الان واسه شروع خوندن برای کنکور دیره؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - alireza6660 - 24 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:دورد به شما ، هر شخصی برای ادامه تحصبلات دانشگاهی دلایل مخصوص به خود را داراست و ما باید به نظر یکدیگر احترام بگذاریم و همانطور هم که از عنوان تاپیک مشخص بود من مشاوره در مورد نحوه خواندن و...... داشتم . نه اینکه .....(22 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)mahsa IT 2012 نوشته شده توسط: سلام من قصد نا امید کردن ندارم ولی مدرک اکادمی فقط به درد استخدامیه دولتی میخوره. بازهم از همه ممنونم که وقت میگذارید و در بحث شرکت می کنید . با سپاس دوستان یک منبع خوب برای معماری معرفی کنید که کم حجم و مفید باشه ممنون |
RE: الان دیره ؟؟؟؟؟ (۱۵مهر) - raz1 - 25 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ق.ظ
برای شروع هیچ وقت دیر نیست |
RE: آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - raz1 - 25 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ ق.ظ
برای شروع هیچ وقت دیر نیست |
الان دیره ؟؟؟؟؟ (۱۵مهر) - esi - 26 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ
رتب های برتر ۹۲ دارن خودشونو کم کم نشون میدن تلاش کنید برای موفقیت، حیفه از این جوونی استفاده نکنیم، اینارو به خودمم می گم تا بیبشتر تلاش کنم خدا نکنه روزی رو که حسرت این روزارو بخوریم با آرزوی موفقیت برای همه بچه های، تلاش کنید به امید خدا موفق خواهیدشد |
آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - esi - 26 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ
"برای مردی که اراه دارد هیچ چیز غیر ممکن نیست" میرابو مسلما هیچ وقت دیر نیست. از الان خیلی وقت هست برای رتبه تک رقمی. واقعا تجعب کنید از کسی که بگه الان دیره یا از الان نمیشه رتبه خوبی آورد. مسلما اصلا دیر نیست اما سعی و تلاشتو بیشتر کن |
RE: آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - alireza6660 - 26 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ق.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: "برای مردی که اراه دارد هیچ چیز غیر ممکن نیست" میرابو سلام لطفا برای معماری و مدیریت و زبان منابع خوب معرفی کنید ( البته موریس مانو ؛ پرچ رو دارم ) و اینکه برای درس ساختمان گسسته چه راهی پیشنهاد میکنید ؟؟؟ ( حذفش کنیم ؟) |
الان دیره ؟؟؟؟؟ (۱۵مهر) - csharpisatechnology - 26 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ق.ظ
دمت گرم با آرزوی سلامتی برای استیون |
آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - Fardad-A - 26 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ق.ظ
این سوال آخر دیگه باین تاپیک مربوط نیست. چون پاسخها داده شده تاپیک بسته میشه. |
RE: الان دیره ؟؟؟؟؟ (۱۵مهر) - esi - 01 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: سلام.من چند هفتست که مطالعه ندارم. و خیلی استرس گرفتم و ناراحتم از اوضام. راستش باید مثل همه بچه های اینجا تو کنکور قبول بشم...سلام با استرس و نگرانی که کاری درست نمیشه، شما آخرین تلاشتونو بکنید، اگه زیاد تلاش کنید حتما خودتون می رسونید از این بابت نگران نباشید اما باید دیگه تمام وقت بخونید و حداکثر استفده رو از این مدت بکنید، ۳ ماه ونیم وقت کمی هم نیست، اگه واقعا تلاش کنید می تونید موفق بشید، باز تاکید می کنم دیگه وقت رو از دست ندید، تلاشتونو بکنید، الان تنها کاری که می تونید بکنید اول توکل بخدا بعد با انگیزه زیاد تلاش،تلاش و تلاش کنید ، فعلا به نتیجه نگاه نکنید و تلاشتونو بکنید، من معتقدم اگه خیلی خوب بخونید حتما می تونید برسید و کنکور خوبی بدید . پس نگران نباشید و با توکل بخدا و امید فقط و فقط بخونید و به هیچ چیز دیگه ای فکر نکنید. |
شروع درس خواندن از دهم آبان (مهندسی نرم افزار) - myphilo - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ق.ظ
دوستان عزیز میخوام از دهم آبان شروع کنم به درس خوندن, اون هم به صورت جدی... رشته م هم کامپیوتر نرم افزاره... کسی راهنمایی ای , پیشنهادی, توصیه ای داره؟ ضمنا فکر میکنید این دوماه کافیه؟ (سطح درسی من معمولیه) ممنون |
RE: شرشروع درس خواندن از دهم آبان (مهندسی نرم افزار) - molavi - 09 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ق.ظ
این جا همون جاست که میگن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس ... منم مدت زیادی نیست شروع کردم تازه با اوضاعی که من دارم و کار و اینا روزی ۳-۴ ساعت بیشتر نمی رسم بخونم اما بازم به امید خدا شما هم شروع کنین اما وقتی شروع کردین بدونین که الان دیگه ۱ ثانیه هم ۱ ثانیه است خیلی ها جلو ان تمام سعیتونو بکنبن موفق باشن همه موفق باشیم |
مشاوره درسی براکنکورارشد - mahdis2012 - 10 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۰۳ ب.ظ
باسلام وخسته نباشید من مهندسی کامپیوترنرم افزارخوندم.قصددارم براارشدامسال شرکت کنم.البته فارغ التحصیل بهمن۹۰ هستم.هنوزم چیزی نخوندم بنظرشماالان براشروع خیلی دیرشده؟مگه نه؟نمیتونم نتیجه قبولی بگیرم؟ |
مشاوره درسی براکنکورارشد - *farnaz* - 10 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ
اگه از منابع درستی استفاده کنی و شب و روز درس بخونی میرسی اگه نرسیدی هم واسه سال آینده خودتو آماده کردی |
RE: مشاوره درسی براکنکورارشد - Sunshine Off - 10 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۰۷ ب.ظ
به نظرمن با نام خدا وانگیزه خودت وبایک برنامه ریزی خوب شروع به خوندن بکن وسخت تلاش کن،اگه قبول شدی که چه خوب اگرم نشدی چیزی را ازدست ندادید.غیرممکن غیرممکن هست. |
مشاوره درسی براکنکورارشد - sara. - 10 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ
سلام دوستان یه سوال خیلی فوری دارم من فکر میکردم امسال تابستان درسم تموم میشه ولی متاسفانه یه درس ۲ واحدی اضافه شده و یه درس ۳ واحدی که استاد نمره میان ترم نداده بود قول داده بود درست کنه حالا زده زیرش میگه نمیشه یعنی من ترم پاییز سال اینده ۵ واحد درسم میمونه حالا اگه ارشد شرکت کنم باید به صورت ازمایشی شرکت کنم یا نه ؟ خواهشا کمک من اطلاعاتم خیلی کمه سال اول دارم شرکت میکنم ؟ اگر ازاد قبول شم چی میتونم ترم اول مرخصی بگیرم یا ثبت نام نکنم از ترم ۲ که درس لیسانسم تموم میشه ثبت نام کنم ؟ تمام برنامه هام بهم ریخت داشتم با انگیزه میخوندم چقدر بدشانسم خدایا... |