|
|
کتاب شبکه ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: کتاب شبکه ۹۲ - javad94 - 26 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ب.ظ
(۲۶ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ)sand نوشته شده توسط:(26 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ)afshin.dam نوشته شده توسط:(26 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ)sand نوشته شده توسط: بچه ها پیش نویس اولیه فصل آخر کتاب شبکه دکتر حقیقت رو میتونید از سایت خود ایشون به این آدرس بگیرین. البته خیلی خلاصه است ولی برای کسایی که وقت خوندن کتاب راس ندارن خوبه .فقط لایه کاربردی . دستتون درد نکنه ... ممنونم شرمنده , اگه زحمتی نیست و براتون مقدوره میشه ازشون بپرسین این لایه شبکه رو ؟؟؟ بازم دستتون درد نکنه ... ممنونم لطف می کنید . |
|
RE: کتاب شبکه ۹۲ - mohammad0keshavarz - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ
من یه کتاب برای خوندن کتاب شبکه کامپیوتری ۱ می خوام یعنی طول ترم ساده و روون توضیح داده باشه نمره بالا پاس بشم ممنون پیشاپیش |
RE: کتاب شبکه ۹۲ - somayebeiranvand - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۲ ب.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط:برای کتاب راس ترجمه خوب هست؟(25 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: دوستان این نظر شخصی بنده است و به نظرم هز کسی با کتاب خاصی راحته:من رویکرد این دوستمون رو توصیه میکنم با این تفاوت که کلا لایه ی فیزیکی رو خیلی درگیر نشید و فقط روخونی کنید. به نظرم نیازی به راهیان ارشد نیست .تو لایه های میانی خوندن کتاب حقیقت و روش های حل تستش به شدت توصیه میشه.لایه ی کاربرد و انتقال هم از راس بخونید و به حل المسائلش تکیه کنید. برای لایه شبکه هم که کلا کتاب حقیقت کافیه و بسیار مناسبه |