تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد / حتی آن ها که مجاز نشده بودند - نسخهی قابل چاپ |
تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد / حتی آن ها که مجاز نشده بودند - aatwo - 05 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ق.ظ
واسه کامپیوتر چه شهرهایی داره تکمیل ظرفیت؟ |
RE: تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد / حتی آن ها که مجاز نشده بودند - Lonely Palm - 05 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ق.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط: واسه کامپیوتر چه شهرهایی داره تکمیل ظرفیت؟ به مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تشریف ببرید، توی باکس مربوطه کد ۱۲۷۷ رو بزنید لیست تمامی رشته ها رو براتون میاره |
RE: تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد / حتی آن ها که مجاز نشده بودند - zahra67 - 05 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ ب.ظ
بچه ها کسی میدونه نتایج تکمیل ظرفیت کی اعلام میشه؟ |
تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد / حتی آن ها که مجاز نشده بودند - tina63 - 05 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۲۰ ب.ظ
سلام من هم نرم افزار آزمون دادم و هم آی تی ، تو مرحله تکمیل ظرفیت میتونم هر دو رشته رو انتخای کنم ؟ |
تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد / حتی آن ها که مجاز نشده بودند - tina63 - 05 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ب.ظ
بچه ها این نمره کل مربوط به درصدای هر رشته هست یا نمره کلی که برای هر گرایش هست ؟ یه سوال دیگه : اینکه گفته نمره کل مثبت ، نمره کل که همیشه مثبته ، مگه نمره کل منفی هم میشه ؟ لطفا جواب بدید |
تکمیل ظرفیت ، آغازی دیگر است - pouya1391 - 06 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ
سلام به همه دوستان و عزیزان ؛ راستش رو بخواهید زمانی که این موضوع ("تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد / حتی آن ها که مجاز نشده بودند") رو ارسال کردم فکر نمی کردم روزی مثل امروز بازدیدش به ۱,۶۰۵ بار برسه . از همه دوستانی که کمک کردند و سوال و پاسخ ارسال کردند ممنونم از دوستانی که فقط بازدید کردند هم ممنونم . با توجه به این که به ساعات پایانی تکمیل ظرفیت نزدیک میشیم و همینطور ساعات پایانی این موضوع (تاپیک) خواستم بگم که آرزو می کنم اون هایی که در تکمیل ظرفیت شرکت کرده اند جایی که دلشون می خواد قبول بشوند و اگر هم قبول نشوند باید بدونند هیچ چیز تمام نشده و هنوز فرصت دارند تا باز هم به میدان برگردنند . برای همتون آرزوی موفقیت و شاد بودن در زندگی دارم . pouya1391 تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۱ |
RE: تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد / حتی آن ها که مجاز نشده بودند - Lonely Palm - 06 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۲۸ ب.ظ
نقل قول: بچه ها کسی میدونه نتایج تکمیل ظرفیت کی اعلام میشه؟من امروز تماس گرفتم سنجش، حتی خود سنجش هم نمی دونه کی نتایج اعلام میشه، گفت سعی می کنیم زود اعلام کنیم البته شاید می خوان پول ثبت نام مجدد رو از داوطلب ها بگیرن بعد ...سنجشه دیگه نقل قول: سلام آره می تونین، البته فرم انتخاب رشته رو که باز کنین بالاش براتون می نویسه نقل قول: بچه ها این نمره کل مربوط به درصدای هر رشته هست یا نمره کلی که برای هر گرایش هست ؟نمره کل برای هر گرایش همون تراز به قول معروف من تا حالا ندیدم تراز منفی! شاید خواستن یه شرطی بزارن که دل هیچکیو نشکونده باشن به قول یکی از دوستان کلی آدم با رتبه های خیلی پایین اومدن و ۲۸۰۰ تومن دادن و انتخاب رشته کردن ..غافل از اینکه این یه بازی سنجشی بود واسه کسب درآمد بیشتر که غیرمجاز ها رو هم مجاز به انتخاب رشته کرد ... |