشتی مون - Parva - 28 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ق.ظ
"وتنها خدا همه چیز است ،پس با نام او..." خدایا صد هزار مرتبه شکر ![]() دوست عزیزم آفتاب ، خیلی خوشحالم که به هوش اومدی، و حالت خوب شد، انشا... که بهتر هم میشی. همیشه به من انرژی میدادی و کمکم کردی،مطمئنم که این روحیهی قویت باعث میشه خوبه خوب شی. منتظرت هستیم. |
RE: التماس دعابرای شفای یکی از دوستای خوب مانشتی مون - Mahtab_m - 28 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ
الان این مطلبو خوندم.انقدر بغض دارمو دستام میلرزه که به سختی مینویسم.ممکنه آفتاب منو نشناسه ولی من خیلی وقته میشناسمش و دوسش دارم، اصلا باورم نمیشه ! آفتاب عزیز « اَسئَلُ اللهَ الْعَظیم رَبّ الْعَرشِ الْعَظیم اَنْ یَشْفیکَ » و منتظرم هر چه زودتر به جمع مانشتی ها برگردی. |
التماس دعابرای شفای یکی از دوستای خوب مانشتی مون - mahi_24 - 28 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ ب.ظ
وای پست اولو که خوندم دلم ریخت.... همیشه فعال و سرزنده و مثبت بودن. خوشحالم به هوش اومد.توروخدا اگه دسترسی دارین بهشون بگین که بچه های مانشت بهش فکرمیکنن و آرزوی سلامتی دارن که قوت قلب بشه براش. و من الان نگرانم که وضعیت عمومیش چجوره.سطح هوشیاری و....... لطفا اطلاع دارید بگید |
RE: التماس دعابرای شفای یکی از دوستای خوب مانشتی مون - reyhaneh64 - 28 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ب.ظ
از ته دلم برات دعا کردم که حالت بهبود پیدا کنه. به امید اینکه بازم مثل همیشه با انرژی به جمع مانشتیا بپیوندی. |
RE: التماس دعابرای شفای یکی از دوستای خوب مانشتی مون - mahsa1998 - 28 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ
بچه ها سلام.دوست خوبمان بعدازیک عمل سخت دوباره هوشیاری خودشابدست آوردش ودیروز که توی بیمارستان توی گرگان عمل شد امروز داره به شهرش منتقلش میکنن وحالش خوبه وبه همه سلام رسونده.دکتراش میگن یک معجزه شده واز۱۰۰۰تامریض یکی مثل اون دوام میاره.ازهمه تون ممنونم.به زودی به سراغ همه شما میادش.خدایا شکرت. |
RE: التماس دعابرای شفای یکی از دوستای خوب مانشتی مون - انرژی مثبت - ۲۸ آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۲۸ آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ)mahsa1998 نوشته شده توسط: بچه ها سلام.دوست خوبمان بعدازیک عمل سخت دوباره هوشیاری خودشابدست آوردش ودیروز که توی بیمارستان توی گرگان عمل شد امروز داره به شهرش منتقلش میکنن وحالش خوبه وبه همه سلام رسونده.دکتراش میگن یک معجزه شده واز۱۰۰۰تامریض یکی مثل اون دوام میاره.ازهمه تون ممنونم.به زودی به سراغ همه شما میادش.خدایا شکرت.ممنون از این که خبر دادید ![]() ان شالله هر چه سریعتر بهبودی کاملشون رو بدست بیارن. |
التماس دعابرای شفای یکی از دوستای خوب مانشتی مون - IT.setareh91 - 28 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ
ان شاالله هر چه سریعتر شفا پیدا کنند به برکت صلواتی بر محمد و آل محمد... |
التماس دعابرای شفای یکی از دوستای خوب مانشتی مون - fatima1537 - 28 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۲۸ آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ)mahsa1998 نوشته شده توسط: بچه ها سلام.دوست خوبمان بعدازیک عمل سخت دوباره هوشیاری خودشابدست آوردش ودیروز که توی بیمارستان توی گرگان عمل شد امروز داره به شهرش منتقلش میکنن وحالش خوبه وبه همه سلام رسونده.دکتراش میگن یک معجزه شده واز۱۰۰۰تامریض یکی مثل اون دوام میاره.ازهمه تون ممنونم.به زودی به سراغ همه شما میادش.خدایا شکرت.خداروشکر.ممنون که خبر دادی.سلام بهش برسون ![]() |
التماس دعابرای شفای یکی از دوستای خوب مانشتی مون - Parva - 29 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ق.ظ
انشالله که همیشه خانم آفتاب سالم و سلامت باشن. |
التماس دعابرای شفای یکی از دوستای خوب مانشتی مون - banafshe - 29 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ب.ظ
آفتاب عزیز به امید دیدن دریا زودتر خوب شو |
التماس دعابرای شفای یکی از دوستای خوب مانشتی مون - arshad91 - 30 آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ
خدا را شکر |
RE: التماس دعابرای شفای یکی از دوستای خوب مانشتی مون - farhadk - 30 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ
منم این تاپیکو تازه دیدم. خدارو شکر که خوب شدن. سلامتی باشه واسه کارهای دیگه وقت زیاده. امیدوارم دروس مشترک از حافظشون پاک نشده باشه. تخصصی ها زیاد مهم نیست ![]() |