ایا این ژورنال معتبر است؟ - نسخهی قابل چاپ |
چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - ppositiveenergy - 23 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:ممنونم انرژی مثبت جون.پاینده باشی.(22 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط: black list رو باید از کجا پیدا کرد؟ |
RE: چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - saria - 29 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ)barbados2500 نوشته شده توسط:(20 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ)saria نوشته شده توسط: سلام دوستان میشه بگین که IF ژورنال دوم رو که گفتین ۰/۶ هست تو چه سایتی چک کردین؟؟ |
RE: چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - barbados2500 - 29 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ)saria نوشته شده توسط: میشه بگین که IF ژورنال دوم رو که گفتین ۰/۶ هست تو چه سایتی چک کردین؟؟ این IF که گفتم مربوط به سال ۲۰۱۱ هست. الان JCR 2012 را چک کردم IF این ژورنال ۱ هست. می تونید JCR 2012 را از سایت زیر دانلود کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - saria - 04 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ق.ظ
سلام من یه فایل دانلود کردم که بلک لیست مهر ماه رو نشون میده و این ۲تا ژورنال توش نیستند به نظرتون این لیست معتبر هست؟[attachment=13605] |
چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - barbados2500 - 05 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ب.ظ
بله این لیست معتبر هست. تو همین فایل بلک لیست مهر ردیف ۹۸ و ۲۲۹ اسم این دو تا ژورنال هست. |
چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - صبای امید - ۰۵ آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ ب.ظ
سلام بچه ها کسی می تونه درجه اعتبار این ژرنال رو بگه! چون IF اون ۰/۲۹ هست میگم! اگه IF کم باشه تو رزومه تاثیرش بد نمیشه؟ خواهشا هر کی می دونه بگه مرسی Journal of Zhejiang University SCIENCE C ISSN: 1869-1951 (print version) ISSN: 1869-196X (electronic version) |
RE: چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - saria - 07 آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ب.ظ)barbados2500 نوشته شده توسط: بله این لیست معتبر هست. تو همین فایل بلک لیست مهر ردیف ۹۸ و ۲۲۹ اسم این دو تا ژورنال هست. نه دیگه تاریخ خروج از سیاهه زده ۹۲/۰۴/۰۶ زده ، من فقط شک کردم که این ستون دستی اضافه نشده باشه!!!! |
ایا این ژورنال معتبر است؟ - M*Gh - 10 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ
سلام ببخشید دوستان لطفا بگین این ژورنال معتبر است یا نه . Journal of Basic and Applied Scientific Research ممنون |
ایا این ژورنال معتبر است؟ - amirhacker - 11 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ)mar_zieh نوشته شده توسط: Journal of Basic and Appliedاولی که این نتیجه را داد. برای کشور پاکستانه و نتیجش توی لینک زیره مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دومی هم باید دقیقتر بگی هم آسیایی داره (پاکستان و عراق) هم آمریکا و انگلستان (۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ب.ظ)foruzan_shiraz1 نوشته شده توسط: آیا این ژورنا ISI هست؟ظاهرش که میگه هست چون Impact Factor: 0.242 داره و هر ژورنالی که IF داشته باشه ISI هستش اما من تو لیست JCR ندیدمش یه کم مشکوکه |
ایا این ژورنال معتبر است؟ - saria - 13 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ق.ظ
سلام دوباره این ۲تا لینکی که میزارم میخوام بدونم برای بررسی معتبر بودن ژورنال ها معتبره لطفا زود جواب بدین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ممنونــ خیلیـــــــــــــــــــــــــــــــــ |
ایا این ژورنال معتبر است؟ - دریایه آبی پر تلاطم - ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ق.ظ
سلام.اطلاعات میخواستم راجع به دو مجله ی زیر اینکه ایمپکت فاکتور و ایندکسشون چطوره؟ چقدر داوری مقاله تو هرکدوم زمان میبره؟ و چقدر لازمه که پول واریز بشه برای چاپ مقاله؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و در نهایت کدوم معتبرتره؟ |
ایا این ژورنال معتبر است؟ - دریایه آبی پر تلاطم - ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ق.ظ)دریایه آبی پر تلاطم نوشته شده توسط: سلام.اطلاعات میخواستم راجع به دو مجله ی زیردوستان نظر تون چیعه؟ |
ایا این ژورنال معتبر است؟ - AmiriManesh - 17 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ
سلام ببخشید کسی میدونه که impact factor این ژورنال رو از کجا میتونم بدست بیارم؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
ایا این ژورنال معتبر است؟ - دریایه آبی پر تلاطم - ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ
چی شد؟ |
ایا این ژورنال معتبر است؟ - morieman - 24 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ
سلام ۲تا ژورنال هست میخوام بدونم کدوم بهتره البته راجع به یه ژورنال یه پست دیگه صحبت شده ولی با یه ژورنال دیگه مقایسه بشه Journal of Global Research in Computer Science International Journal Of Information Technology & Decision Making |