![]() |
قبولی های علوم تحقیقات بوشهر - نسخهی قابل چاپ |
RE: سوال در مورد علوم تحقیقات بوشهر - arashmar - 17 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ب.ظ
دوستان کسی آدرس و شماره تلفن علوم تحقیقات واحد بوشهر رو داره؟ |
RE: قبولی های علوم تحقیقات بوشهر - drbabak - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ق.ظ)golrokh نوشته شده توسط: هوش. کسی میدونه کی کلاسا شروع میشه؟؟؟ اینقدر که اینا عجله دارن واسه ثبت نام حتما کلاسا هفته بعد تشکیل میشه !!!! |
RE: سوال در مورد علوم تحقیقات بوشهر - drbabak - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ
بوشهر - خیابان شهید مطهری - روبروی آتش نشانی - جنب دبیرخانه منطقه ۱۶ تلفن: ۵۵۵۳۷۶۶ - ۰۷۷۱ |
RE: سوال در مورد علوم تحقیقات بوشهر - nima_asef - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۵ ب.ظ
[quote='drbabak' pid='135641' dateline='1349688412'] بوشهر - خیابان شهید مطهری - روبروی آتش نشانی - جنب دبیرخانه منطقه ۱۶ تلفن: ۵۵۵۳۷۶۶ - ۰۷۷۱ [/quote فکر کنم این ادرس واحد بوشهر باشه علوم تحقیقات چهار راه دادگستری شمارشم ایناس ۰۷۷۱ -۲۵۲۳۱۱۸ ۰۷۷۱ ۲۵۲۲۶۵۸ من تماس گرفتم گفتن از سه شنبه یعنی فردا تا سه شنبه هفته بعد ثبت نامه |
RE: قبولی های علوم تحقیقات بوشهر - kimiya_496 - 17 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ب.ظ)drbabak نوشته شده توسط:(17 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ق.ظ)golrokh نوشته شده توسط: هوش. کسی میدونه کی کلاسا شروع میشه؟؟؟ میگم کلاسای بوشهر دو هفته یکبار تشکیل میشه ؟؟؟! ![]() |
سوال در مورد علوم تحقیقات بوشهر - mammadkh - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ
اینجانب ورودی ۹۱ کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار واحد علوم و تحقیقات فارس با قبول شرایط خواستار جابجایی با واحد علوم و تحقیقات خوزستان هستم در صورت تمایل می توانید با اینجانب تماس حاصل فرمایید. موبایل :۰۹۱۶۳۰۰۸۷۸۹ |
سوال در مورد علوم تحقیقات بوشهر - golrokh - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ
کسی میدونه درسای ترم ۱ چیا هست؟؟ پیش نیاز ؟؟ |
قبولی های علوم تحقیقات بوشهر - golrokh - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ب.ظ
کسی میدونه درسای ترم ۱ چیا هست؟؟ پیش نیاز ؟؟ |
قبولی های علوم تحقیقات بوشهر - arman405 - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ
دوستان کسی رفته واسه ثبت نام؟ کلاسای هوش چند روز در هفته هست؟ |
RE: قبولی های علوم تحقیقات بوشهر - drbabak - 21 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ ب.ظ
بچه ها از این هفته گفتن شروع میشه |
RE: قبولی های علوم تحقیقات بوشهر - arman405 - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ ب.ظ)drbabak نوشته شده توسط: بچه ها از این هفته گفتن شروع میشه دوست عزیز نمیدونی تا کی ثبت نام هست؟ کلاسا چند روز در هفته تشکیل میشه؟ هر هفته هست یا دو هفته یک بار؟ واسه ثبت نام چی میخواد من تازه فارغ التحصیل شدم دارم کارامو انجام میدم بهم گفتن ۱۰ روز طول میکشه کارای اداریش طی بشه. مدرک موقت هم ندارم. |
RE: قبولی های علوم تحقیقات بوشهر - تینا - ۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ)arman405 نوشته شده توسط:من شنیدم تا سه شنبه ۲۴م ثبت نام هس .بهتره یه سر برین بوشهر تا خودشون راهنماییتون کنن.اینم سایت علوم تحقیقات بوشهر که اطلاعیه ثبت نام و انتخاب واحد رو زده(21 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ ب.ظ)drbabak نوشته شده توسط: بچه ها از این هفته گفتن شروع میشه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
قبولی های علوم تحقیقات بوشهر - sh.mirshekari - 01 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ
سلام به همه عزیزان من علوم تحقیقات خوزستان نرم افزار قبول شدم مایلم با بوشهر جابجایی کنم لطفا اگه کسی رو می شناسید علاقمنده بیاد اهواز معرفی کنید متشکرم |
سوال در مورد علوم تحقیقات بوشهر - babak1400 - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ق.ظ
کسی دانشجوی شبکه بوشهر اینجا هست یا ازش اطلاعی داره؟ پردیس بودنش یعنی چی؟ من قبول شدم البته ذخیره هستم نمیدونم میرزه از کرمانشاه پاشم برم اونجا |
سوال در مورد علوم تحقیقات بوشهر - babak1400 - 20 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ
خدایش بی صاحب ترین دانشگاهی که تو عمرم دیدم همین بوشهر بود. ۴ تا اتاق برا کلاسها و ۱ اتاق برا تمام مدیر گروهها و سلف سرویس استادیش یک میز بود با ۳ تا صندلی دکان باز کردن فقط یک نفر نیست اونجا جواب تلفن مردم رو بده من ۹۵۰ کیلیومتر رفتم تازه فهمیدم زمان ثبت نام کی و چطوریه. مگه مغز خر خورده باشه کسی بره وثط و پولشو اونجا هزینه کنه آخرشم مدرک پردیسی بدن بهش که حتی خوده دانشگاه آزادم قبولش نداره |