گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - noronet - 29 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ق.ظ
چقدر دوستان فاز منفی میدین .... اولا که چیزی هنوز قطعی نشده ..... فقط یه حرفه ثانیا اگرم اینطور باشه یک درصد - همه در یک سطحین دوستان تقریبا .... یعنی باز کنکور معین میکنه چی به چیه ثالثا اسم گروه گذاشتین گروه پر انرژی و موفق مثلا .... یه مقدار به هم دیگه انرژی بدید .... ایشالله به بهترین ها می رسید همتون ..... این خط این نشون .... _. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - nobody90 - 29 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ق.ظ
سلام یه موضوع دیگه هم اینه که اگر معدل دانشگاه ملاک باشه تمامی سوالات در طول دوران کارشناسی هم باید از سنجش بیاد و نه استاد هر دانشگاه.مثل دانشگاه پیام نور که شنیده بودم سوالاتشون مشترکه . چون امسال تغییرات زیادی داشته کنکور یه سری ها دارن این جو رو مشوش تر میکنن تا عزیزانی که نسبت به هر واکنش سنجش حساس و نگران هستن نگران تر بشن.اگر هم به قول این شایعه پراکن ها ۵۰ درصد فقط کنکور باشه بیان همین ۵۰ درصد رو با موفقیت امتحان بدیم بقیه ش با خدا.شاید حتی اون هایی که کلی مقاله دارن و معدل های بالای ۱۷ نتونن توی این ۵۰ درصد رتبه ی مناسبی بیارن و حق به حق دار برسه موفق باشین دوستان من |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Reyhan94 - 29 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - kader - 29 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ب.ظ
[attachment=19479][attachment=19478][attachment=19478] (29 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ق.ظ)shahmoradi نوشته شده توسط: ممنون و همچنین.بهترین راه برای انتخاب منابع درست ، خوندن مصاحبه های رتبه های برتر و استفاده از منابع پیشنهادی اون هاست . این هم فایلی هست که یکی از بچه های مانشت تهیه کرده بود امیدارم به دردتون بخوره |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 29 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ب.ظ
سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم من کتاب کراس ترجمه ملکیان رو خریدم ۹ فصله میخواستم ببینم کدوم فصلاش مهمه و لازمه که خونده بشه؟!؟! |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - kader - 29 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز فصل یک تا ۵ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 29 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ب.ظ)kader نوشته شده توسط:تشکر(29 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - asal71 - 29 مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۰ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ب.ظ)kader نوشته شده توسط: [attachment=19479][attachment=19478][attachment=19478]متاسفانه من نمیتونم این فایل رو باز کنم.به طریق دیگه ای امکانش هست ارسالش کنید؟(29 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ق.ظ)shahmoradi نوشته شده توسط: ممنون و همچنین.بهترین راه برای انتخاب منابع درست ، خوندن مصاحبه های رتبه های برتر و استفاده از منابع پیشنهادی اون هاست . |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mmm1374 - 29 مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۴ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ق.ظ)shahmoradi نوشته شده توسط:برای پایگاه داده خودم مقسمی دارم و راضیم ولی در تلاشم کتاب پارسه رو هم از کتابخونه دانشگاهمون بگیرم تا مکملش بشه(28 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:ممنون و همچنین.(28 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۹ ب.ظ)shahmoradi نوشته شده توسط: بنده هم از امروز شروع کردم.موفق باشین برنامه سازی کتاب مقسمی من پرسیدم مفید ارزیابی شده خودم هم میخوام اینو بخرم در اصل برای برنامه سازی بهتره هر چه بیشتر تست زده بشه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - shahmoradi - 29 مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۴ ب.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط:خیلی ممنون(29 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ق.ظ)shahmoradi نوشته شده توسط:برای پایگاه داده خودم مقسمی دارم و راضیم ولی در تلاشم کتاب پارسه رو هم از کتابخونه دانشگاهمون بگیرم تا مکملش بشه(28 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:ممنون و همچنین.(28 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۹ ب.ظ)shahmoradi نوشته شده توسط: بنده هم از امروز شروع کردم.موفق باشین Sent from my SM-N910G using Tapatalk (۲۹ مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۰ ب.ظ)asal71 نوشته شده توسط:منم نتونستم دانلود کنم. ممنون میشم بتونید ارسال کنید.(29 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ب.ظ)kader نوشته شده توسط:متاسفانه من نمیتونم این فایل رو باز کنم.به طریق دیگه ای امکانش هست ارسالش کنید؟(29 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ق.ظ)shahmoradi نوشته شده توسط: ممنون و همچنین.بهترین راه برای انتخاب منابع درست ، خوندن مصاحبه های رتبه های برتر و استفاده از منابع پیشنهادی اون هاست . Sent from my SM-N910G using Tapatalk (۲۹ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:عکس ضمیمه رو نتونستم دریافت کنم. اگه مقدوره به شکل دیگه ای ازسال کنید. ممنون. Sent from my SM-N910G using Tapatalk |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - so@ - 29 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۶ ب.ظ
دوستان نقل قول طولانی نزنید. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 29 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۰ ب.ظ
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - kader - 29 مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ
دوستان مشکل حل شد ، اگر کسی بازم مشکلی داشت پیام خصوصی بده بهم |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saberz - 29 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ب.ظ
دورود بر همه کتاب زبانهای برنامه سازی پارسه رو گرفتم کلا ۱۳۵ صفحست.بهترین منبع واسه این درس کدومه؟هرکسی یه منبعی رو میگه دکتر سعید صفری مدرس دانشکده فنی دانشگاه تهران رو کسی میشناسه؟ کتاب معماری ایشون چطوره؟؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - shahmoradi - 29 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ب.ظ)saberz نوشته شده توسط: دورود بر همهاین درس ظاهرا منبع مشخصی نداره. بهترین کار اینه که چند تا منبع رو بخونیم تا بتونه پوشش بده. کتابهای موسسه ها هم بیشتر جزوه هستش تا کتاب منبع. Sent from my SM-N910G using Tapatalk |