جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - نسخهی قابل چاپ |
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - esi - 10 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ
روز مانشت مبارک دوستان به امید پیشرفت روزافزاون مانشت و فعالیت های مانشت و بقاء همیشگی مانشت |
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - انرژی مثبت - ۱۰ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ق.ظ
اوین روز از سری روزهای مانشت مبارک ببینیم چقدر استقبال خواهد شد ... |
RE: جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Sunshine Off - 10 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ق.ظ
امروز روزمانشته پس برای پیشرفت اون بسم الله..................... |
RE: جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - آرتا - ۱۰ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ق.ظ
بچه های پشت کنکوری مث خودم یا علی بینم چیکار می کنید امروز به امید پیشرفت روز افزون مانشت
|
RE: جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Sunshine Off - 10 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ
بیایید برای کمک به خودمان وهم با کمکهایی هرچندکم ولی وقتی زیاد باشیم زیاد میشه این سایت را ارتقا بدیم.منون. |
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - انرژی مثبت - ۱۰ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ب.ظ
قبول شده های ارشدم شیرینی رو می تونن واریز کنن من دیگه ازشون شیرینی نمیگیرم بجاش به نظرم دکتر رنگ این بخش هدیه رو عوض کنه شاید بهتر باشه یه جوری که مشخص تر باشه مثلا ابی یا قرمز یا زرد یه چیزی که همرنگ زمینه نباشه. |
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Parva - 10 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ ب.ظ
و امضای خانم انرژی: امروز روز مانشته همه با هم برای پیشرفت هر چه بیشتر مانشت |
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - admin - 10 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ
در پایان روز من مجموع هدایا رو ذکر خواهم کرد. |
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - انرژی مثبت - ۱۰ آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ
میگم اقای دکتر بد نیست اون حالت قبلی که به صورت مهمان هم می تونستیم هدیه بدیم رو اگر می شه مجدد فعال کنید حالا اومدیم یه مهمون خیر و دست و دلباز پیدا شد که حوصله ثبت نام نداشت ----------- خب انتظار اینه که حداقل پول ۲ تا پرادو دربیاد (فقط میلیونش رو بذارید ۱۰۰۰) |
RE: جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - آرتا - ۱۱ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ق.ظ
آقا یه سوال ؟ چه جوری دو سپاس با یه یوزر زیر پست فرداد زده شده. |
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - انرژی مثبت - ۱۱ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ق.ظ
دوباره از اون مشکلات پیش اومد از اونایی که ادم احساس می کنه دوبینی پیدا کرده اقای manix دوبار زیر ارسال اقا فرداد سپاس زدند ما هم امتحان کنیم ببینیم چی می شه!!!! کاربران به هدیه دادنتون ادامه بدید و به F5 هم کاری نداشته باشید درست نمی شه اقای manix هم سپاسشون رو برندارن ببینیم چند نفر دو بینی رو کشف می کنن اقای ارتا زوتر این دوبینی روکشف کردند |
RE: جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Manix - 11 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ق.ظ
یکی از مشکلات مانشت اینه که اهدافش خیلی در دسترس هست ، وقتی لکسوس RX350 مدل ۲۰۱۳ به راحتی وارد کشور میشه ، چرا به پرادو فکر کنیم؟ این هم از معجزات روز مانشت خانم انرژی مثبت |
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - انرژی مثبت - ۱۱ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ
اتفاقا امروز عکس لکسوس رو سرچ کردم ببینم مدلاش چه جوریه اخه چند وقت پیش یه قرمزش رو دیدم خیلی خوشکل بود پرادو یک کم زیادی شاسیش بلنده!البته خب فکر کنم قیمتش کمتره ولی من راضی ام دیگه ! با عرض معذرت از بحث اتومبیل پیش اومده! اااااااااااااا اقای manix زیر ارسال منم دو تا سپاس زدن فکر کنم خیلی هدیه دادن جایزشون اینه |
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - انرژی مثبت - ۱۱ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ
دیگه وقتی چاره ای نیست چیکار کنیم باشه همون پرادو رو بدید میریم می فروشیمش یه لکسوس با یه دوچرخه می خریم حالا مانشت تو روز خودش قاطی کرده دیگه کفگیرش خیلی به ته خورده فکر کنم نیم ساعت دیگه بیشتر روز مانشت نیستا! تازه الان شب مانشت شده ای بابا الان دیدم مثل این که لکسوس گرون تره دیگه نمی شه پرادو رو بفروشیم لکسوس بخریم حالا چیکار کنیم ؟! دیگه دوستان لطف کنن یه نصف پول یه پرادو دیگه کمک کنن یه ۲۰۱۳ ش رو بشه خرید |
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - mohammadali1990 - 11 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ق.ظ
چقد شده هدایا تابحال؟ |